🐈 Vitamini Pivovari za mačke 8 u 1: recenzije, kompozicija

Vitamini Brever za mačke

Vitamini Pivnici za mačke – proizvodi američke tvrtke "8 in 1", koja proizvodi više od 100 godina visoko kvalitetne komplekse vitamina i minerala, kozmetike i kozmetičke proizvode za pse i mačke. Sve formulacije lijekova razvijene su uz sudjelovanje praktičnih veterinara i pasmina uzgajivača.

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Recenzije

Ruski su se kupci upoznali s rodom tog proizvođača ne tako davno, ali su već cijenili kvalitetne karakteristike i učinkovitost medicinskih i zdravstvenih proizvoda koji poboljšavaju zdravlje. Brewerovi kvasci na bazi Brewerovih vitamina posebno su popularni kod vlasnika mačaka, a o njima su mnogi pozitivni pregledi veterina.

Razmotrimo više pojedinosti o sastavu i svojstvima vitamina Brewers kako bismo odlučili treba li ih dati kućnim ljubimcima.

Temelj vitamina "Brevers 8 in 1" za mačke i pse su dvije komponente: pivski kvasac i češnjak. Kvasac za vitamine Brever se uzgaja na melazu šećerne repe. Brewerov kvasac koji se uzgaja na ovaj način je kompletan i kvalitetan izvor vitamina B, biotina i minerala kroma.

B vitamini su neophodni za zdravu kožu, kosu i vid. Oni su uključeni u metabolizam masti, proteina i ugljikohidrata, podržavaju normalan živčani sustav i zdravlje jetre. Krom regulira razinu šećera u krvi, što je osobito važno kod mačaka s dijabetesom i sklone pretilosti. Biotin ubrzava metaboličke procese u stanicama – to utječe na brzinu moltinga. Češnjak sadrži biološki aktivne sastojke i prirodne biljne vlakna, koji osiguravaju normalno funkcioniranje organa probavnog trakta.

Pročitajte više o ocjeni vitamina za mačke.

Pro i kontra

Pivski kvasni vitamini imaju sljedeće prednosti, razlikujući ih od sličnih proizvoda za životinje:

 • dokazane su visoke učinkovitosti;
 • mogu se koristiti za jačanje imunološkog sustava;
 • sastavljen od prirodnih sastojaka;
 • ukus prilagođen preferencijama mačaka;
 • ne sadrže boje i konzervanse;
 • Nema kontraindikacija za kastriranu, steriliziranu, za starije mačke;
 • razlikuju se u idealnom omjeru cijene i kvalitete.

Excel Brewers Kvasac 8 u 1 ima jedan minus – loš dizajn ambalaže.Na staklenku vitamina, velikom crtežu psa i bez slike mačke. Zbog toga mnogi vlasnici mačaka ne shvaćaju da će ti visokokvalitetni i korisni vitamini odgovarati njihovim kućnim ljubimcima.

Excel Brewers Kvasac 8 u 1 – vitaminima za mačke

Tvrtka "8 u 1" u liniji proizvoda Excel fokusirala se na proizvode za pse. Ovo je jedini utvrđeni proizvod koji se može dati i psima i mačkama. Djelovanje ima za cilj poboljšanje stanja vune i kože, smanjenje gubitka kose i smanjenje razdoblja muljaža. Vitamini su prikladni za životinje s dermatitisa i drugim kožnim problemima. Kompleks pomaže u brzom oporavku od teških opterećenja ili dugotrajne bolesti.

Kompozicija Excel pivovara Kvasac 8 u 1:

 • pivo kvasac;
 • češnjak;
 • glicerol;
 • stearinska kiselina;
 • silicijev dioksid;
 • ulje šafranike;
 • tuna masnoća;
 • minerali: cink, željezo, bakar, magnezij, kobalt, niacin;
 • vitamini: A, D3, Bl, B2, B6;
 • biotin, omega-3.

Manjak vitamina skupine B posebno je vidljiv kod mačaka tijekom dojenja i trudnoće. Dakle, Excel Brewers Yeast 8 u 1 se smatra univerzalnim kompleksom koji je pogodan za trudne i skrb mačke.

Redoviti unos Brever-a sprečava razvoj beriberi, poboljšava metabolizam. S istom svrhom, lijek je propisan za mačiće starije od dva tjedna.Za mačiće, tablete se prerađuju u prah i miješaju u hranu.

Lijek je pokazao kliničku učinkovitost u složenom tretmanu gnojnih kožnih bolesti, tijekom kojih je životinja poremećena svrabom, pilingom kože i gubitkom kose. Poboljšava nastanak krvi i ubrzava proces ožiljaka rana.

Preporučena doza: 1 tableta po 4 kg težine životinje. Za trudnice i bolesne mačke, doziranje se udvostruči u dogovoru s veterinarom. Mogu se kombinirati s kompleksima sa taurinima i sadržavati kalcij.

Cijena: pakiranje 140 tab. – 290 rubalja, 1430 kartica. – 1390 rubalja.

Vidi također: Hrana za poboljšanje kože i kaputa.

Cat Brewers Vitamin Recenzije – Što mačka vlasnici kažu

Denis: "Kupili smo breverove u najbližoj veterinarskoj ljekarni na preporuku prodavatelja, objasnila nam je da su vitamini prikladni za mačke, a oni su vrlo dobri, bili smo neugodni zbog slike – pas je prikazan na staklenku, mačka voljela je vitamine, privukla ga je miris. Učinak se pojavio gotovo odmah – krzno našeg crvenog ljubimca sja, boja postaje svjetlija, a na repu su se pojavile pruge. "

Nina: "Vitamini Brever su jedno od osobnih iskustava koje sam testirala, prvi put sam ih kupio, proučavala preglede veterina na internetu i konzultirala s našim liječnikom, a moja perzijska kuća više nije mlađa, a sredinom ljeta započeo je strašan mramor. da mačka nema vitamina B. Počeo sam davati kvasac piva i nakon 10 dana sam vidio rezultat – vuna više nije odmotana.

Ludmila: "Naš škotski muškarac je mučio svrab, stalno je ogrebotan, mačke ove pasmine su vrlo osjetljive, često imaju alergijsku reakciju na hranu, a liječnik nam je savjetovao da mijenjamo hranu i piće Braversov pivski kvasac jednu tabletu po danu, a mačka se smirila. noću, postao je aktivniji, a krzno je postalo bolje. "

Recenzije mačke pivara – što vets kažu

Galina, veterinar: "Tijekom intenzivnog muljaža, mnoge mačke imaju problema s gastrointestinalnim traktom, a tijekom tog perioda životinja može postati apatična, može dovesti do oštećenja motoričke koordinacije, gubitka apetita i gubitka kilograma, a glavni uzrok svih tih negativnih fenomena je vuna koja u velikoj mjeri spada u mačji trbuh.Kako bi poboljšali stanje životinje tijekom muljaža, preporučujem mojim klijentima da dodaju maltepasta i Excel Brewers Yeast 8 u 1 u obliku mačaka. Vitamini Brewer poboljšavaju kvalitetu vune, liječe epidermu, dobri su za apetit i služe kao izvrsna prevencija bolesti jetre. "

zaključak

Sastav i kvaliteta svojstava sastojaka uključenih u Excel Brewers Yeast 8 in 1 formule su bez sumnje. To su zapravo najbolji vitamini, usko ciljani. Neki kupci i veterinari smatraju ih najboljom pripremom za zdravu kožu i kaput. Njegova je učinkovitost dokazana, u sastavu nema boja i konzervansa, a formula okusa je prilagođena preferencijama mačaka.

Jedini razlog zašto možete odbiti kupiti ovaj lijek je alergija vašeg ljubimca na pivarski kvasac ili češnjak.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: