🐈 Vitamin Anivital za mačke: 3 popularne vrste, recenzije

Vitamini AniVital za mačke

Vitamini AniVital za mačke – proizvodi obitelji njemačke tvrtke BEWITAL petfood GmbH & Co.KG. Da biste se upoznali s tom markom, razmislite o sastavu utvrđenih kompleksa, njihovim kvalitativnim karakteristikama, opsegu upotrebe, kontraindikacijama, cjeniku. Nakon pregleda tih podataka moći ćete donijeti neovisnu odluku o tome da li AniVital vitaminima dodijelite kućnim ljubimcima.

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

Proizvođač ne traži popularnost i ne proizvodi višestruke tablete u obliku srca, ribe i miševa – njegovi proizvodi imaju standardni okrugli oblik. Tablete su pakirane u bocama diskretnog dizajna. U izgledu, vitamine Antivital nalikuju standardnim lijekovima. AniVital asortiman popis je također nije vrlo opsežna, kao tvrtka je usmjerena na kvalitetu svojih proizvoda.

Vitomski linija mačaka su tri marke:

 • Anivital FeliImmun – kompleks za jačanje imunološkog sustava;
 • Anivital FeliDerm – kompleks za poboljšanje stanja kože i kaputa;
 • Anivital FeliFiber – kompleks za gubitak težine.

Sva tri lijeka imaju prirodnu formulu i razlikuju se po visokoj učinkovitosti i dobrim svojstvima okusa.

Vidi također: Najbolji proizvođači vitamina za mačke.

Pro i kontra

Glavni i neosporni plus AniVital proizvoda je njemačka kvaliteta. Ali postoje brojne prednosti koje razlikuju ove lijekove od onih sličnih:

 • svi proizvodi se proizvode u vlastitoj high-tech proizvodnji;
 • koja se sastoji samo od prirodnih proizvoda – meso peradi, brašna, jaja;
 • ukus prilagođen preferencijama mačaka;
 • ne izazivaju alergijske reakcije.

Nedostaci vitamina aniVital uključuju relativno visoke troškove i činjenicu da ti proizvodi nisu uvijek komercijalno dostupni.

AniVital linija utvrđenih proizvoda za mačke

 1. Anivital FeliImmun – imunološki stimulans s kvascem i vitaminima za mačke svih uzrasta;
 2. Anivital FeliDerm – obogaćeni dodatak hrani za probleme s kožom i kaputom;
 3. Anivital FeliFiber – vitamini koji olakšavaju uklanjanje vune iz želuca i ispravak težine.

Anivital feliimmun

Složeni aditiv koji stimulira prirodni imunitet mačaka. Vitamini su prikladni za mačiće (od 5 tjedana starosti), za starije životinje, za mačke u stresnim situacijama.

Lijek je propisan da obnovi vitalne funkcije, normalizira metabolizam i pojačava otpor tijelu nakon operacije i dugotrajnih bolesti.Vitamini mačaka i mladih životinja pomažu u borbi s oslabljenim imunološkim sustavom nakon zaustavljanja dojenja. Maslinovim mačkama Anivital FeliImmun propisan je za održavanje imuniteta slabljenja, čime se poboljšava kvaliteta života životinja "dobi" i produljuje njihov život.

Sastojci: pivski kvasac, brašno od mesa peradi, sirutke, sušeno jaje, jetra od peradi, raž, malto, suho meso, kalcij, magnezij, željezo, lignoceluloza, vitamini C, E.

Preporučena doza: 3-4 tablete dnevno. Lijek se daje u tečajevima za 4-6 tjedana.

 • Plus: pogodno za trudne i skrbne mačke.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: pakiranje 140 tab. – 1919 trljati.

Anivital feliderm

Poseban kompleks s vitaminima za poboljšanje kvalitete vune i zdravlja kože mačaka. Anivital FeliDerm se primjenjuje na životinje:

 • s alergijskim reakcijama kože;
 • pate od iritacije i upale kože;
 • s krhkom, suhom i rastresenom kosom;
 • s hormonskim bolestima;
 • s parazitima kože (krpelji, buha);
 • s metaboličkim poremećajima.

Sastojci: pivski kvasac, sušena alge, brašno od peradi, lignoceluloza, kalcij, suha sirutka, sušeno jaje, magnezij, željezo, suhi haring, jetra ptica, biotin, aminokiselina cink-kelata, pivski kvasac, Omega-3, vitamin E.

Dnevni unos: 3-4 tablete. Lijek je propisane tečajeve za 4-6 tjedana.

 • Plus: učinkovito uklanja probleme kože i kose.
 • Minus: moguće su pojedinačne alergijske reakcije.

Cijena: pakiranje 140 tab. – 1837 rubalja, 260 kartica. – 2565 rubalja.

Vidi također: Zašto je važno dati mačkama hranu protiv urolitijaze?

Anivitalni navijač

Poseban kompleks za bezbolno uklanjanje kose od trbuha i crijeva, regulaciju probavnih problema i gubitak težine. Učinak je zbog sadržaja u formuli kompleksa biljnih vlakana: suhe jabuke, mrkve i naranče.

Sastojci: sušeni mrkva, celuloza, jabuka, narančasta vlakna, jetra od suhe peradi, pivski kvasac, obrok peradi, silicijska kiselina, riblji obrok, sjeme plantaža (psyllium), L-karnitin. Plantain sjemena nabubri u želucu i brzo uzrokuje mačka osjećaj punine.

Dnevna stopa: za gubitak težine -10-12 tab. za uklanjanje vune – 4-6 tab. s probavnim problemima – 5-6 tab. Minimalno razdoblje primjene: 4-6 tjedana.

 • Pros: pogodno za neuterirane mačke i za sterilizirane mačke.
 • Nedostaci: zahtijeva pristup tečajevima, visoku cijenu.

Cijena: pakiranje 140 tab. – 1650 rub.

Recenzije vitamina AniVital za mačke – mišljenje potrošača

Sofija: "Moja mačka samo voli Vitamini Anivital, ali ga ne dajem kao delikatesa, već kao sredstvo za ublažavanje svrbeža, ponekad i vrlo svrbež – ova pasmina. da im je mačka voljela, a ja sam primijetio rezultat, inače bi to bila šteta za novac, a nakon 10 dana uzimanja vitamina Antiv FeliDerm, mačka prestala svrabati, nikako se nije svrbjela, ali i dalje sam mu davala ove čudotvorne vitamine jer je proizvođač preporučio uzimanje 4-6 tjedana. "

nadam se: "Mi smo otpustili veterinar AniVital FeliFiber nakon što smo sterilizirali našu mačku i počeli aktivno povećavati težinu, a to se često događa s sterilnim životinjama, a mi ga prihvaćamo u skladu s uputama, a mačka se jako sviđa okusu, a ponekad zamjenjujemo jedno hranjenje tim tabletama. stabiliziran ".

Andrew: "Nakon neuspjelog iskustva s ruskim vitaminima za imunitet sa taurinom – mačka je započela strašnu alergiju, veterinar je propisao njemački lijek AniVital FeliImmun za nas, naravno, skup, ali učinkovit, dajem mačku 3 tablete dnevno, jedno jutro, jedan za ručak i jedan u večernjim satima, mačka je zdrava, aktivna.

Svetlana: "Mi dajemo mačju AniVital za imunitet, a veterinar je savjetovao, rekao je da su to dobri vitamini s dokazanom djelotvornosti. Naravno, u početku je bilo šteta dati toliko novaca za vitamine za mačku, ali kad smo vidjeli rezultat, nije bilo traga sažaljenja "Mačka je apsolutno zdrava, mačići su aktivni, ima dovoljno mlijeka za sve."

Recenzije za AniVital za mačke – mišljenje veterinara

Zakhar, veterinar: "Vitamini za mačke njemačke marke AniVital poštuju se među veterinarskim djelatnicima, imaju uravnoteženu prirodnu kompoziciju, pokazali su učinkovitost, nisam iznimka i preporučujem tim markama mojim klijentima, a za mačke AniVital nudi tri usko ciljane formule: za imunitet, za kožu i vunu kako bi regulirali težinu. Sva tri lijeka imaju kvalitativni sastav i imaju okus i miris kakve mačke vole. "

zaključak

Njemačka kvaliteta – priznati globalni brand i vitamini AniVital još su jedan dokaz. Da, to nije najjeftiniji proizvod iz trgovine za kućne ljubimce, ali je visoka cijena u ovom slučaju jamstvo kvalitete i učinkovitosti.

Nema sumnje da je ovaj proizvod koristan za kućne ljubimce. I da biste ga davali mačkama ili ne, odlučite. Glavna stvar – ne zaboravite se posavjetovati s veterinarkom i promatrati reakciju vašeg ljubimca. Pojedinačna netolerancija i alergijske reakcije mogu se pojaviti na bilo kojem, čak i najskuplji i najkvalitetniji proizvod.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: