🐈 Tretira se za mačke: kako odabrati, recenzirati, to učiniti sami

Tretira se za mačke

Mačka poslastica nije hrana iz vašeg stola. Čak i ako "malo", čak i ako "samo jednom". Takve poslastice zasigurno neće imati koristi od životinje.

Mačka delicija nije glavna hrana, već desert, čiji je cilj pokloniti vašeg ljubimca i zaraditi bodove vlasniku.

sadržaj

  • Ocjena mačje mačke
  • DIY mačka tretira recepte
  • Kako odabrati poslasticu za vašu mačku
  • Recenzije delicija za mačke

Što je mačka liječiti?

Mačka tretmani su mesni proteini obogaćeni vitaminima i mineralima, pripremljeni na poseban način prema receptima mačke "atrakcija".


Više recenzija o Orijen delicijama na irecommend.ru.

Zemlja tretira za mačke

Kobasice, slamke, rezanje, pa čak i mjehurići za sapun za mačke – sve to proizvodi kao poslastica ruski proizvođač.

Jastuci snova sadrže 2 kalorije. Tijekom dana preporuča se davati mačkama samo nekoliko jastučića (4 komada po 1 kg težine životinja). Mačići ne vole tu deliciju!

Više recenzija o Dreamies delicija na irecommend.ru.

Gimcat (Dzhimkat)

Izvorno mlijeko, utvrđena trava, tjestenina, mascarpone pilule, taurine jastučići,žvakanje štapića s vitaminima – njemačka marka proizvodi proizvode za različite dobi i različite zdravstvene uvjete mačaka i mačaka.

Više recenzija o Gimcatovim delicijama na irecommend.ru.

Mnyams

Ova marka proizvodi i vitaminskih delicija za mačke i odrasle mačke, kao i tradicionalne štapiće i jastučići. 93% mesa i odsutnost GMO-a očite su prednosti tradicionalnih delicija Mnyama.

I kapljice vitamina, itd., Uz funkcije obogaćivanja, prikladne su za čišćenje zubi mačke.

Više recenzija o Mnyamskim delicijama na irecommend.ru.

Sanabelle

Tradicionalna poslastica za mačiće i mačke obavlja nekoliko važnih funkcija – pomaže uklanjanju dlaka iz tijela životinje. Dentalna serija brine za usnu šupljinu, Vitality – obogaćuje vitaminima, Heabolom – prevencijom stvaranja trichobezoara.

Pro cat

Udio bjelančevina u liniji slatkiša ove marke iznosi 30%. Omiljena poslastica mačke može biti najkorisnija. U Pro mačkama postoje mogućnosti za mačke s osjetljivom kožom i niz za njegu usne šupljine.

poslastica

Suhe delicije i kobasice ove tvrtke koriste se i za promociju i za čišćenje zuba. Moramo vas upozoriti da često na internetu postoji informacijada marka koristi u receptu tehnički vodikov peroksid, koji razrjeđivanjem dovodi do pripreme u željeno rješenje, često se koristi i loše kvalitete mesa s istjecanjem roka trajanja. Nećemo suditi o tome kako su ove informacije pouzdane, ali su unaprijed obaviještene – naoružane!

Edelova mačka

Nijemci branda šišaju mačkama i mačkama s juhe od vrhnja i žvakajuće kobasice. Kremne juhe nisu prevelike u kalorijama, a kobasice za žvakanje imaju dobru hranu.

Feliks

Felix se oslonio na originalnost ukusa – ovdje vi i cheddar, i Gouda, i losos, bakalar i pastrmka. Naše mišljenje je da je bolje zadržati hranu i hranu iz gospodarske klase daleko od mačke.

Vidi također: Odaberite najbolju suhu hranu za mačke.

Video o raznim delicijama

DIY mačka tretira recepte

Gotove delicije – univerzalni proizvod koji se može dati onima mačaka koji se nalaze na gotovom jelovniku i onima koji su na prirodnoj hrani.

Ali ako podržavate samo prirodne dokazane proizvode, pripremite poslasticu za mačke sa svojim rukama:

  • Pomiješajte u miješalici: 150 grama konzerve, zobene kaše – 150 grama, 1 jaje, 1 žlicu biljnog ulja, mačjaka, zatim oblikujte kuglice i pecite ih u pećnici 10 minuta na 180 stupnjeva.
  • Istim načelom, možete kuhati medenjak od mješavine jetre (pola kilograma), 2 jaja, zobene paštete (300 g) i nekoliko maslina. Mješavina se ne dijeli na kugle, te se na peći peče u ovom obliku. Rezanje se provodi nakon kuhanja (vrijeme kuhanja – 30 minuta).
  • Izrežite 50 g tvrdog sira, pomiješajte s 2 žlice mrkve od mrkve, gulaš u maslinovom ulju. Dodajte četvrtinu banane, 1 žlicu vrhnja i pustite kuhati. Uništite 10 grama pileće jetre i dodajte u tavu s ostatkom proizvoda. Umiješajte i uklonite iz topline. Na kraju dodajte 2 žlice. zobene pahuljice i pustite smjesu da proždire. Kota uši nemaju ottyanesh!

Video recept

Kako odabrati poslasticu za vašu mačku

Ako samo želite mažirati mačku, potaknite je na dobro ponašanje, a zatim odaberite meke poslastice za mačke – marmelade, žele, kuglice, pečene filete.

Za mačke s jakom čeljustom i za životinje koje trebaju prevenciju plaka kupiti suhe i polusuhane poslastice – kekse, kobasice.

Mačke u bilo kojoj dobi preporučuju se vitaminski delikatesi, prilagođeni starosti životinje i naročito staništa.

Za krznene životinje delicije koje sprečavaju stvaranje nakupina vune-paste, itd.

Preventivne poslastice propisuje veterinar.

Vidi također: Punila za mačke: tko odabrati?

Kako dati mačke mačke

Već smo spomenuli da se preporučena dnevna doza mora navesti na pakiranju liječenja.

No, u pravilu, tretira, čisti zube i nudi mačke 2-3 puta tjedno nakon jela.

Promotivne delicije daju 2-4 puta dnevno.

Recenzije delicija za mačke

Irina: "Moja škotska skakačka mačka imala je 2 godine kad smo odlučili da je mazam s vrećom Sanabel Thanks-Snack delicacies.Imam puno buke za mačku, a onda sam ga zgrabio iz moje ruke Naravno, drugu torbu slijedila je druga i onda treća. mačka reakcija, ali manje od pola godine kasnije, kao mačka imala velike čireve na želucu, veterinar je kategorizirano zabranio delicije i dugo smo liječili mačku probavu. "

Nikita: "Wands Mnyams počeo je donositi ženu, a onda sam se pridružio, ukupno ima 4 vrste štapića i sve četiri moje dvije mačke obožavaju, a svaka je štapić pakirana u pojedinačnu ambalažu, to mu se sviđa.No šećer u sastavu – nije baš sretan, ali nema savršenstva? Neki pišu da su štapići dovoljni za nekoliko poslastica. U mom slučaju, štapić nestaje za nekoliko sekundi. Možda imam koops?)) ".

Inga: "Moja siamska mačka je nekoć bila dvorište, a od tada ima problema sa svojim zubima. Redovito ih očistimo, a mačka još uvijek nije navikla na ovaj postupak (i ​​čini se da se ne navikne na to) pa smo kupili" seljačke delicije " u obliku hladnoće, kako bi umirili naš markiz nakon četkanja zubi, komadi su ukusni (pokušao sam), ne slan i vrlo ukusan miris Marquis pridržava moje mišljenje i željno jede sve što nudimo! "

zaključak

Najbolje poslastice za mačke s umjerenom upotrebom štete neće donijeti, a prednosti su očite. Pročitajte naljepnice na ambalaži i nemojte zamijeniti glavne obroke slatkišima!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: