🐈 Laktobifadol za mačke - upute za uporabu

Upute za uporabu za probiotik Lactobifadol za mačke

Laktobifadol je učinkovit probiotik za liječenje mačaka i mačaka. Lijek se sastoji od bifidobakterija i laktobacila, koji se umnožavaju u tijelu, imaju blagotvoran učinak na crijevnu mikroflora i stabiliziraju imunološki sustav životinje. Lijek je dostupan u obliku praha. Doziranje lijeka propisuje se u skladu s težinom kućnog ljubimca. Slijedite pravila za uzimanje lijeka. Ne preporučuje se produljeno korištenje lijeka. Lijek je pogodan za trudne i dojiljeće mačke, kao i mačiće. Prije kupnje lijeka trebate se posavjetovati s liječnikom kako biste odredili točnu dozu.

 • 1. Opis lijeka
 • 2. Indikacije i kontraindikacije za uporabu
 • 3. Farmakološko djelovanje
 • 4. Doziranje i režim
 • 5. Mjere opreza
 • 6. Uvjeti skladištenja
 • Pokaži sve

1 Opis lijeka

Lactobifadol je učinkovit lijek koji se koristi u veterinarskoj medicini. Ovaj lijek proizvodi tvrtka Component. Zemlja podrijetla – Rusija. Ovaj lijek dolazi u obliku bež praha koji se daje oralno.

Djelovanje lijeka posljedica je umnožavanja bakterija u tijelu. Oni inhibiraju razvoj patogenog okoliša. To vam omogućuje stabiliziranje mikroflore i normalizaciju imuniteta ljubimca.

U strukturi ovaj lijek ima aktivne i pomoćne tvari. Aktivni su laktobaciili i životi bifidobakterije. Pomoćne tvari uključuju komponente kao što su:

 • vitamini;
 • elementi u tragovima;
 • organskih kiselina.

PreporučeniKapi za oči za mačke i mačke zbog suzenja, upale, zaraznih bolesti

2 Indikacije i kontraindikacije za uporabu.

Lijek je namijenjen liječenju i prevenciji disbioze. Pogodno za mačiće, trudnice i mačke koje dojiljuju. Kontraindikacije uporabe netolerancije na ljubimac na najmanje jednu komponentu lijeka. Nuspojave i komplikacije tijekom uzimanja ovog lijeka nisu identificirane.

Lijek je dizajniran da normalizira hranjenje u postpartum periodu i tijekom trudnoće kako bi dobio zdrave mačiće. Lijek se koristi za poboljšanje metaboličkih procesa u tijelu i poboljšava imunitet, u pripremi za izložbe, za normalizaciju probave i poboljšanje intestinalne mikroflore.Lactobifadol se koristi za sprečavanje komplikacija u virusnim bolestima, nakon tretmana za crve, kao i antibiotike, antihistaminske i anti-tumorske tablete. Osim toga, ovaj lijek se koristi u bolestima gastrointestinalnog trakta, patologijama jetre i bubrega, gušterači, kožnih problema.

PreporučeniUpute za uporabu lijeka Zaustaviti svrbež za mačke

3 Farmakološko djelovanje

Dobre bakterije imaju blagotvoran učinak na tijelo kućnog ljubimca:

 • Mikroflora crijevnog trakta životinje je normalizirana jer laktobifadol sprečava razvoj putrefaktivnih, uvjetno patogenih i patogenih bakterija i gljivica.
 • Lijek pomaže vratiti normalno stanje kože i urogenitalnog sustava.
 • Lijek vraća apetit i probavu nakon bolesti, uzimanja antibiotika i drugih lijekova.
 • Potiče pravilan razvoj i rast.
 • Pruža izvrsno stanje vune i kože.
 • Lijek vraća metabolizam.
 • Lijek ima blagotvoran učinak na metabolizam kalcijeva fosfora, strukturu kostiju i zglobne hrskavice mačaka.
 • Laktobifadol sprječava razvoj pretilosti i normalizira tjelesnu težinu.

PreporučeniZaustavite stres za mačke: karakteristike i upute za uporabu

4 Doziranje i režim

Ovaj lijek propisuje veterinar u skladu s težinom kućnog ljubimca i tipom patologije. Dnevna doza životinja težine do 1 kg je nekoliko žitarica lijeka, do 10 kg težine – do 1/4 žličice, 10-20 kg – 1/2 žličice, više od 20 kg – punu čajnu žličicu. Doziranje tijekom liječenja se podešava: započnite s malom dozom i završite tretman s optimalnom dozom.

Droga se preporuča davati kućnog ljubimca 1-2 puta dnevno uz hranu. Preporučena doza lijeka za mačke je 0,2-0,4 g / 1 kg kućnog ljubimca. Tijek liječenja traje 5-7 dana.

5 Mjere opreza

Prema uputama za uporabu morate se pridržavati sigurnosnih mjera pri radu s lijekom. Operite ruke sapunom i vodom prije nego što počnete raditi s lijekovima. Nije preporučljivo izvršiti manipulacije u kuhinji.

Tijekom postupka zabranjeno je pušiti, jesti i piti. Pridržavajte se ispravnog dnevnog režima životinje. Ovaj lijek treba dodati u hranu, mlijeko ili kuhanu vodu.

Nakon završetka rada, operite ruke sapunom i vodom.Izbjegavajte gutanje lijeka u ljudsko tijelo. U slučaju kontakta s lijekom na koži ili sluznici, isperite mjesta velikom količinom vode. Ako lijek nehotice uđe u tijelo, odmah se obratite najbližoj zdravstvenoj ustanovi za pomoć od stručnjaka.

6 uvjeta skladištenja

Uvjeti skladištenja: pri temperaturi od 2 do 10 ° C Lijek treba držati izvan dohvata djece. Datum isteka: 1 godina od trenutka proizvodnje. Nakon datuma isteka treba odbiti uzimati ovaj lijek.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: