🐈 Vegetarijanska mačka hrana: recenzije, sastav, cijene, pogodnosti

Veganska mačka hrana

Jedna šesta svjetske populacije, a to je više od milijarde (!) Ljudi – vegetarijanci! Među njima su syroeda, puni vegani, lacto, ovo vegetarijanci i tako dalje. I mnogi bi željeli prenijeti svoje kućne ljubimce na zdravu, vegetarijansku mačju hranu.

Ispada da ovo meso nije toliko nužno ako ponudite vašem ljubimcu ispravnu i ukusnu alternativu. Iskustvo pokazuje da je gotova vegetarijanska mačka hrana najbolje rješenje.

Razmotrite primjer suhe vegetarijanske mačke hrane Ami Cat.

Za razliku od pasa, svejeda stvorenja, mačke su žene, prvo, kaprirne u hrani, a drugo, njihova tijela ne mogu, bez mesa stimulans, sintetizirati jedan bitan protein (taurin). Osim toga, prirodna visoka kiselost želuca u nastanku uslijed prehrane biljaka može se smanjiti, što je puna problema s mokraćnim putovima.

Sve ove nijanse uzimaju u obzir kreatore vegetarijanske hrane za mačke, koje su već vrlo popularne u zapadnim zemljama.

Vidi također:

  • najbolja hrana za Maine Coon
  • najbolja hrana za skotni mačić
  • najbolja hrana za britanskog mačića

Prednosti vegetarijanske hrane i njenog sastava

Gotova suha hrana za povrće savršeno je uravnotežena, bogata vitaminima i mineralima, Omega-3 i Omega-6 masne kiseline, a time i taurin. Uostalom, već je naučeno sintetizirati ga umjetno bez ubijanja drugih životinja zbog taurina. A problem s neispravnom kiselinom lako se riješi pijanjem piva. Oni normaliziraju kiselost, istodobno obogaćujući tijelo toliko vrijednim vitaminima grupe B.

Pored potrebnih, ali i opskurnih stvari, ta namirnica uključuje stvarne namirnice, poput flaše, smeđe riže, krumpirove bjelančevine, kukuruza, proteina graška, sezama, mekinje, borovnice, mrkve, celera i još mnogo toga, ukusnih i neophodnih četiri tijela. Ti su feedovi također hypoallergenic. Osim toga, oni sadrže 0 (nula) GMO, 0 (nula) boje, 0 (nula) umjetnih konzervansa! Prednosti na licu, ili bolje – ne sretno lice! "Tijelo" hvala vam!

Saznajte što je holistička mačka hrana.

Recenzije vegetarijanske mačke

Da biste odlučili i donijeli konačnu odluku u korist vegetarijanske hrane za svoje kućne ljubimce, pročitajte recenzije onih koji su to već učinili (a čini se da ne žalosno):

Alexey (vegetarijanski doživljaj od 12 godina)

Prije tri godine prenio je perzijski bosiljak u vegetarijansku kuhinju. Nije bilo lako. Bosiljak u to doba imao je 4 godine i čvrsto je sjedio na križevima. Ali postupno sam počeo dodavati gotovu vegetarijansku hranu, a onda sam ga ostavio sam. Čini mi se da Vaska nije primijetila razliku – to je ukusno i dobro! Muškarac od sedam godina zdravi, budan i plodan!

Alena (veganski)

Naša cijela obitelj jede samo vegan i bilo je vrlo teško fizički i moralno hraniti kore (mi smo munchkin) s mesom. Ali nisam odustao, čitala forume, knjigu o vegetarijanstvu mačaka i pasa i odlučila. Korkor je na početku bio nestašan, ali tada se navikao. Glavna stvar je da je svježa voda uvijek dostupna. Prije je kora bila malo i rijetko pijana, ali danas pije oko zdjelice svaki dan. Stručnjaci kažu da je to vrlo korisno.

Karina

Nisam vegetarijanac, nažalost, ne mogu poraziti svoje "Želim kobasice" još. No, liječnik je savjetovao mačku povrća, jer je već stariji, a medicinski pokazatelji nisu bili u prilog prehrani životinjskih proteina. Pa, to je potrebno – to znači da je to potrebno. Moja poznanstva su me gledala sramotno, ali volim svoj Fly toliko da nisam bio ukočen.Nisam voljno odjednom, ali svaki put sam počeo grijati dio i voila – stvari su otišli! Na trenutak Mucha već ima 15 godina! Veselim se još 15 godina mačjeg!)

Marat (iskustvo vegetarijanstva od 7 godina)

Možete beskrajno ne smiješno se viciti činjenicom da ne jedemo životinje, jer ne volimo biljke. Mi (ili bolje, ja, sin i mačka Miron) ne jedemo meso, jer nismo ukusni jesti meso i ukusno jesti jednostavne biljne stvari. Miron, kao mačić, stalno je tražio rajčicu iz salate, pa je prijelaz na vegetarijansku hranu gotovo neprimjetljiv. Ja sam liječnik i dobro shvaćam da tijelo sam sintetizira potrebne proteine, ali samo u slučaju, redovito radim Miron Mironych za urin i krvne testove (usput, to neće nikoga povrijediti). Sve je normalno, kako se i očekivalo. Budimo realni – u konzervnom mesu puno lošeg mesa, skrivenih infekcija i ostalih užitaka. Nisu u kupusu. Ali ima snage i koristi. I u mrkvu. Ja – za mačke vegetarijanske hrane. I za vegetarijansku hranu njegove žene. Ali ona, za razliku od Myrona, još uvijek oklijeva. Radimo na tome.

cijene

Koliko košta veganska mačka hrana u Moskvi? Teško je izračunati troškove prirodne prehrane, ali s gotovom vegetarijanskom hranom u Rusiji, aritmetika je jednostavna.

  • 2 kg Ami Cat hrane će koštati 2500 rubalja brižljivom vlasniku.
  • 4 kg – na 4300 rubalja.

S obzirom da u prosjeku pristojna mačka jede oko 65 grama hrane dnevno, mjesečni obrok košta oko 2.000 rubalja. I mir i zdravlje ljubimca su neprocjenjivi!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: