🐈 Vitamini Agrovetzashchita (AVZ) za mačke: 7 popularnih vrsta, recenzije

Vitamini Agrovetzashchita (AVZ) za mačke

Agrovetzashita (AVZ) je prva domaća tvrtka među proizvođačima veterinarskih lijekova koja je dobila Europski GMP certifikat koji potvrđuje kvalitetu proizvoda na svjetskoj razini. Unatoč činjenici da su proizvodi tvrtke prodani u inozemstvu i dobili priznanje tamo, njihova cijena i dalje je pristupačna širokom rasponu potrošača. Može li kvalitetni lijek biti jeftin? Trebam li dati tvoj mačka vitamina Agrovetzashchita?

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

AVZ vitamine za mačke proizvode se na vlastitu proizvodnju tvrtke, opremljene najmodernijom opremom. Dostupni su u obliku tableta, otopina za injekciju i oralnu primjenu, prašaka. U asortimanu postoje i lijekovi i aditivi za hranu. Osim toga, tvrtka svojim kupcima nudi dodatak za travu "Grass" – skup sjemena žitarica s hranjivim supstratom.

Glavna linija proizvoda za mačke:

 • VitOkey – lijek za liječenje hipovitaminoze;
 • Vittri – multivitaminska rješenja;
 • Radostin – tablete s vitaminima i mineralima;
 • Sumpor za životinje – aditiv za hranu (prašak) za normalizaciju metabolizma.

Pro i kontra

Prednosti utvrđenih pripravaka tvrtke "Agrovetzashchita":

 • dostupnost asortimana lijekova u obliku injekcija;
 • vlastite jedinstvene formule;
 • širok raspon recepata za mačke svih dobnih skupina i fizioloških stanja;
 • Europski certifikat proizvoda (GMP);
 • demokratske cijene.

Nedostatci robne marke uključuju nedostatak uskog raspona utvrđenih namirnica u rasponu – za životinje s određenim zdravstvenim problemima.

Popis popularnih marki, sastava, obilježja

 1. AVZ VitOkey – rješenje za prevenciju i liječenje hypovitaminosis;
 2. AVZ Vittri-1 – mješavina vitamina A, E, D; topljivih u mastima;
 3. AVZ Radostin za odrasle mačke do 8 godina – ojačati imunološki sustav;
 4. AVZ Radostin za mačiće;
 5. AVZ Radostin za trudne i dojilne mačke – sa taurinom;
 6. AVZ Radostin za neuterirane mačke;
 7. AVZ Sumpor za životinje – aditiv za hranu za kožu i vunu.

namotaj

Medicinsko rješenje za oralnu primjenu namijenjeno je prevenciji i liječenju hipovitaminoze i povezanih bolesti.Poboljšava metabolizam, povećava otpornost tijela na životinju.

U sastavu kombiniranog vitaminskog pripravka: vitamini A, D3, E, K, B1, B2, B6, folna kiselina, nikotinamid, kalcij, biotin, pantotenska kiselina. Biološki aktivne tvari lijeka poboljšavaju apsorpciju hrane, djeluju kao antioksidansi i normaliziraju metabolizam masti i proteina.

Doziranje: 1 kap po danu. Način primjene – ravnomjerno pomiješati s hranom.

 • Plus: smanjuje odgovor na stres.
 • Minus: moguće alergijske reakcije.

Cijena: 1 l boca. – 450 mrlja.

Vittri-1

Uljna otopina s optimalnom kombinacijom vitamina topljivih u mastima. Prijavite se s preventivnom i medicinskom svrhom. Korištenje lijeka povećava održivost mačjih potomaka. Lijek je indiciran za racije, kožne lezije i zacjeljivanje rana. Aktivna akcija: normalizira metabolizam, liječi i sprječava hipovitaminozu. Sastojci: biljno ulje, vitamini A, E, D3.

Doziranje: 1-2 kapi dnevno. Način primjene – miješati s hranom.

 • Plus: nema kontraindikacija i nuspojava.
 • Minus: individualna netrpeljivost je moguća.

Cijena: polimerna boca 20 ml.- 155 rub., Staklena boca 100 ml – 185 rub.

Vidi također: Kako hraniti mačku pilulu.

Joystin za odrasle mačke do 8 godina

Vitamin i mineralni kompleks univerzalne akcije za odrasle životinje do 8 godina. Za starije životinje imaju vlastiti kompleks Radostina. Povećava zaštitne funkcije tijela, pridonosi normalizaciji metabolizma, poboljšava stanje kože i dlake, podržava reproduktivnu funkciju. U pripremi optimalnog omjera vitamina i minerala.

Sastojci: laktuloza (prebiotik), kitozan, škrob, laktoza, selen, jod, željezo, cink, fosfor, kalcij, mangan, bakar, biotin. Vitamini: A, E, C, D3, Bl, B2, B3. B6, B12.

Preporučena doza: mačke do 5 kg. – 1 kartica. na 1 kg. težina; od 5 kg. i iznad – 6 kartica. na životinji. Način primjene – dati hranom od 14 do 30 dana.

 • Plus: razumna cijena.
 • Minus: zahtijeva tečajeve za upis.

Cijena: paket 90 kartica. – 175 rubalja

Radost za mačiće

Kombinirana priprema za mačiće od 1 do 6 mjeseci s okusom ribe kako bi se uklonili hipovitaminoza i mineralni nedostatak. Kompleks poboljšava metabolizam, potiče stvaranje kostiju, jača mišiće i tetive. Sastoji se od 7 minerala, 10 vitamina i prebiotika.

Sastojci: laktoza, škrob, laktuloza (prebiotik), kitozan, selen, cink, fosfor, bakar, kalcij, jod, željezo.Obogaćen vitaminima: A, C, E, D3, B1, B2, B3, B6, B12, biotin.

Dnevna stopa: do 5 kg. – 1 kartica. na 1 kg. težina; od 5 kg. i iznad – 6 kartica. na životinji. Preporuča se dnevni tečaj za 2-4 tjedna.

 • Plus: možete dati apetit.
 • Minus: velike pilule – teško je slomiti.

Cijena: paket 90 kartica. – 175 rubalja

Vidi također: Popis najboljih industrijskih mačjih jela.

Joystin za trudne i dojilje mačke

Dovršeni dodatak hrani za trudnice i dojenje. Preporuča se da se spriječi nedostatak vitamina i minerala u trudnim i laktirajućim mačkama. Joystin služi povećanju održivosti fetusa i novorođenih mačića.

Sastojci: laktoza, škrob, taurin, hidrolizirani bijeli morski dagnji, kitozan, laktuloza, željezo, cink, biotin, jod, kalcij, fosfor, mangan, bakar, selen. Obogaćen vitaminima: A, C, E, D3, B1, B2, B3, B6, B12.

Dnevna stopa: do 5 kg. – 1 kartica. na 1 kg. težina; od 5 kg. i iznad – 6 kartica. na životinji. Dajte s tečajevima hrane za 2-4 tjedna.

 • Plus: razumna cijena.
 • Minus: individualna netrpeljivost je moguća.

Cijena: paket 90 kartica. – 175 rubalja

Radost zbog kastriranih mačaka

Utvrđeni aditiv za hranu za neuterirane mačke i za sterilizirane mačke.Pomaže mačkama da se oporave brže nakon operacije, jača imunološki sustav i normalizira metabolizam. Sastav aditiva sadrži tvari koje sprječavaju razvoj urolitijaze.

Sastojci: laktoza, škrob, kitozan, taurin, laktuloza, cink, željezo, jod, fosfor, bakar, kalcij, biotin. Vitamini: A, E, D3, C, B1, B2, B6. Dodatak je kompatibilan s drugim aditivima i lijekovima.

Dnevna stopa: do 5 kg. – 1 kartica. na 1 kg. težina; od 5 kg. i iznad – 6 kartica. Dajte s hranom.

 • Plus: nema kontraindikacija.
 • Minus: zahtijeva tečajeve za upis.

Cijena: paket 90 kartica. – 175 rubalja

Sumpor za životinje

Aditiv za hranu za mačke i pse u prašku namijenjen je liječenju i prevenciji bolesti kože i kaputa. Ima anti-scab i baktericidni učinak, dodaje sjaj na kosu, jača kosu, tonizira kožu. Ima antioksidativni učinak, čisti tijelo životinje od toksina i toksina. Sastojci: sumporni tvar. Aditiv se primjenjuje u smjesi s hranom.

Doziranje: 0,05 grad / životinju.

 • Plus: prikladna ambalaža (vrećica).
 • Minus: individualna netrpeljivost je moguća.

Cijena: vrećica 2,5 gr. – 33 rubalja.

Pregled vitamina AVZ za mačke – mišljenje potrošača

Maria: „Mi smo pokupili mu pištolj na ulici, bio je sav pohaban brojni mačka borbe. U nekim mjestima su ćelav zakrpe, koje su već duže vrijeme nije rasti kosa. Na savjet veterinara, počeo sam mu Radostin AVZ i nakon 5 dana u srednjoj hrama sišao. Nakon dva tjedna staza je obrasla vunom. "

Natalia: „Vitaminki Radostin za mačići miris ribe, pa su mačići su tako drage. Dajte djeci tečajeve za mjesec dana. Po drugi put. Mačići su apsolutno zdrav, aktivan i takve ljepote!”

Sergej: „Vittri-1, naručili smo veterinara za trudne mačke Maine Coon da joj pomogne nositi s trudnoćom i naknadne dojenja. Kada mačići rođeni, dali smo te kapljice i njega. Davanje trebao biti 2-3 mjeseci, pažljivo miješanje s hranom. Važan uvjet – ne možete dodati kapljice vrućoj hrani.

Recenzije Agrovetzaschita za mačke – mišljenje veterinara

Roman veterinar: „Mnogi od mojih klijenata ne vjeruju domaćim sredstvima za životinje uzalud It Agrovetzaschita tvrtka proizvodi dobre proizvode po pristupačnim cijenama Njihov sastav je potpuno uravnotežen i nimalo ne zaostaje za stranim analoga u Radostin mačaka sadrži sve potrebne vitamine i minerale.! …Jedino što obraćam pažnju mojim klijentima je da vitaminizirani kompleksi pokazuju samo mačke koje primaju prirodnu hranu. "

zaključak

Naravno, postoje kvalitetni vitamini koji nisu niži od proizvoda tvrtke AgroVetZashchita i još bolje. Danas vlasnici kućnih ljubimaca mogu birati između velikog broja proizvoda za kućne ljubimce, počevši od preferencija njihovog kućnog ljubimca, financijskih sredstava i preporuka liječnika.

No, ostaje činjenica da su AVZ vitamine danas najpristupačniji za mase potrošača. Oni su u svakoj veterinarskoj trgovini i štandu.

Recenzije veterinara i kupaca potvrđuju da Radostin, VitOkey i Vittree imaju pozitivan učinak na zdravlje i razvoj mačaka. Njihov sastav je apsolutno jasan i siguran, prednosti su neupitne. Ako ne možete ili ne želite overpay za skuplje uvezene droge, obratite pozornost na domaću marku.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: