🐈 Stronghold za mačke: upute za uporabu, kontraindikacije

Utvrda za mačke

Buhe, krpelji, crvi – cijele vojske svih vrsta parazita kontinuirano napadaju vašeg ljubimca. Ponekad štetnici mogu prolaziti kroz zaštitu, a tada je zdravlje ljubimca u opasnosti. Da "neprijatelj nije prošao", iskusan i ljubiti vlasnik mora uzeti prvu liniju obrane!

Upute za uporabu

Vidi također: Najbolji anthelmintik za mačiće.

Recenzije kula za mačke

Inna: "Prošlog ljeta, mačka je pokupila buhe zbog moje krivnje – trebalo mu je 5 minuta hodati do dvorišta na travi, prošli smo kratku šetnju, ali buha nekoliko mjeseci, a za to vrijeme pokušali su posebni šamponi i narodni lijekovi (pelin). , sve dok nam nisu savjetovali te kapi, a kapi nisu jeftini, ali to je vrijedno – buha su nestala vrlo brzo, a sadržaj wc-a sugerirao je da Marquise, ispostavilo se, također ima crve koje nismo sumnjali. "Stronghold" deset bodova od deset! "

Cassandra: "Podigla je mačića na ulici u strašnom stanju, sve što je mogao zamisliti bilo je loše, imao ga je na mjestu." Veterinar je savjetovao da odemo Stronghold, nakon što smo uvjereni da će se ovaj lijek nositi s "buketom" našeg utočišta.Kupili smo ljubičastu pipetu i odmah ga stavili između oštrica. Sljedećeg dana, buhe nestaju, crvi su također nestali, malo više liječili uši.

Filip: "Moja apsolutno domaća mačka na nepoznat način zabilježila je zujanje ušiju, nije uobičajeno ispraznio uši, morao sam trošiti novac na Stronghold, kapu moja mačka je previše gusta i za oštrenje učinka, obrijao sam se malo, a alati u pipeti su se malo pokazali, doslovce nekoliko kapi, Osim toga, neugodno su mirisali, pa ih ne ugušujemo, a treći dan nakon prijave mačka je prestala grebati uši.

Informacije o drugim lijekovima:

  • Milbemaks;
  • Kanikvantel;
  • Mačka Bayun.

Cijene Stronghold za mačke

U Ukrajini, cijena pipete s volumenom 0,75 mg je 180 UAH.

Cijena slične pipete droge u Rusiji – 990 rubalja.

Analozi lijekova

Ovaj lijek nema analoga, najbliži je u odnosu na aktivnu tvar ruski "IN-AP kompleks za mačke".

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: