🐈 Vitamini Bioritam za mačke: 4 popularne vrste, recenzije

Vitamini Bioritam za mačke

Vitamini bioritma za mačke su funkcionalni (zdravstveni) kompleksi nove generacije ruske tvrtke VEDA. Značajka ove marke je odvajanje biološki aktivnih tvari u skladu s načinom apsorpcije tijela životinje u različito doba dana. Trebam li kupiti moje vitamine bioritma? Pokušajmo to shvatiti zajedno.

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Sastav i osobine
 • Recenzije

Značajke kompleksa bioritma odražavaju se u njemu. Znanstveno je dokazano da se različiti vitamini apsorbiraju u različito doba dana nejednako. Stoga su svi hranjivi sastojci u pripremi ove marke podijeljeni u dvije metode: ujutro i navečer. To poboljšava njihovu apsorpciju tijelom mačke i povećava učinkovitost utvrđenih lijekova. Proizvođači koriste svoje posebno razvijene formule u svim kompleksima. Ona razlikuje biorhythm preparations od broja sličnih utvrđenih pripravaka.

Prednosti i nedostatke robne marke

Razmotrite glavne prednosti robne marke Biorhythm:

 • uravnoteženi sastav;
 • svi vitamini ispunjavaju međunarodni standard kvalitete ISO 9001-2008;
 • imaju oznaku sukladnosti GOST ISO 9001-2008;
 • razlikuju se po razumnoj cijeni;
 • biološki aktivne tvari se razdvajaju prema dnevnim ritmovima životinje;
 • prikladna ambalaža za odvojenu (jutarnju i večernju) prijem.

Po štetnim markama uključuju:

 • ograničeni raspon;
 • nedostatak posebnih formula za različite fiziološke uvjete životinje: za sterilizaciju, za starije osobe, za dojenje, za neutered;
 • moguća su pojedinačna alergijska reakcija i netolerancija.

Sastav, osobine

 1. Bioritam za mačiće;
 2. Bioritam s okusom kunića za mačke;
 3. Bioritam s okusom plodova mora za mačke;
 4. Bioritam s okusom piletine za mačke.

Vidi također: Opis najboljih vitamina za mačiće i odrasle mačke.

BIORITHM za mačiće

Wellness vitamin-mineralni kompleks za mačiće stariji od dva mjeseca. Sadrži samo potpuno probavljive sastojke koji zadovoljavaju svakodnevnu potrebu mačića. Paket od 48 tableta podijeljen na jutarnje i večernje unos. Formule svakog tipa tableta razvijene su uzimajući u obzir biološke ritmove mačića i uzimaju u obzir preporuke za odvojeno davanje pojedinačnih sastojaka, što povećava učinkovitost profilakse vitamina do 50%.

"Jutarnja pilula" – korisne tvari za rast i razvoj mačića, poboljšava probavu i metabolizam, normalizira cirkulaciju krvi, ojačava zube i kosti, jača imunološki sustav i živčani sustav. Sastoji se od: L-karnitina, taurina, kalcija, kalija, fosfora, vitamina D3, B2, B4, B5, B9, B12, H.

"Večernja pilula" – komponente za zasićenje stanica s kisikom, poboljšanje kvalitete kose i kože, čišćenje jetre, krvi i bubrega, normalizaciju metabolizma i poboljšanje vidne oštrine. U svom sastavu: taurin, L-karnitin, jod, magnezij, molibden, željezo, selen, cink, bakar, mangan, vitamini A, B1, B3, B6.

Preporučena doza: ujutro – tableta od narančaste trake, navečer – tableta s crne trake.

 • Plus: paket je namijenjen za tečaj.
 • Minus: ne možete davati mačiće do 2 mjeseca.

Cijena: paket 48 kartica. – 102 rubalja

BIORITM s okusom kunića za mačke

Funkcionalni kompleks za odrasle mačke stariji od 8 mjeseci sa taurinima i L-karnitinom. Pogodno za mačke s različitim sustavima hranjenja. Taurin ima pozitivan učinak na vid i kardiovaskularni sustav. L-karnitin poboljšava metabolizam masti, jača mišiće, tijelo zasićuje energijom.

Sastav formule "Jutro": taurin, L-karnitin, fosfor, kalij, kalcij, vitamini D3, H, B2, B4, B5, B9, B12.

Sastav formule "Večer": taurin, L-karnitin, magnezij, cink, željezo, bakar, selen, molibden, jod, mangan, vitamini A, E, B1, B3, B6.

Dnevna stopa: jedna tableta svake trake.

 • Plus: pogodno za trudne mačke.
 • Minus: morate uzeti tečajeve s pauzom od 7-10 dana.

Cijena: paket 48 kartica. – 102 rubalja

Vidi također: Mačka hrana s osjetljivom probavom.

BIORITHM s okusom plodova mora za mačke

Kvalitetne pilule za zdravlje odraslih životinja s okusom plodova mora. Jutarnji vitamini u trakama s narančastim oznakama, večernji vitamini u trakama s crnim oznakama. Sastav sadrži pivski kvasac, vitamin i mineralni kompleks.

Tablet "Jutro": vitamini D3, H, B4, B2, B9, B5, B12, fosfor, kalij, kalcij, taurin, L-karnitin.

Tablet "Večer": vitamini A, E, B6, Bl, B3, željezo, magnezij, molibden, jod, mangan, selen, cink, taurin, L-karnitin.

Dnevna stopa: jedna tableta svake trake.

 • Plus: niska cijena.
 • Minus: moguće su pojedinačne alergijske reakcije.

Cijena: paket 48 kartica. – 102 rubalja

BIORITHM s okusom piletine za mačke

Vitamin i mineralni kompleks s okusom piletine za odrasle životinje starije od 8 mjeseci.U pakiranju se nalazi 24 tablete u narančastim trakama – za jutarnju dozu i 24 tablete u crnim trakama – za večernji prijem. U sastavu tableta: vitaminski i mineralni kompleksi, taurin, L-karnitin, pivski kvasac, arome za apetit.

Preporučena dnevna doza: jedna tableta svake trake.

 • Plus: uravnotežena formula dizajnirana s dnevnim biorhythmom mačaka.
 • Minus: potrebno je predavati tečajeve.

Cijena: paket 48 kartica. – 102 rubalja

Vidi također: Zašto je tako važno hraniti se od urolitijaze.

Recenzije vitamina BIORITHM – ocjene kupaca

Diana: "U zimi i proljeće kupujem vitamine za moju mačku, au veterinarstvu sam bio savjetovan od kompleksa Biorhythm s pilećim okusom i bio sam zadovoljan sastavom jer su na pakovanju bili navedeni svi najvažniji minerali i vitamini, a mačka se brzo navikla na jutarnji i večernji unos. odmah se zaljubila – to je njezina najdraža. Večer je postepeno okusivala i sada me čeka da joj dadnem. Vitamini su radili na mojoj mačići, kao što je baterija – mačka uživa i igra, iako je zima vani.

Sergej: "Kupio sam Biorhythm za mačiće na web stranici jedne online trgovine, nakon što sam prethodno proučavao recenzije veterinarima i vlasnicima mačaka, a volio mi je pakiranje s prikladnom gradacijom tableta za jutarnju i večernju recepciju, kao i detaljne upute za upotrebu, a mačići su voljeli ukus. , Smrskat ću im vitamine u hrani. "

Victoria: "Kupio sam proizvode domaće tvrtke VEDA BIORITHM, koristio sam se za kupnju dobrih vitamina Phytomines od istog proizvođača, tablete u trakama od dvije boje: narančasto i crno, a to je praktično. Proizvođač preporučuje davanje prije hranjenja, ali moje su mačke počele jesti samo kad sam slomila tablete i Pomiješala sam ga s hranom. U kutiji je bila detaljna uputa s detaljnim objašnjenjem zašto i koja se vitamina može i ne treba davati u isto vrijeme. Takav znanstveni pristup podmićivao me! "

Recenzije bioritma za mačke – mišljenje veterinara

Denis, veterinar: "Mnogi od mojih klijenata sumnjičavi su za niske troškove utvrđenih kompleksa domaće proizvodnje. Pokušavam ih uvjeriti i uvijek preporučiti vitamine ruskog biorhythma.To je rezultat razvoja ruskih znanstvenika. Sadrže vitamine u optimalnom mikrokapsuliranom obliku, a tablete se dijele na jutarnje i večernje unos. U svakoj formuli odabrani su samo oni vitamini i minerali koji se maksimalno apsorbiraju, što povećava preventivni učinak lijeka. "

zaključak

Ruski proizvođač VEDA već je uspio čvrsto se utvrditi na tržištu kućnih ljubimaca i zaraditi određenu razinu povjerenja od potrošača i veterinarskih stručnjaka. Vitamini bioritam – jedan od vlastitih znanstvenih dostignuća tvrtke, koji je testiran tijekom godina. Kvalitetna i zdravstvena svojstva ovog lijeka potvrđuju recenzije vlasnika mačaka i veterinarskih stručnjaka.

Jedina stvar koja se mora uzeti u obzir prilikom odabira ovog lijeka je individualna reakcija životinje na njegov sastav i način hranjenja. Ako mačka dobije industrijsku hranu, najprije se morate posavjetovati s veterinarom.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: