🐈 Vitamine Dreamies za mačke: 5 popularnih tipova, recenzija

Vitamini Dreamies za mačke

Vitamine Dreamies za mačke – široko je reklamirao proizvođač ukusnih jastučića tvrtke Mars. Za medicinske proizvode se ne može pripisati. To je poticajna poslastica obogaćena vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Veterini i vlasnici mačića raspravljaju o kvaliteti i korisnosti Dreamies jastučića na brojnim forumima vlasnika mačaka.

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

Recenzije proizvoda su izuzetno kontroverzne. Pogledajmo značajke ove marke, detaljno analizirajte sastav utvrđene delikatesnosti, njegove osobine, kako bismo dobili odgovor na pitanje hoćete li ili ne davati omiljeni ljubimac ove ukusne jastučiće.

Kao i većina proizvoda proizvedenih od poznatih maraka Marsa, mačja mačaka Dreamies pripada klasi ekonomije i prodaje se u svim lancima supermarketa. Proizvođač nudi hrskav jastučići s različitim okusima, pakiran u mini vrećice od 30, 60, 140 grama. Paket pokazuje maksimalni dnevni iznos – 15 jastučića. Trebao bi se strogo pridržavati nje kako ne biste naškodili vašem ljubimcu.

Pro i kontra od delicija

Prednosti utvrđenih Dreams jastučići:

 • svaki jastučić ima samo 2 kalorije;
 • okus delicije prilagođen je postavkama mačaka;
 • sadrže taurin, metionin;
 • Jastučići su obogaćeni vitaminima i mineralima.

Nedostaci uključuju:

 • mora se dati, pridržavajući se preporučene doze ovisno o težini kućnog ljubimca;
 • nije prikladna za mačiće;
 • nema specifičnih recepata koji uzimaju u obzir fiziološko stanje mačke: za trudnice i dojenje, za sterilizirano i neuterirano, za starije životinje;
 • nema kompleksa usko ciljane terapeutske akcije: ojačati imunološki sustav, kožu i kaput, urološki itd.;
 • brzo zarazna.

Popularni tipovi, sastav, osobine

 1. Dreamies piletina jastučići – s taurinom;
 2. Jastučići za govedo sanjarenja;
 3. Dreamies jastučići s patkom;
 4. Jastučići sladoleda;
 5. Dreamies jastučići s lososom.

Vidi također: Top vitamine za mačke za sve prigode.

Dreamies piletina jastučići

Utvrđena pilića delicija je dodatak osnovnoj dnevnoj prehrani. Sastojci: pšenično brašno, ekstrakti biljnih žitarica, pileće brašno, biljno ulje, životinjske masti, žitarice. Obogaćen vitaminima: A, D3, E, B1, B2, B6. Sadrži taurin i metionin.

Dnevna stopa: 4 jastučića po 1 kg.težinu životinje.

 • Plus: okus je poput mačaka.
 • Minus: uzrokovati brzu ovisnost.

Cijena: pakiranje 30 gr. – 29 rub., 60 grama. – 61 rubalja, 140 grama. – 102 rubalja

Sladokusci junaca

Niska kaloričnu poslasticu s govedinom za odrasle mačke. Koristi se kao aditiv za hranu (do 15 jastučića dnevno). Mačke vole kombinaciju hrskavog gornjeg sloja jastuka i nježnog nabora. Sastojci: žitarice, biljni ekstrakti bjelančevina, ulja i masti, brašno životinjskog podrijetla (4% govedine), ostatci biljnog podrijetla. Vitamini i minerali: A, B1, D3, B2, B6, E, bakar, mangan, jod, kalcij, cink.

Dnevna stopa: ne više od 15 jastučića.

 • Plus: niskokalorična poslastica.
 • Minus: nakon otvaranja paket se čuva 4 tjedna.

Cijena: pakiranje 30 gr. – 29 rub., 60 grama. – 49 rubalja, 140 grama. – 99 rubalja.

Dreamies jastučići s patkom

Dodatak prehrani za mačke starije od godinu dana s patkom koristi se kao nagrada za životinju. Sadrži važne hranjive tvari potrebne za razvoj mačke. Sastojci: ekstrakti biljnih proteina, pšenično brašno, brašno od patrona, biljno ulje i životinjske masti, žitarice. Vitamini i aminokiseline: A, D3, E, taurin, metionin, vitamini skupine B.

Dnevna stopa: ne više od 15 jastučića.

 • Plus: okus je poput mačaka.
 • Minus: u sastavu nalazi se pšenica – alergeni.

Cijena: pakiranje 30 gr.- 29 rub., 60 grama. – 49 rubalja, 140 grama. – 99 rubalja.

Jastučići sladoleda

Ukusna poslastica s punjenjem sira za mačke starije od 1 godine. Formula sadrži mliječne proizvode. Sastojci: ekstrakti biljnih proteina, pšeničnog brašna, brašna životinjskog podrijetla, biljnog ulja, životinjskih masti, žitarica, mlijeka i mliječnih proizvoda, mineralnih tvari. Vitamini: A, D3, E, B1, B2, B6. Sastav sadrži taurin i metionin.

Dnevna stopa: ne više od 15 jastučića.

 • Plus: ukus prilagođen preferencijama mačaka.
 • Minus: morate strogo pridržavati doziranje.

Cijena: pakiranje 30 gr. – 29 rub., 60 grama. – 49 rubalja, 140 grama. – 99 rubalja.

Vidi također: Mačka hrana za prevenciju ICD.

Dreamies jastučići s lososom

Delicija s okusom riba za odrasle mačke s lososom. Recept se razvija uzimajući u obzir preferencije okusa mačaka. Sastojci: ekstrakti proteinskih biljaka, pšenično brašno, biljno ulje, životinjske masti, žitarice, riblji brašno (4% losos), mineralni aditiv. Za apetit, miris je što je moguće bliži ribi. Vitamini i aminokiseline: A, D3, E, taurin, metionin, Bl, B2, B6.

Dnevna stopa: 4 jastučića po 1 kg. težinu životinje.

 • Plus: niske kalorije.
 • Minus: uzrokovati brzu ovisnost.

Cijena: pakiranje 30 gr. – 29 rub., 60 grama. – 61 rubalja, 140 grama. – 99 rubalja.

Delicious miš Dreamies – uključite uzimanje vitamina u igru

Pravi know-how marke Dreamies je uređaj za masti s miševima. Ovo je poseban plastični spremnik u kojem su jastučići postavljeni u preporučenu dozu. Mačka igra sa plastičnim mišem i za vrijeme igre dobiva dozirani jastučići. Sretan miš je zabavna igračka i korisna poslastica. Dostupno u ograničenom izdanju, sa svakim spremnikom jastučići za pakiranje (30 gr.).

Recenzije Dreamies vitamina za mačke – što kupci kažu

Marina: "Trgovine Dreams" bile su besplatno distribuirane u supermarketu tijekom promocije. Obično ne dajem svoje proizvode na gospodarstvo, preferiraju se vrhunska hrana i vitamine, ali ga daju besplatno, pa zašto ne probati. ali to mi se činilo previše čudnim, a kada sam ove jastučiće ostavio mojim mačkama, počele su poludjeti – vrištali su i zahtijevali dodatke, ali nisam ih tako dugo vidio, čini mi se da je proizvođač zaboravio navesti na ambalaži koju je dodao Jastučići Bilo djeluje kao da je u nekim pojačivača poslastica okusa. "

Oles: "Vidio sam puno reklama na TV-u i odlučio sam kupiti losos za moju mačku, a mačka je naravno imala zadovoljstvo, što sam odmah smatrala čudnim. Proučio sam sastav jastučića – postoje samo biljni proteini nepoznatog podrijetla, neki brašno od lososa, masti i ulja. Da, moramo se odati počast proizvođačima, jastučići su obogaćeni vitaminima i esencijalnim aminokiselinama. jedini plus. "

Nazar: "Imamo nečistu mačku pravog plemenitog rođenja, odveli smo je iz sirotišta u dobi od jedne, samo voli hranu jeftinije u ekonomskoj klasi, teško da je prenesemo na super premiju, a ona je jako voljela jastučiće, što to znači? da sastava njih nije baš prirodna, znam da je sve loše, ali mačka samo poludi s takvim delicijama, ponekad ga kupujemo kao nagradu, dajemo po komadu. "

Sofija: "Pročitao sam recenzije veterinarima i vlasnicima mačaka o delicijama snova na internetu. Iz nekog razloga, postoji mnogo negativnih. Mogu vam reći o mom iskustvu.Predstavljeni smo igračem "Mali miš" s vrećicom Drima (okus sira) za rođendansku mačkicu. Igrač – kolač s ukusnim punjenjem. Mačka ludo voli igrati s njom. Danas je spremna cijelo vrijeme voziti je kroz sobe. Alergije ili bilo koja druga negativna reakcija na vitamine nije se pojavila. Kad su jastučići gotovi, počeli smo puniti miš s tradicionalnom hranom. "

Cat Dreams Recenzije – Što Vets Say

Vladislav, veterinar: "Svim mojim klijentima kažem da delicije poput snova nisu vitamini, to su delicije. Ako danima dajete jedan ili dva jastučića svojim kućnim ljubimcima kao nagradu, nećete uzrokovati ozbiljnu štetu zdravlju životinja. Ne preporučujem češće takve delicije "Prednosti od njih su sumnjive, ali alergijske reakcije na komponente koje čine njihov sastav vrlo su očekivane."

Natalia, veterinar: "Pokušavam biti tolerantan za sve proizvode u zoološkom vrtu, a vjerujem da svaki vlasnik treba odlučiti za sebe kakvu hranu treba davati svojim kućnim ljubimcima, koje su vitamini i mineralni kompleksi kupiti za svoje mačke. Veterinar ne bi trebao eksplicitno oglašavati neke proizvode ili odvratiti druge od kupnje.Ja samo izražavam svoje mišljenje. I to je – Dreamies, naravno, slabije kvalitete od ostalih utvrđenih droga. Postoje vrlo dobri i jeftini domaći lijekovi, postoje strani multivitamini kompleksi široke aktivnosti i kvalitetni fokusirani vitamini. Ali, ako govorimo o delikatini, "snack" za mačku, Snovi mogu igrati ovu ulogu. Glavna stvar je pogledati individualnu reakciju životinje na ovaj proizvod. U slučaju nuspojava – odmah ga otkazati. "

Dreamies – san mačaka ili "štetna poslastica"

Gotovo svi vlasnici mača kažu da mačke luduju s Dreams jastučićima. Kakav je to kao učinak pojačivača okusa?

Iako na pakiranju nema podataka o konzervansima i pojačivačima okusa, oni su jasno prisutni u tom pakiranju. Oba veterinara i vlasnici kućnih ljubimaca slažu se.

Dajte ili ne odlučite samostalno, uzimajući u obzir stanje zdravlja vašeg ljubimca i njegove preferencije ukusa. Pokušali smo detaljno ispitati raspon, sastav i karakteristike ovog utvrđenog proizvoda.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: