🐈 Wellness mačje hrane: 5 popularnih vrsta, recenzija, treba li dati

Wellness mačje hrane

Wellness mačje hrane – proizvod američke proizvodnje, novi za domaće brojila. Otpuštanje feeda Wellness CORE tvrtka bavila se WellPet (USA), koja također proizvodi proizvode za pse. Proizvođač ga pozicionira kao jedinstveni razvoj koji pripada "holističkoj" klasi. U našim trgovinama nudi se kao hrana "super premium" klase.

Prema proizvođačima, formula Wellness CORE razvijena je u skladu s prirodnim potrebama mačaka, poput predatora. Da bismo upoznali naše čitatelje sa sastavom i karakteristikama nove marke, pregledali smo cijeli raspon, detaljno pregledali kompoziciju i pronašli mišljenja kupaca.

Prednosti i nedostaci

Prednosti proizvoda su očite, one su zbog sastava:

 1. Sastojak br. 1 i izvor proteina – svježe meso i riba;
 2. Formula hrane ne sadrži umjetne konzervanse i antioksidante. Prirodni se koriste: tokoferoli, ružmarin i brusnica.
 3. Sastav Bezzernovoy.
 4. Obogaćen vitaminima i mineralima.
 5. Redak sadrži obroke za svaku fazu života.

Još jedna prednost – pod nazivom Wellness proizvedena: granulirana suha hrana, konzervirana hrana i tretira.

Smetnje proizvoda uključuju:

 1. Hrana se prodaje samo u online trgovinama i nekim trgovinama za kućne ljubimce.
 2. Dosta visoku cijenu.
 3. U liniji nema medicinske hrane.

Razmotrite popularnu robnu marku hrane kako biste procijenili njezin sastav i karakteristike kvalitete.

Wellness Cor mačka hrana – popularni brandovi, sastav, osobine

 1. Sterilizirana s piletinom i puretinom – steriliziranim mačkama i mačjim mačkama;
 2. Hypoallergenic – Hypoallergenic; Wellness;
 3. Wellness Cat CORE Kitten – suha hrana za mačiće;
 4. WELLNESS CORE Tender Cuts "Natječaji komadića purana i patke u pikantnom umaku" – mokra hrana (pauchi);
 5. WELLNESS CORE Signature Odabere "Prehrambene kriške govedine i piletine u umaku" – konzervirana hrana za mačke.

Sterilizirani piletina s tkivo u Turskoj

Suho racije za neuterirane mačke s piletinom i puretinom prikladne su za životinje koje vode nisko aktivan način života. Visoki sadržaj proteina – 38%, smanjeni postotak masti – 13%. Sastojci br. 1 – piletina: svježe meso (16%), sušeno meso (16%), piletina (15%).

Pored hrane za piletinu sadrži: grašak, krumpir, puretina, pileća mast, pulpa od šećerne repe, osušeni pileći protein, laneno sjeme. Korisni dodaci: enterokoki (probiotici), suho korijenje cikorije (prebiotik), brusnice, kondroitin, glukozamin. Hrana je obogaćena vitaminima i mineralima.

 • Plus: hrana doprinosi uklanjanju kose.
 • Minus: oznaka ne sadrži podatke o antioksidantima.

Cijena: pakiranje 1,75 kg.- 1600 rub., 300 gr. – 350 rub.

Izvorna Turska s pilećim grainom Besplatno Hypoallergenic

Kompletna hypoallergenijska hrana "Wellness Cor Original" za odrasle mačke s piletinom i puretinom s visokim udjelom proteina (44%) i masti (16%). Na prvom mjestu u sastavu su piletina i puretina: svježi puretni meso – 16%, puretina brašno – 10%, sušeno piletina – 5%, brašno od piletine – 16%.

Ostatak sastava: graška, proteina krumpira, sušeni krumpir, piletina, lososovo ulje, laneno sjeme, suhe repe, celulozu, sušeni korijen cikorije, enterokoki, vitamini i minerali.

 • Plus: visoki sadržaj bjelančevina, pogodan za trudne i dojilne mačke.
 • Minus: sadrži celulozu – nepoželjnu komponentu.

Cijena: pakiranje 1, 75 kg. – 1660 rub., 300 gr. – 359 rubalja.

Wellness Cat Core Kitten

Bezglutirana formula suhe hrane za mačke s visokim udjelom bjelančevina (44%) i masti (16%) zadovoljava potrebe rastućeg organizma. Sastav ima prebiotike i probiotike. U hrani "Wellness Corey za mačiće" kombiniraju se dvije vrste proteina: meso i riba. Ova kompozicija osigurava visoki sadržaj aminokiselina. Vitamin D je dodan za zdrav rast kostiju.

Sastojci: purica: svježe meso – 16%, brašno – 10%; piletina: brašno – 16%, sušeno piletina – 5%; grašak, pileća mast, proteina krumpira, brašno od lososa, laneno sjeme, celuloza, masnoće lososa,cikorija korijena, brusnica, sušena morska trava, ekstrakt biljke Yukka Shidiger, taurin, L-karnitin, vitamini i minerali.

 • Plus: optimalni proteini i masti.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: pakiranje 1,75 kg. – 1625 rub., 300 gr. – 359 rubalja.

WELLNESS CORE Tender Cuts "Natječete pureće kriške i patke u pikantnom umaku"

Visoko kvalitetna hrana za odrasle pune hrane sadrži životinjske bjelančevine, redovne ugljikohidrate i kompleks vitamina i minerala. Sastojci: piletina, piletina (19%), patka (6%), jaja, krumpirov škrob, mrkva, piletina, brusnice, slatki bijeli krumpir, borovnice. Sadrži nezamjenjivu kiselinu – taurin.

 • Plus: uravnotežen sastav.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: torba 85 gr. – 100 rubalja.

WELLNESS CORE Potpis odabire "Prehrambene kriške govedine i piletine u umaku"

Mokrite bezgranulom prehranom kako biste zadovoljili potrebe odraslih mačaka. Feed ima uravnotežen sadržaj proteina i masti. Sastojci: piletina, govedina (14%), piletina (12%), tuna (7%), jaja, suncokretovo ulje, krumpirov škrob, minerali, vitamini (D3, A, E).

 • Plus: sastava bez zrna.
 • Minus: ne uvijek na prodaju.

Cijena: Banka 79 gr. – 122 rubalja.

Važno je znati:

 • najbolja mačka hrana s osjetljivom probavom
 • najbolja hrana za mačke za njegu

Recenzije o hrani za hranu za mačke

Marina: "Mali Britanac se pojavio u našoj kući ne tako davno, vlasnik od kojeg smo ga kupili hranio je našim mačkama hranom Wellness Cor. Prije toga, nisam naišao na ovaj brand, ali sam odlučio da ne ponovo posvetim mačića, bojao sam se da će odbiti drugu hranu. Hrana je dobra, prirodna kompozicija, vrlo je ekonomična, dosta mi je dosta za pakiranje od 1,75 kg, istina, nije jeftina, ali sastav vrijedi. "

Cat Food Reviews

Tatjana: "Saznala sam o ovoj hrani u Engleskoj kad sam bila tamo studentska razmjena prakse. Obitelj u kojoj sam živjela hranio je svoje mačke samo s ovom hranom. Nakon povratka u Rusiju tražio sam hranu u našim dućanima za kućne ljubimce, ali, nažalost, nisam ga pronašla Pronašao sam hranu na internetu, naredio sam svoju kastriranu mačku, hranila sam pola godine, mačka jede s užitkom, nema alergije na hranu, nije se počelo mršaviti. čija vrijednost je samo cijena. "

Vladimir: "Moja se sfinksa stalno riješila alergija na hranu, kupila sam različite marke, a ne najjeftinije. Stalno, nešto nije bilo u redu. U klinici sam savjetovao da nas dobro napaja iz Wellness Cora s piletinom i puretinom.Isprva sam bio neugodno zbog činjenice da je u hrani pilećeg mesa. Često su alergijske reakcije kod mačaka. Ali sve je dobro prošlo. Mačka je sumnjala u novu hranu. Morao sam postupno naviknuti. Ja se hranim već drugi mjesec – nema alergije. Čini se da proizvođač ne zavara kupca. Hrana, doista, hipoalergijska. Vrijedno je isplatiti, ali moj ljubimac ne spasim na zdravlje. "

Trebao bih dati

Unatoč činjenici da se hrana upravo pojavila na policama, već postoji mreža recenzija na internetu i recenzije veterinara i kupaca. Gotovo da nemamo pritužbi o sastavu hrane. Jedino što smo primijetili je da paketi na ruskom jeziku nisu uvijek precizni prijevodi s engleskog jezika.

Hrana ne sadrži žitarice, kukuruz, soja, pšenicu i kukuruzni gluten, umjetne boje i okuse – ovo je ogroman plus.

Cijena, naravno, može zaustaviti kupce, ali to je subjektivno minus. Cat Food Wellness Cor može se nazvati holistički, i kupiti ili ne je vaš izbor i vaše pravo. Usredotočite se na status svog ljubimca.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: