🐈 Vitamin Canina za mačke: 5 popularnih tipova, recenzija

Vitamin Canina za mačke

Brand Canina (Kanina) pojavio se na svjetskom tržištu više od 30 godina. Danas je to jedan od najpopularnijih aditiva za hranu koji koriste mađarski vlasnici i profesionalni uzgajivači. Da bismo vidjeli detaljnije kakva je to robna marka, vrijedi li kupiti Kaninove vitamine u svoje favorite?

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

Canina vitamini za mačke proizvedeni su u Europi (Njemačka) od tvrtke Canina pharma GmbH, koja proizvodi aditive za hranu i proizvode za njegu mačaka i pasa.

Robna marka Canina dobro je poznata među profesionalnim uzgajivačima u Europi. Tvrtka koristi u proizvodnji aditiva za hranu samo prirodne sastojke, što doprinosi poboljšanju imuniteta životinja, njihovom punom razvoju i zdravlju.

Marka Canina proizvodi kombinacije vitamina i minerala s jedinstvenim sastavom, različitim hranjivim uljima, homeopatskim preparatima i proizvodima za njegu mačaka. Značajka robne marke je prisutnost linije proizvoda razvijene za profesionalnu veterinarsku praksu.

Pro i kontra od vitamina Canina

Glavna prednost marke Kanin je širok asortiman proizvoda. Tvrtka proizvodi nekoliko redaka:

 • vitamini za mačiće i mačke tijekom trudnoće i laktacije;
 • aditivi za jačanje imunološkog sustava i probavu;
 • vitamini za mišićno-koštani sustav;
 • aditivi za kožu i vunu;
 • homeopatski lijekovi.

Beznačajno minus robne marke, što neki vlasnici mačaka bilježe, nedostatak stroge doze ovisi o težini životinje na pakiranjima.

Popularni brandovi, značajke, recenzije

 1. Canina Petvital Vitamin-Gel s Taurinom – kompleksni vitaminski gel s taurinom za jačanje imunološkog sustava;
 2. Canina Cat mineralne tablete – za zdrave zube i kosti;
 3. Canina Cat-Vitamin Tabs – vitamin-mineralni kompleks univerzalne akcije;
 4. Canina Canivita – instantizirana multivitaminska emulzija;
 5. Bioinaktivator Canina Petvital – za starije mačke.

Canina Petvital Vitamin-Gel s Taurinom

Vitaminizirani taurinski gel sadrži kompleks vitamina i aminokiselina koji su vitalni za mačke.

Dodijeljen mačkama tijekom razdoblja oporavka nakon bolesti kako bi se prilagodio ravnotežu hranjivih tvari. Pogodno za iscrpljene životinje.

Formula gela sadrži sve potrebne elemente za održavanje srčane aktivnosti, poboljšanje stanja kože i kaputa, kao i poboljšanje imuniteta. Okusi gela odgovaraju želji mačaka.Nedostatak taurina i arginina uzrokuje povraćanje kod mačaka, smanjuje funkciju reprodukcije i dovodi do atrofije retine.

Glavni sastav gela: ulja i masti, ekstrakt slada, sirutka i kvasac. Vitamini: vitamini E, D3, B1, B2, B6, B12, taurin, DL-metionin, nikotinska kiselina, kolin klorid, biotin, CA-pantotenat.

 • Plus: pogodno za dugoročnu uporabu.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 100 ml – 990 rubalja.

Canina Cat mineralne tablete

Dodatak mineralnoj hrani za mačke osmišljen je za održavanje optimalnog stanja životinjskoga kostura i zdravlja zubi. U formuli, uravnotežen omjer kalcija i fosfora, koji pridonosi maksimalnoj apsorpciji kalcija kod mačjeg tijela.

Sastojci: pivski kvasac, alge, fosfor, kalcij, natrijev klorid, bakar. Vitamini: A, D3, E. Kvasac poboljšava metabolizam i probavu, povećava apetit životinje. Bakar je neophodan za procese stvaranja krvi. Prikladno za mačiće (od 1 mjeseca) i za odrasle životinje.

Plus: idealan omjer fosfora i kalcija.

Minus: nije uvijek dostupan za prodaju.

Cijena: paket 150 kartica. – 765 rubalja.

Pročitajte i o jednostavnoj metodi davanja pilule ljubimcu.

Canina Cat-Vitamin tabulatori

Složene tablete vitamina i minerala za mačke i odrasle životinje. Oni poboljšavaju metaboličke procese u tijelu mačaka, ojačavaju imunološki sustav i promiču zdrav rast. Temelj kompleksa je mineralni kvasac. Cat-Vitamin je idealan za mačke koje se nalaze na prirodnoj prehrani mesa.

Glavni sastav: kvasac, kalcijev karbonat. Dodaci vitamina A, C, D3, E, B1, B2, B6, B12, nikotinska kiselina, biotin, pantotenska kiselina. Prikladno za trudnice i dojilje.

 • Plus: univerzalni sastav.
 • Minus: ne može se dati istodobno s vitaminom D2.

Cijena: pakiranje od 100 tableta – 610 rubalja.

Canina canivita

Instant multivitaminska emulzija (10 min.) Za mačke s povećanim opterećenjima, kao i za trudne i dojene životinje. Pogodno za životinje tijekom izlaganja, pri kretanju i drugim stresnim situacijama. Sadrži 11 esencijalnih vitamina. Emulzija se apsorbira izravno u krv kroz sluznicu usta i jednjaka.

Sastojci: ulja i masti, saharoza. Komponente vitamina A, D3, E, B1, B2, B6, B12, K3, folna i nikotinska kiselina, pantotenska kiselina. Prikladno za starije životinje.

 • Plus: trenutačna akcija.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 100 ml – 838 rubalja, 1000 ml – 7500 rubalja.

Bio-aktivatora Canine Petvital

Bioaktivator poboljšava metabolizam, održava i vraća vitalne funkcije starenja mačaka. Formula aktivatora sadrži kompleks esencijalnih amino kiselina, elemenata u tragovima i oligopeptida. Oligopeptidi su tvari starenja. S redovitim unosom, poboljšava se apsorpcija hranjivih tvari, optimizira opskrba krvlju, povećava potrošnju kisika i stabilizira kardiovaskularni sustav. Sadrži: metionin, lizin, željezo, cink, mravlja kiselina.

 • Pros: povećava nespecifični imunitet, korisno je za apetit starijih mačaka.
 • Nedostaci: zahtijeva pristup tečajevima, visoku cijenu.

Cijena: bočica od 20 ml – 1320 rubalja.

Važne informacije: Doza naznačena na pakiranju vitamina namijenjena je mačkama koje su na prirodnoj prehrani.

Visoka kvaliteta industrijskih prehrambenih klasa "super premium" i "holistic" sadrži sve potrebne vitamine i minerale – odredite mogućnost uzimanja vitamina od vašeg veterinara!

Recenzije vitamina Canina za mačke – što kupci kažu

Oles: "Moja mačka je 5 mjeseci stara, kupila sam vitamine za Kaninove mačke" Cat mineral tabletten "- on sada treba kalcij za rast i razvoj, a on odbija jesti tablete.Dajem, ruševam se u hrani 5-6 komada dnevno. "

Anatolij: "Naš Britanac je umirovljenik, ima 11 godina, a mačak je počeo imati probleme koji su karakteristični za starije životinje, a veterinar ga je savjetovao dati Kaninu bioaktivatoru, već 3 tjedna – mačka je postala puno aktivnija, ima apetit.

Catherine: "Naš Maine Coon stalno sudjeluje na izložbama i natjecanjima, a mi smo ponosni na brojne nagrade i statuse, da bismo pogledali 100% i pobijedili, dajemo mu kanevitinu multivitaminsku emulziju prije natjecanja, a ona odmah djeluje, možete dati odmah prije nastupa. mačka je upaljena, žiri ne može skinuti oči od nas! "

Sofija: "Ne prepoznajem industrijske hrane, nisam radio s njima, stoga hranim kućne ljubimce isključivo prirodnom hranom, kupujući ih najsvježijim proizvodima na tržištu, tako da moje životinje dobiju sve minerale i vitamine, dajem im vitaminizirani gel s taurinom. mogu, ali nemam miša u visokom zgradi. Gel pomaže. "

Recenzije kanine za mačke – mišljenje veterinara

Rodion, veterinar: "Mnogi moji klijenti misle da mačke ne trebaju vitamine.Da, ako životinja dobije kvalitetnu, uravnoteženu industrijsku hranu, i nema zdravstvenih problema, onda neko vrijeme može to učiniti bez dodatnih aditiva za hranu. Ali, za sterilizirane, laktirajuće i kastrirane životinje, životni uvjeti se mijenjaju u mnogim aspektima, pa samo trebaju dobiti određene vitamine i minerale. Vitamin Canina danas se smatra najboljim. Mnogi veterinarski klinici preporučuju ih svojim klijentima. "

Angelina, veterinar: "Znam koliko je važno pružiti dobru prehranu mačku koja ima sve komponente potrebne za rast i razvoj, a mačke koje primaju prirodnu prehranu trebaju dodatne aditive – aminokiseline, vitamine i minerale koje ne mogu dobiti od hrane, mačaka ima taurin aminokiselina, u prirodi je samo meso miševa, a vjerojatno je da vlasnik mačke nije spreman za hvatanje potrebnog broja miševa da bi osigurao ljubimac sa taurinom. "" U Kaninovim vitaminima, taurin je jednako potreban za mačke. "

zaključak

Europska kvaliteta vitamina Canina, dugogodišnje iskustvo, brojne pozitivne povratne informacije od veterinara – sve to svjedoči o činjenici da vitamini Canin nisu samo dobri, nego izvrsni.Mnogi uzgajivači mačaka u Europi trajno koriste dodatke hrani za životinje od ovog proizvođača.

Ruske veterinarske klinike nude svojim klijentima ove vitamine kao podršku liječenju i jačanju imunološkog sustava. Stoga možemo sigurno reći da su Kaninovi vitamini dobar izbor u korist zdravih i dugotrajnih životinja vašeg ljubimca.

Ali nemojte zaboraviti da svaka životinja nosi hranu i dodatke vitaminima na svoj način. Alergijske reakcije mogu se pojaviti kod bilo koga, čak i najviše "bezopasne", prema vlasniku, proizvodu. Zbog toga bi trebalo pažljivo uvesti komplekse vitamina u prehranu kućnog ljubimca, počevši od malih doza i kontrolirati njegovo zdravlje.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: