🐈 Uklanjanje kandže kod mačaka: pro i kontra, posljedice. Operacija Nježne noge

Uklanjanje mačjih kljova: Pro i kontra

Uklanjanje kandži od mačaka je postupak koji je sve više zabranjen u mnogim zemljama širom svijeta, a koje neki "ljubavi" vlasnici sve više voljni učiniti svojim kućnim ljubimcima.

Svi volimo male Fuzzies na slikama, iscijedujemo ih i lizu s njima živim, ali neki od nas nisu spremni za slatko dijete da odrasta i uzme prirodne mačke instinktima prema gore. U većini slučajeva, kako bi se prevladali nelagodu majke založene prirode u mačka, vlasnici poduzeti tako ozbiljan korak kao uklanjanje kandže.

Mogu reći da je jedino vrijeme kada bih poduprla takvu operaciju izravna medicinska indikacija za uklanjanje jedne ili više kandžama ako postoji tumor na pandži ili kada je pandža nestala i ne može se ukloniti bez uklanjanja.

A ako ste alergični na bakterije mačaka, loše zgrušavanje krvi i ne možete ogrebotati, ako imate skupi tepisi i sofe – volite mačke i stoga ih nemojte početi!

Ako mačiću dobiju kandže, to znači da netko treba i ne bi trebao ići protiv prirode.

Poput ovog članka? Podijelite ga na društvenim mrežama i promovirajte protiv ogrebotina za mačke.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: