🐈 Zaustavi svrab za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Zaustavi svrab za mačke

Svrbež u mačkama može se pojaviti nakon ili tijekom viralne, infektivne, gljivične bolesti, s otitisom, kao jedan od znakova alergije ili korijenje od uboda insekata.

Stoga je apsolutno pogrešno liječiti svrbež kao zasebnu bolest. Ali ako je identificiran uzrok svrbeža i liječnik je propisao liječenje, trebat će vam lijek koji može ublažiti patnju životinje.

Preporuke za prestanak svrbeža za mačke

Olga: "Kupili su to ne za sebe, već za mačkinu susjeda, stalno se ogreblo, čak su i rane bile formirane, a ujutro su tjednima i polima podvrgnute mačiću, a svi lošiji simptomi nestali su.

oznaka: "Mačka je lizala na ćelavim mrljama na trbuhu, učinili smo sve potrebne testove i podvrgavali se cijelom tretmanu, ali nisu pomogli, pa smo se odlučili probati i zaustaviti svrbež." Reljef je odmah došao, čak i želudac počeo rasti. zbog toga droga ne uklanja uzrok – nakon što smo prestali uzimati, vratili smo se naših problema. "

Artem: "Naš kućni ljubimac je imao alergiju na hranu, svi liječnici, čak i Dimedrol, nisu pomogli, jer prestanak cijepljenja već je počeo piti od očaja.Simptomi alergije prošli vrlo brzo, mačka počela mirno spavati. Nakon uzimanja lijeka, alergije se nisu vratile, uho! "

Cijene za droga Zaustavi svrab

  • Ukrajina

Cijena suspenzija Zaustavi svrab (15 ml) – 78 grivna

Sprej Zaustavi svrab (30 ml) – 104 grivna

  • Ruska Federacija

Suspenzija (15 ml) – 183 rubalja

Sprej (30 ml) – 265 rubalja

Analozi lijekova

Takvi lijekovi kao što su "Execan", "Antiches" slični su Stop kljuna na principu djelovanja (ali ne i na sastavu i aktivne tvari).

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: