🐈 Zaustavite stres za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Zaustavite stres za mačke

Ponosna i nezavisna mačka može patiti od stresa poput čovjeka. Ali ako se netko dopusti da se okrene psihologu ili izlije svoje probleme svojim prijateljima na čašu čaja, onda mačka podnosi svoje patnje samo u privatnom. Zadatak vlasnika ljubavi je pomoći mačkome i olakšati moralnu muku.

Zaustavite stres za mačke su kapi koji pomažu u borbi s osjećajima anksioznosti, straha. Lijek normalizira san, ispravlja ponašanje i ima prilagodljiva svojstva.

Recenzije za stresni stres za mačke

Igor: "Dvaput smo koristili stop-stres kako bismo olakšali mačku za estrusa i kada se krećemo kako bismo olakšali stres. U prvom slučaju nismo vidjeli korištenje Stop-stresa – osim ako nije postalo malo manje vrištanje, ali to je zahtijevalo mačku jednako uporno.

Ali kad se krećete, Stop-stres se dobro dokazao – mačka nije paničarila u automobilu, bila je svladana u novom domu s interesom. "

Makar: "Mačka je imala prvi potez u dobi od 10 godina i bili smo zabrinuti zbog toga. Prije toga, po savjetu veterinara, počeli smo davati Stop-stress tri puta dnevno.

Lijek je morao biti ubrizgan jer mačka nije sama pila.Ali to je bilo vrijedno – mačka je bila nervozna samo za prvih pola sata ceste, a onda se ponašala prilično mirno. "

marina: "Moja mačka je vruća, osobito tijekom estrusa, i imao sam velike nade za Stop-Stress. Nažalost, nade nisu opravdane – mačka i dalje zahtijeva mačku s depresivnom frekvencijom uz glasno krikove.

Radi pravde treba napomenuti da i druge kapljice ne rade na njemu. "

cijena

Cijena boca sedativnih kapi Stop stres za mačke u Rusiji je u prosjeku 130 rubalja, au Ukrajini – 50 UAH.

Analozi lijekova

Prema aktivnoj tvari, nismo pronašli bilo koji analogni lijek Stop-stres, ali prema principu djelovanja, "mačka Bayun" i "Fitex" su slični ovom agensu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: