🐈 Vitamini Doktor Zoo za mačke: 4 popularne vrste, recenzije

Vitamini Doktor ZOO za mačke

Vitamini Doktor ZOO za mačke – proizvodi jeftin i popularan domaći brand. Pod tim brandom proizvode se utvrđeni kompleksi, tretira i hrani dodatke. Marka uspješno natječe s drugim proizvođačima zbog svoje lojalne politike cijena. Ljubav prema proizvodima Doktor ZOO je neupitna činjenica, je li to samo da su ti vitamini zaista korisni? Razmotrimo zajedno.

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

Vitamini Doktor ZOO je pravi mačka tretman. Proizvođač je usredotočio na okus svojih proizvoda. Njihov koncept je: "Korisno ne mora biti neukusno!" Meso, riba i mliječni proizvodi dodani su mačkama za njihov apetit.

Raspon aditiva za hranu za mačke izgrađen je kako slijedi:

 • multivitaminske komplekse s različitim ukusima;
 • funkcionalni kompleksi;
 • kompleksi za mačiće s taurinom;
 • jačanje lijekova za odrasle mačke – "Zdravi imunitet".

Svi pripravci imaju odličan okus, kućni ljubimci konzumiraju tableta Dr. ZOO s velikim zadovoljstvom da podmićuju vlasnike mačaka.

Vidi također: Ocjena najboljih vitamina za mačke.

Pro i kontra

Prvi plus je formula okusa, koja je u potpunosti prilagođena preferencijama domaćih mačaka. Koje su prednosti ovih utvrđenih dodataka:

 • širok raspon;
 • dostupnost i nisku cijenu;
 • zgodno, kompaktno pakiranje (30-45 grama);
 • mogućnost primjene, kako sa gotovim, tako i sa prirodnim sirom;
 • sadrže u sastavu taurin.

Nedostaci konzumiraju atipične promjene u ponašanju nekih mačaka (kao nakon valerijana). Još jedan nedostatak je nedostatak posebnih formula za kastrirane i sterilizirane životinje.

Popis popularnih marki, sastava, obilježja

 1. Dr. Zoo "Zdrava Kitty";
 2. Dr. Zoo "Koža i kosa Zdravlje";
 3. Dr. Zoo "zdravi imunitet";
 4. Dr. Zoo "Zdravlje i ljepota."

Liječnik Zoo "Zdrava Kitty"

Kompleks vitamina za mačiće starije od 3 mjeseca. Pogodno kao aditiv za hranu za mačiće na bilo koji način hranjenja. Oni sadrže bitnu aminokiselinu taurina, koja je neophodna za pravilan razvoj kardiovaskularnog sustava, jetre, mozga i organa vida. U formuli delicije nalaze se svi vitamini, minerali i aminokiseline potrebne za rast i razvoj.

Sastojci: kalcij, taurin, fosfor, kalij, bakar, magnezij, mangan, selen, cink, željezo, pantotenska kiselina, folna kiselina, lizin, metionin, cistin, histidin, triptofan. Vitamini: A, D3, C, E, B1, B2, B3, B4, B6, B12, K.

Dnevni unos: 2-4 tablete.

 • Plus: možete dati s industrijskim hranom.
 • Minus: moguće su pojedinačne alergijske reakcije.

Cijena: paket 60 kartica. – 82 rubalja

Vidi također: Kako hraniti mačića tako da je bio zdrav.

Liječnik Zoo "Koža i kosa Zdravlje" s Biotin i Taurine

Dodatak prehrani s vitaminima na dnevnu hranu odraslih mačaka. Ima ukus prilagođen preferencijama mačaka, može se koristiti kao lijek za promicanje. Tablete okruglog oblika s uzorkom ribe. Kompleks vitamina, minerala i aminokiselina usmjeren je na poboljšanje kvalitete kože i kose mačke. Imenovan tijekom godišnje moltinga i za sprečavanje dermatitisa.

Sastojci: biotin, taurin, kalcij, fosfor, kalij, magnezij, natrij, bakar, željezo, selen, cink, mangan, folna kiselina, pantotenska kiselina, cistin, argenin, lizin, triptofan, histidin, fenilamin, vitamini A, D3, E , C, B1, B2, B4, B6, B12, K.

Preporučena doza: 4-6 tableta na dan.

 • Plus: sadržavati u sastavu taurin.
 • Minus: moguće neadekvatne reakcije.

Cijena: paket 90 kartica. – 82 rubalja

Dr. Zoo "zdravi imunitet"

Kompleksni dodatak za jačanje mačje imunosti s algama. Alge imaju protuupalni učinak, poboljšavaju sastav krvi, izlučuju toksine i toksine, smanjuju alergijske reakcije i imaju antitumorski učinak.

Formula za vitaminiziranu delikatnost sadrži kompleks vitamina i minerala koji reguliraju metabolizam, imaju stimulativni učinak na rad svih organa i povećavaju otpornost mačke na zarazne bolesti.

Sastojci: proteini, masti, kalcij, alge, fosfor, selen, kalij, cink, natrij, mangan, željezo, bakar, folna kiselina, pantotenska kiselina, lizin, cistin, argenin, metionin, histidin, triptofan, fenilamin. Vitamini: A, D3, E, C, B1, B2, B4, B6, B12, K.

Preporučena doza: 4-6 tableta na dan.

 • Plus: pogodno za trudne i dojilne mačke, za starije životinje.
 • Minus: individualna netrpeljivost je moguća.

Cijena: paket 90 kartica. – 84 rubalja.

Zoološki vrt Zdravlje i ljepota s proteinima

Utvrđena mačka tretirana proteinom pogodna je za pravilnu uporabu. Ima multivitaminsku kompoziciju. Proteini su potrebni za zdravu formiranje mišićne mase, kože i kaputa.

Formula kompleksa sadrži uravnoteženi kompleks vitamina i minerala za održavanje metabolizma i regulaciju rada svih organa životinje.

Sastojci: proteini (30%), životinjske i biljne masti, kalcij, fosfor, bakar, selen, željezo, cink, kalij, magnezij, natrij, mangan, pantotenska kiselina, folna kiselina, esencijalne aminokiseline, vitamini A, D3, E, C , B1, B6, B5, B12, K.

Dnevni unos: 4-6 tableta.

 • Plus: ako je potrebno, dnevna se stopa može povećati za 1,5-2 puta.
 • Minus: moguće su pojedinačne reakcije.

Cijena: paket 90 kartica. – 78 rubalja.

Recenzije vitamina Doktor ZOO za mačke – mišljenje potrošača

Svetlana: "Uvijek pazim na previše jeftine lijekove, stoga nisam odmah odlučio kupiti liječnika vitamina ZOO za moju mačku, no ipak je manje od 90 rubalja za paket od 90 tableta vrlo jeftino, ali djevojka u veterinarskoj ljekarniji me uvjerila da uzmem uzorak. Nisam bio razočaran, kupio sam vitamine za vunu.Moja se ljepota lijepo oblikovala, i zabrinut sam zbog ovoga. Proveli su 2 tjedna i primijetili rezultat. Više ne skupljam vunu po cijeloj kući. "

Zahar: "Ja, naravno, vjerujem više u veterinarske lijekove iz Europe, ali kad sam odlučio kupiti ruske vitamine Dr. ZOO, uzeo sam ga jer nisu skupi i žao mi je što bacam, ako ne idu, mačka proždire čitav paket! Ne znam, ali nakon vitamina, okrenuo se po podu i tražio više, činilo mi se čudnim, vjerojatno više neću kupovati. "

Christina: "Pročitao sam recenzije veterana i kupaca na internetu, gdje piše o čudnom učinku vitamina Doctor ZOO, pišu da mačke reagiraju na njih poput valerijana, a ja to nisam vjerovao dok nisam kupio moju mačku, a sve se pokazalo istinitim. koje sam ga samo promatrao – kotrljao je na podu, molio me opet i iznova, privlačeći me, možda su kvalitativni i korisni, ali ovo ponašanje mačke ne odgovara meni, nisam siguran da je to korisno za životinju.

Recenzije liječnika Zoo za mačke – mišljenje veterinara

Taras, veterinar: "Što mogu reći o ruskom proizvoduDr. Zoo? Ovdje, svaki vlasnik mačke trebao bi svoj izbor samostalno – ako želite maziti životinju s vitaminima i spasiti, a zatim kupiti. Ako se brinete o mogućim neadekvatnim reakcijama, a zatim se suzdržite od kupnje i kupnje pouzdanijih europskih kolega. Ipak, mačka se ne bi trebala ponašati neadekvatno nakon uzimanja vitamina, mislim da jest. "

nalazi

U članku smo obuhvatili glavne značajke vitamina Dr. ZOO kako bismo vam olakšali odluku o kupnji. Sastav vitamina je prilično dobar, oni sadrže mnogo elemenata u tragovima, aminokiselina i vitamina. Postoje formule s različitim ukusima, tako da možete odabrati kompleks koji najbolje odgovara postavkama vašeg ljubimca.

No, potrebno je uzeti u obzir činjenicu da se nepoželjne reakcije mačaka na ove proizvode bilježe, što ne može biti samo alarm. Razgovarajte s veterinarkom i pažljivo pratite reakcije vašeg ljubimca na vitamine. Ako nema promjene u ponašanju mačke, tada možete nastaviti uzimati te lijekove.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: