🐈 Zašto ne možete gledati u oči mačke: misticizam i odgovor

Zašto ne možeš gledati mačku u oči

Znate odgovore na zapovijedi života: zašto je nemoguće podijeliti s nulom, zašto je nemoguće vlažiti manta i zašto ne možete gledati u oči mačke!

Jeste li spremni danas dobiti detaljni odgovor?

Jeste li vagali sve prednosti i nedostatke? Međutim, moramo vas moliti da to ne učinite jer pokušavate pogledati mačku u oku može biti najnepredvidljivije posljedice!

Ovdje se riskirate i pogledate mačku u oku, a u to vrijeme pročitajte vašu prošlost i budućnost, a zatim se prezirno odbacuje – tko ste vi u odnosu na onu koja ima devet života?

Pa zašto ne pogledati u oči? Pročitajte mit u nastavku.

Zapravo, nema sumnje u činjenicu da Biblija ne spominje životinju koja nije pripitomljena u vrijeme pisanja Knjige!

Čitaj također: Mačke u mitologiji.

Ali kada je grabežljiva životinja postala domaća, postala je vrlo negativna prema izravnom pogledu u oči – jer na jeziku domaće mačke takav pogled znači opasnost koja dolazi.

Sad razumijete zašto ne možete gledati mačku u oku.

S gledišta mače, to je očitovanje agresije.

A ona, kao minijaturni grabežljivac, može dati proaktivan odgovor na agresiju.

Poput gornje mačke? Pogledajte još fotografija o njemu u članku o mačju s grčevima.

Usput, zanimljivo promatranje – samo kućni ljubimci ne mogu podnijeti izravan pogled. Mačke mačaka reagiraju mirno na to!

Ali, ako ste sigurni u svoju domaću mačku i ne bojte se susresti s njezinim očima, vjerojatno će vaš ljubimac prvo pogledati svoje lijepe oči, a onda će mačka jednostavno odbiti – tko ste vi u usporedbi s onom koja ima devet života?

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: