🐈 Drops Inspector za mačke - upute za uporabu

Upute za uporabu i analozi kapi za inspektore mačaka

Kapi za mačke Inspektor je učinkovita medicina osmišljena za oslobađanje kućnih ljubimaca unutarnjih i vanjskih parazita. Alat se mora nanositi na suhu kožu kućnog ljubimca. Ako osjetite alergijske reakcije, morate prestati koristiti ovaj lijek. Nuspojave i komplikacije uzimanja lijeka nisu otkrivene. Prije kupnje i uporabe lijeka treba se obratiti veterinarki.

 • 1. Opis lijeka
 • 2. Indikacije i kontraindikacije
 • 3. Upute za uporabu kapi inspektor
 • 4. Doziranje i režim liječenja
 • 5. Pravila za rad s lijekovima
 • 6. Režim lijekova
 • 7. Analozi
 • Pokaži sve

1 Opis lijeka

Kapi za mačke inspektor – učinkovit lijek dizajniran za liječenje životinja. Ovaj lijek proizvodi Veterinarski Bio UG. Zemlja podrijetla – Njemačka. Ovaj lijek dostupan je u obliku kapljica, koje su svjetlo žuta tekućina.

U strukturi ovaj lijek ima aktivne i dodatne tvari. Aktivne tvari uključuju fipronil i moksidektin. Pomoćne tvari uključuju komponente kao što su:

 • polietilen glikol;
 • butil hidroksianisol;
 • butilhidroksitoluen;
 • dietilen glikol monoetil eter.

PreporučeniAzinox za mačke: brzo i sigurno uklanjanje crva

2 Indikacije i kontraindikacije

Kontraindikacije uporabe lijeka su netolerancije na najmanje jednu od komponenti lijeka, mačići su stariji do sedam tjedana. Alat se ne može koristiti za liječenje oslabljenih mačaka i kućnih ljubimaca koji pate od zaraznih bolesti. Zabranjeno je koristiti droge za uši. Treba voditi brigu o mačkama manje od 1 kg, kao i trudnim i dojiljanim životinjama.

Znak za uporabu je infekcija sa sljedećim insekata i parazita:

 • buhe;
 • grinje;
 • uši;
 • unutarnji paraziti (crvi).

Također se koristi za notohedrosis (šuga).

PreporučeniNajbolje kapljice od ušnih grudi za mačke

3 Upute za primjenu kapi Inspector

Prema uputama za uporabu, morate slijediti nekoliko pravila za korištenje kapi:

 1. 1. Uklonite gornji dio pipete.
 2. 2. Prosijite vunu i podlogu.
 3. 3. Nanesite tekućinu na suhu kožu životinje (grebena).

Da biste dobili osloboditi od buha, krpelja i trepavica, kapi trebaju biti primijenjeni na mjesta koja nisu dostupna za lizanje: između lopatica i na vratu. Obrada mora biti provedena jednom. Morate se pridržavati ispravnog načina dana kućnog ljubimca.

Učinak lijeka počinje 12 sati nakon primjene. Obrada mora biti obavljena najmanje jedan dan prije nego što kućni ljubimac hoda na mjestima gdje bi trebali živjeti krpelji. Liječnici preporučuju redovito mijenjanje i obradu posteljine.

PreporučeniNajbolji antiparazitski kapi na grebenu za mačke i mačke

4 Doziranje i shema liječenja

Da biste dobili osloboditi od krpelja koji su zaglavili na koži kućne ljubimce, morate primijeniti jednu kapljicu u parazit. Kvačica bi trebala pasti u roku od 20 minuta. Ako se to ne dogodi, morate ga izvaditi iz kože pincetom.

Za liječenje ušne šupljine, potrebno je očistiti kanal za uho od prljavštine, a zatim kapati tri kapi u svakom uhu. Zatim morate poloţiti uho i masirati bazu. Ako lijek ostane u pipeti, onda se mora nanijeti na kožu između lopatica. Obrada treba provesti 2-3 puta uz prekid od 7-10 dana.

Kada se kapi ušiju nanositi tankim slojem na zahvaćenu kožu. Liječenje lijekom treba provesti 2-3 puta s intervalom od 1 tjedna do 10 dana. Životinje čiji je grčevi u teškom obliku treba tretirati dva puta s intervalom od jednog dana. Lijek treba primijeniti na zahvaćena područja, prvo polovicu tijela, a drugo.

Za sprječavanje crva, lijek se mora koristiti u proljetno-ljeto-jesen. Nakon primjene lijeka, ljubimac se ne može prati četiri dana. U kućnom ljubimcu, ako se upute ne slijede, moguće je predoziranje lijeka.

U slučaju predoziranja, kućni ljubimac može imati šapice tremor, pretjeranu slinavost i povraćanje. Da biste dobili osloboditi od negativnih simptoma, morate isprati želudac kućnog ljubimca. Pri preskakanju doze lijeka potrebno je hitno obraditi ljubimac u istoj dozi.

Lijekovi za rad s lijekovima

Kada je obrada potrebna za praćenje sigurnosnih mjera. Operite ruke sapunom i vodom prije izvođenja postupka. Tijekom prerade ne možete jesti, pušiti i piti vodu.Nemoguće je obraditi u kuhinji.

Nakon završetka postupka, trebali biste oprati ruke sapunom i vodom. Izravni kontakt s lijekovima treba izbjegavati ako osoba ima povećanu osjetljivost na lijek. U slučaju kontakta sa sluznicom i kožom, isperite mjesta velikom količinom vode. Ako osoba ima alergiju na kapi, mora se obratiti najbližem zdravstvenom ustanovu za pomoć.

Primanje lijekova

Dozu i režim lijeka propisuje veterinar. Doza je propisana ovisno o težini životinje.

Pet težinaDoziranje (volumen pipeta )
1-4 kg0,4 ml
4-8 kg0,8 ml

Uvjeti skladištenja: pri temperaturi od 0 ° C do 30 ° C Datum isteka: 3 godine od trenutka proizvodnje. Kapi treba držati izvan dohvata djece. Otpušten je u veterinarskoj ljekarnici strogo po receptu!

7Analogi

Postoji analogni lijek inspektor – odvjetnik. Odvjetnik je lijek namijenjen liječenju i prevenciji unutarnjih i vanjskih parazita. Ovaj lijek dolazi u obliku kapi.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: