🐈 Zašto mačka piče u ladicu i slijeva

Zašto mačka piče u ladicu i slijeva

Nijedna zdrava osoba ne bi sranjela kraj wc-a. Ali s mačkama je još jedna priča. Ako ne možete shvatiti zašto mačka peče u pladnju i poopće u blizini, onda pročitajte ovaj članak i saznat ćete što je to.

  • 1. Glavni razlozi
    • 1.1. Kako riješiti ovaj problem?

1 Glavni razlozi

Postoji nekoliko razloga za takvo ponašanje mačke ili mačke, ali čudno, to je sve čistoća.

Većina mačaka i mačaka koji dolaze na ovaj način jednostavno ne žele otići na prljavi lonac. Oni su čisti do te mjere da neće otići do ladice dok se ne očisti s dezinficijensom. Takva obrada omogućuje uništavanje čak i najmanjih mirisa. Posudu se može obraditi otopinom octa.

Preporučeni7 glavnih razloga zašto mačka jede mačiće

1.1 Kako riješiti ovaj problem?

  1. 1. Bilo koji problem je lakše spriječiti. Kada kupujete mačića, unaprijed brinite o mjestu koje će zadovoljiti svoje prirodne potrebe. Kupite ladicu i punilo unaprijed (ako ih namjeravate koristiti). Što će mačić brže razumjeti kamo otići na zahod, to bolje. Obavezno razmislite o mjestu za ladicu – trebalo bi biti tiho, mirno i udobno.Tvoja mačka bi trebala znati da u tom trenutku kad će pisati ili sranje, nitko ga neće smetati.
  2. 2. Neke mačke apsolutno ne žele otići u jednu ladicu za male i velike potrebe. Možda je u kući u kojoj je rođena, mama-mačka to učinila. Stoga, kupnja drugog ladice često rješava problem zauvijek.
  3. 3. Kada ste kupili ladicu za svoju mačku? Tako je, kad su ga doveli kući mali mačić. Onda je ovo slatko stvorenje odraslo. No ladica je ostala ista. I vaša odrasla mačka ili mačka jednostavno se ne uklapaju u nju. Kupnja nove, prostranije ladice može riješiti problem.
  4. 4. Ponekad se problem mirisa koji se nalaze u ladici rješava uz pomoć drugog punila. Pokušajte s različitim punilima. Možda će jedan od njih privući vašeg ljubimca. Ako uopće ne koristite punilo, pokušajte ga koristiti, jer instinkt mačke da pokopa vaš stol neće se izgubiti bilo gdje kod pripitomljavanja.
  5. 5. Zdravstveni problemi ponekad čine mačku poput sranja pored pladnja. Ona to ne namjerava, samo u nekom trenutku pladanj postaje povezan s boli ili strahom.Razlog za to može biti zatvora, proljev ili druge bolesti. Ako se vaša mačka ili mačka počele ponašati tako čudno, svakako se posavjetujte s liječnikom.

I, naravno, nemojte udariti svog ljubimca zbog onoga što je zabijao ili prošao pored pladnja. Životinja ne razumije zašto ga muče. Posljedice vašeg ponašanja bit će nepovjerenje i straha kod vaše mačke. Najbolja taktika je pohvala, pa čak i nagrada za ispravno ponašanje.

Nazivanje točnog problema koji vaš mačka ili mačka pišes u pladanj, i pooping oko je prilično teško. Stoga vas molim da promatrate svog ljubimca, analizirate njegovo ponašanje i poduzmete odgovarajuće mjere. Nemojte se bojati eksperimentirati, to je obično ono što vam omogućuje da pronađete najbolju opciju za oboje.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: