🐈 Vitamini Gimpet (Dzhimpet) za mačke: 7 popularnih vrsta, recenzije

Vitamini Gimpet za mačke

Tvrtka Gimpet (Dzhimpet) iz Njemačke zauzima snažno vodstvo na tržištu zooprodukcije, a vitaminski proizvodi i aditivi za hranu za mačke u obliku srca, riba, miševa i poljupaca proizvedeni pod tim markom poznati su svim vlasnicima mačaka. Pogledajmo što se nalazi iza lijepe forme – uobičajenog marketinškog zanosa ili kvalitetnog sadržaja?

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

Uostalom, svatko razumije da životinje neće moći cijeniti oblik korisnih tretira. Je li vrijedno davati ove kapriciozne reklamirane gimpetove vitamine svojim kućnim ljubimcima?

Dakle, ovaj brand je poznat na europskom tržištu više od 150 godina. Počeo je brand proizvodnjom farmaceutskih proizvoda za ljude, ali je bio u stanju dobiti svjetsku slavu tek kad je pokrenuo proizvodnju robe za životinje.

Vitamini Gimpet za mačke – čine većinu proizvoda tvrtke. Redak utvrđenih dodataka stalno se ažurira. Pod markom Gimpet dostupni su kao vitamini za odrasle mačke i aditivi za mačiće.

Pro i kontra od vitamina Gimpet

Prednost robne marke, što mu omogućuje da zauzme vodeću poziciju na tržištu proizvoda za životinje – širok raspon.

Gimpet proizvodi visoko kvalitetne vitamine za kožu i vunu, za oralnu higijenu, za jačanje imunološkog sustava, za probavni sustav.

Sastav vitaminskih proizvoda uključuje esencijalne aminokiseline, antioksidante, minerale i vitamine, čime se značajno poboljšava kvaliteta života domaćih životinja.

Proizvode se u obliku paste, pahuljica i tableta.

U protivnom može se pripisati činjenici da se većina proizvoda Gimpet ne smatraju vitaminima, već vitaminiziranim delicijama. Stoga ih se mora dati svakodnevno iu velikim količinama.

Osim toga, kao i svi utvrđeni proizvodi za životinje, Dzhimpet namijenjen je mačkama koje su na prirodnoj prehrani. Ako mačka dobije suhu hranu visoke kvalitete, vitamini se mogu dati strogo kako je propisano od strane veterinara.

Vidi također: Kako dati pilulu mačiću.

Popularni brandovi, sastav, svojstva

 1. Gimpet Multi-Vitamin Paste Extra-multivitaminska pasta za odrasle mačke;
 2. GimCat Baby-Paste – tjestenina s vitaminima za mačiće;
 3. Gimpet Malt-Soft Paste Extra – za uklanjanje vune iz trbuha;
 4. Gimpet Beauty-Kiss – za poboljšanje vune;
 5. Gimpet GrasBits – za poboljšanje probavnog trakta;
 6. Gimpet Topinis – za opći imunitet;
 7. Gimpet Schnurries – za normalizaciju metabolizma, za apetit.

Gimpet Multi-Vitamin dodatak tijesta

Multivitaminska pasta je prirodni proizvod za jačanje imuniteta odraslih životinja, poboljšanje kvalitete vune i zdravlja kože. Koristi se od uzgajivača prije izložbi i u stresnim situacijama. Formula na osnovi masnoće i kvasca.

Sadrži vitamine: A, E, D3, B1, B6, B12, C. Amino kiseline: taurin, nikotinska kiselina, pantotenska kiselina. Pasta je obogaćena Omega-3, Omega-6 masnim kiselinama. Sadrži cink.

Dnevna stopa – 5 cm.

 • Plus: ne sadrži šećere.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: tuba 100 gr. – 537 rubalja.

GimCat Baby-Paste

Vitamin za tijesto za trudne i dojilje mačke i mačiće. Sadrži 12 esencijalnih vitamina i esencijalnih aminokiselina. Formula je osmišljena za jačanje imunološkog sustava, zdrav rast zubi i kostiju, stvaranje kostura rastućeg organizma.

Sastav vitamina C, A, E, D3, Bl, B6, B12, K3. Minerali: fosfor, kalcij. Taurin je dobar za zdravlje srca i održavanje vida.

Dnevna stopa – 5 cm.

 • Plus: možete dobiti od 6 tjedana života.
 • Minus: morate kontrolirati unos vitamina D3.

Cijena: cijev od 50 grama. – 315 rubalja, 100 gr. – 498 rubalja.

Gimpet Malt-Soft Paste Extra

Tjestenina je namijenjena odraslim mačkama. Posebno odabrani sastav zalijevanja poboljšava probavni trakt, pomaže ubrzati kretanje hrane u crijevima i povlačenje progutane vune.Korištenje sladne tjestenine oslobađa životinju od ponovnog vraćanja gutanja vunenih grudica.

Sastojci: ekstrakt slada, kvasac, celuloza, ulja i masnoća.

Dnevna stopa – 5 cm.

 • Plus: dostupan u različitim dozama.
 • Minus: individualna netrpeljivost je moguća.

Cijena: cijev 20 gr. – 174 rubalja, 50 gr. – 364 rub., 100 gr. – 479 rubalja, 200 gr. – 749 rubalja.

Gimpet ljepotica-poljubac

Utvrđeni dodatak za hranu posebno je namijenjen pahuljastim i dugotrajnim mačkama. Formula sadrži visok sadržaj cinkova, biotina i vitamina skupine B (B1, B6, B12) za održavanje zdravlja kože životinja i poboljšanje kvalitete vune.

Prijavite se na sezonskom kavezu, ali i prije izložbi i natjecanja. Sadrži taurin, biotin i nikotinsku kiselinu. Osnove vitamina su ulja, masti, mliječni proizvodi i kvasac.

Dnevna stopa – 2-4 kom. Vitamini su u obliku usana.

 • Pros: poboljšava apetit i jača imunološki sustav.
 • Minus: moguće alergije na mliječne bjelančevine.

Cijena: paket od 40 grama. – 191 rubalja.

Gimpet grasbits

Oblikovane tablete u obliku okruga sadrže prirodnu travu (12%) za poboljšanje probave. Prikladan za odrasle životinje stariji od 1 godine. Sastojci: suha trava, mliječni proizvodi, kvasac, ulja i masti, vitamini A, E, D3. Mliječni proizvodi – izvor prebiotika, poboljšavaju intestinalnu mikroflora.

Dnevna stopa – 4-6 kom.

 • Plus: normalizirajte metabolizam.
 • Minus: sadrže boje.

Cijena: paket od 40 grama. – 182 rubalja, 425 gr. – 1091 rubalja.

Gimpet topinis

Dodatak vitamina s taurinom i sirom za mačiće i odrasle mačke u obliku miševa. "Miševi" imaju prikladan oblik i aromatsku formulu, prilagođenu preferencijama okusa mačaka. Sastav vitamina samo hranjivim tvarima. Taurin jača rad srčanog mišića i poboljšava vid. Rezanci pozitivno utječu na probavni trakt. Sadrži kompleks esencijalnih vitamina.

Dnevna stopa za mačiće – 3-4 kom., Za odrasle životinje – 6 kom.

 • Plus: sadrži mliječne bakterije korisne za intestinalnu mikroflora.
 • Minus: sadrže šećer i boje.

Cijena: pakiranje 85 gr. – 321 rubalja, 220 grama. – 615 rubalja.

Gimpet schnurries

Vitamini za Dzhimpet mačke svih uzrasta s piletinom i taurinom. Dostupan u obliku višebojnih srca. Prikladno za mačke od 2 mjeseca. Sastav mlijeka, mliječnih proizvoda, sušenih piletina, masti, kvasaca, minerala.

Sadrži vitamine: A, E, D3, B1, B6, B12. Taurin je esencijalna aminokiselina, bitna za vizualnu oštrinu i jačanje kardiovaskularnog sustava. Mliječne bakterije TGOS podržavaju crijevnu mikroflora i poboljšavaju probavni trakt.

Dnevni doplatak: za odrasle mačke – 6 kom., Za starije životinje i mačiće – 12 kom.

 • Plus: ukus poput mačke.
 • Minus: sadrži boje.

Cijena: 420 g paketa. – 1194 rub.

Sve što trebate znati o vrsti i kvaliteti mačje hrane.

Cat Gimpet Vitamin Recenzije – Što kupci kažu

Alain: "Pokušavam razmaziti svoju mačku, kupiti mu najbolju hranu i vitaminske delikate, kupio miševe s kurdom i taurinom, ne moram reći o važnosti taurina, curd je također vrlo korisna za mačke. mačka na ovu korisnu delikatesu, jedemo trećeg mjeseca, nema alergijskih reakcija. "

Inna: "Kupio sam svoje omiljene" srca "s piletinom i taurinom, a prije toga sam mu kupio vitamine iz iste tvrtke, ali s lososom, volio su oba okusa, au pakiranju postoje srca dviju boja, neki su mliječni, drugi su žuti. – to je očito iz činjenice s kakvim mi užitak moja izbirljiva mačka jede. Želim iskušati druge dodatke Jimpet hrani. "

Sergej: "Gimpet multivitaminsko tijesto – preporučujem 100%, savjetujemo veterinara da olakša proljetni proljev. Nemojte uzeti novac – to je vrijedno!"

Diana: „Moji Škotski visloushka jednom godišnje daje nam divne mačiće. Tijekom tog razdoblja, pokušavam hraniti vitaminima i majku i djecu. Prije nego što sam eksperimentirao s markama, ali nakon čitati brojne mišljenja veterinara, zaustavio na Dzhimpet za mačiće (Dječji kartice). Ja to dajem mačiću odmah, a kestenjima čim upoznam prvu komplementarnu hranu. Mačići uvijek rastu zdravo i dobro hranjeni. "

Recenzije gimpet za mačke – ono što veterinari kažu

Peter: „Savjetujem moji klijenti multi-vitamin Zalijepi ekstra, ako se žale noć pjesama ljubimce i hodanje po stanu. Sastav vitamina i minerala u tijesto smiruje mačke. To posebno vrijedi u proljeće. Proizvod je također pogodan za sterilizirani mačke i sterilizirani mačke” ,

Albert: „Često dolaze k meni s pitanjem što bi dao donijeti vune iz želuca. Savjetujem Dzhimpet tijesto. Oni su bezopasni i bolje od drugih za borbu s ovom zadatku.”

zaključak

Tvrtka nudi široku paletu obogaćene hrane i tretira za mačke različitih oblika, skladbi i okusa.

Tijekom godina rada, kvalitetu Dzhimpeta potvrdili su i stručnjaci veterinarskih klinika, europskih uzgajivača i jednostavni kupci.

Ako vaš ljubimac treba dodatne vitamine, pokušajte mu kupiti nešto od linija Dzhimpet – to nisu samo zanimljive stvari, to su korisne dodatke prehrani. Također, ti aditivi za hranu mogu se koristiti kao nagrada za dobro ponašanje ili tijekom treninga.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: