🐈 Sheba mačka hrana: kompozicija, mokro, suho, pro i kontra

Značajke i sastav Šeba mačke hrane

Sheba je tajlandski profesionalni brand mačje hrane koji se prvi put pojavio 1980-ih. Proizvod je dostupan u konzervama i briketi. U usporedbi s drugim vrstama paukove hrane, ona ima jedinstveni sastav koji sadrži elemente potrebne za životinjsko tijelo. Mokro se proizvod ne može jesti u svim mačkama i mačkama. Prije nego što ga unesete u dijetu, trebate se posavjetovati s veterinarkom.

 • 1. Sastav proizvoda
 • 2. Vrste okusa
 • 3. Nedostaci i prednosti
 • 4. Značajke aplikacije

1 Sastav proizvoda

Proizvođači Sheba tvrde da sastav njihove mokre hrane uključuje iznimno sigurne predmete:

Naziv komponenteKratak opis
Životinjski proteinNa ambalaži su meso i iznutrice, čiji postotak iznosi ukupno 21-25%. Spider programeri ne daju više pojedinosti o glavnom sastojku. To znači da vrećice mogu sadržavati ne samo visokokvalitetne fragmente mesa, već i sekundarne sirovine (hrskavice, sinusna vlakna, tripe itd.),
celulozaPosebne ugljikohidratne strukture odgovorne su za regulaciju probave i sigurno čišćenje gastrointestinalnog trakta od štetnih bakterija i toksina
Polinezasićene masne kiselineKiseline, ulazeći u životinjsko tijelo, počinju aktivno utjecati na formiranje lipoproteina niske gustoće, ne dopuštajući im da formiraju aterosklerotične plakove na zidovima različitih posuda. Pružite potrebnu energiju i snagu
bikovskiVažna aminokiselina koja čuva mačke u dobroj formi, sprječavajući razvoj sljepoće i drugih oftalmoloških bolesti. Također taurin sprečava bolest srca.
Vitamin E (koji se nazivaju i tokoferol)Vitamin kontrolira hormonsku pozadinu, stabilizira njegovu učinkovitost i daje dodatnu snagu za skeletnu strukturu. Jača opći imunitet blokirajući uništavanje mišićnih vlakana i nekrozu jetre

Konzervirani proizvodi sadrže iste sastojke, ali, kako je istaknuto od strane kupaca, udio životinjskih bjelančevina u njoj je znatno veći nego u mokrim kolegama.

Pored navedenih komponenti, Sheba mačka hrana sadrži još jedan element – tapioka, ili maniokom sago. Ovo tropsko korjenasto povrće u usitnjenom obliku jedan je od glavnih zamjena za škrob, koji nema glutena.Ako je fetus podvrgnut visokokvalitetnoj primarnoj preradi, to neće učiniti nikakvu štetu za kućnog ljubimca, ali ga se ne smije zloupotrijebiti.

tapioka

Prema informacijama o ambalaži, u Shebi mačje hrane nema boja, arome i konzervansa. Moguće je da proizvođači skrivaju činjenicu uvođenja takvih sastojaka. Takav zaključak može se izvesti na temelju činjenice da se mesni proizvod dugo dugo ne može pohranjivati ​​u prirodnom stanju, a sheba traje dva godine.

PreporučeniOriJen mačka hrana: glavni tipovi i upotreba

2 vrste okusa

Sheba je dostupna u malim pakiranjima i kutijama. Svaka zbirka (sva tri) ima svoj vlastiti raspon okusa. Trenutačno je razvijeno 12 vrsta punila:

Mokro hranjenje (užitak)Konzervirana hrana (Fusion i Classic)
Teletina i jezikPileći i pečeni meso tournedos
Pileća i TurskaTuna u umaku
Goveđi i janjetinaSaute (ili gulaš) od pileća prsa
Tuna i lososAssorted (mix) s piletinom i patkom
Pileći i zecTagliata (jelo odrezane trake od mesa) s govedinom i piletinom
Goveđi i kunićTuna s škampom

Ako nakon otvaranja spremnika vlasnik primijeti sumnjivu izvedbu hrane, što uključuje neuobičajeni miris ili boju,trebate se riješiti proizvoda.

PreporučeniHill's cat food lineup: vrste i sastav

3 Nedostaci i zasluge

Shebovi proizvodi imaju veliki broj prednosti, uključujući:

 • korisnost jela (konzervirana hrana i pauchi već su podvrgnuti potrebnoj toplinskoj obradi i spremni su za uporabu odmah nakon otvaranja);
 • prisutnost doze (vreća je dizajnirana za jedan obrok);
 • sadržaj tih sastojaka ili sastojaka ribe;
 • okus raznolikosti;
 • očuvanje maksimalne količine korisnih elemenata zbog posebne hermetičke ambalaže;
 • prisutnost kompleksa bitnih vitamina;
 • nedostatak snažne žeđi nakon hrane za hranu (ne postoji povećano opterećenje bubrega).

Nedostaci proizvoda uključuju sljedeće:

 • relativno visoke cijene;
 • nedostatak suhe hrane;
 • prisutnost male doze konzervansa i pojačivača okusa;
 • nedostatak specijaliziranih proizvoda za mačke i mačke koji pate od bilo kakvih bolesti.

PreporučeniAlmo Nature hrana za mačke i mačke

4Osobennosti program

Veterini ne preporučuju redovno hranjenje kućnih ljubimaca sa Sheba proizvodima, budući da je takva hrana dodatna hrana, a ne glavni izvor hranjivih tvari. Ne smije se dati mačkama mlađima od 12 mjeseci.

Ako životinja konzumira loš proizvod, botulizam, proljev, otrovanja, opijenost, metabolički poremećaji itd. Mogu se razviti.

Ako se, kada se unese u dijetu kućnog ljubimca, počela sumnja Itelnye simptomi (gubitak kose, letargija, itd.), Trebali bi odmah napustiti ovu hranu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: