🐈 Zaustavite cistitis kod mačaka: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Zaustavite cistitis kod mačaka

IBC – iza ovih tri slova leži pravi tragedija. Mačke, kao ni jedna životinja, sklone su urolitijazi. Oni su tretirani teško i dugo. Ali se liječi!

Zaustavljanje cistitisa za mačke je jedan od učinkovitih lijekova osmišljen kako bi, ako ne i poraziti ICD, barem ublažiti tijek bolesti.

Recenzije zaustaviti cistitis za mačke

njuh: "Nećete to vjerovati, ali prije nego što ste dali suspenziju, ja sam je lizao, što mogu reći?" Okus je poput suhe šljive Vrlo slatke i ukusne stvari, na koje je također pričvršćen prikladan štrcaljka za točenje, mačka praktički nije odoljela tijekom recepcije. Jedna šalica novca bila je dovoljna za 10 recepcija i, u kombinaciji s drugim lijekovima, Stop Cistitis jako je pomogao, a sada dajem Stop Cistitis za profilaksu, jer se bojim sezonskih pogoršanja. "

Sergej Vladimirovich: "Naša mačka je već starica i nakon nedavne operacije počela je imati probleme s genitourinarnim sustavom. Nije dao prvi tretman, no sljedeći, s Stop cistitisom za mačke, posebno je pomogao tjedan dana! postalo je malo aktivnije. "

Alena: "Cistitis u našem Britancu dogodio se neki dan.Veterinar je, između ostaloga, propisao i Stop cystitis. Nakon dvije prijave, mačka je prestala plakati tijekom mokrenja, pacijent je ispravno i počeo jesti. I dalje bježimo od antibiotika i pijemo Stop cystitis, ali slika se danas značajno poboljšala. "

Cijena zaustavljanja cistitisa

U Ukrajini, boca suspenzija Stop cystitisa je 78 UAH.

Cijena slične boce u Rusiji je 190 rubalja.

Analozi lijekova

  • "5-NOK" (5-NOK);
  • Nitroksolin.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: