🐈 Mačka SuperPet (SuperPet) - što je značajka i recenzije

SuperPet mačka hrana

Slažem se da pristaše prirodne hrane troše puno vremena i novca kako bi pripremili svoje kućne ljubimce visoke kvalitete i uravnotežene hrane. Što ako nema dovoljno vremena? SuperPet mačka hrana pravi je spas za vlasnike.

Zamrznuto SuperPet hranjenje je novitet za industriju ljubimca, proizvod nove generacije klase "super premium", koji se ne može pripisati ni suhoj ili vlažnoj hrani. Osobitost branda je da hrana sadrži samo prirodne sirovine u smrznutom stanju, bez konzervansa, boja ili poboljšivača okusa.

Pro i kontra

Prednosti sirove hrane SuperPet:

 1. koja se sastoji samo od mesa i visokokvalitetnih nusproizvoda od mesa;
 2. toplinska obrada se ne koristi u procesu proizvodnje, što vam omogućuje da spremite sve korisne tvari;
 3. hrana je bogata vitaminima i mineralima;
 4. ne sadrži boje, konzervanse i pojačivače okusa;
 5. Izvori prirodnog vlakna su sirovo povrće, voće, bilje i bobice.

Nedostaci hrane:

 1. proizvod nije široko raspodijeljen, već se prodaje u Moskvi;
 2. pohranjeni i isporučeni smrznuti.

Vidi također: Popis preporučenih mačje hrane.

Popularni brandovi, značajke, troškovi

 1. Pileći SUPERPET – za odrasle zdrave životinje;
 2. Turska SUPERPET – hipoalergijski;
 3. Goveđa SUPERPET – za trudne i dojilje mačke;
 4. SUPERPET piletina za mačiće;
 5. Turska SUPERPET za alergične mačke;
 6. SUPERPET od govedine za mačke s ICD – medicinskom hranom.

Pileći SUPERPET

Prirodno uravnotežena hrana za odrasle životinje. Glavni sastojak je rashlađeno piletino meso.

Sastojci: pileće meso (puder, želudac, grudi, srce, jetra, vrat), prepelice, maslinovo ulje, laminaria, granule žitarica i pšenice pšenice, pektin, lignin, mrkva, zob i mekinje, jabuke, marelice, borovnice, , Kuril čaj, sv. Ivanova slada, kamilica. Svi sastojci nisu toplinski obrađeni.

Prikladno za dnevno hranjenje zdravih životinja i mačaka prekomjerne težine. Prikladno za neuterirane i sterilizirane životinje. Hrana je obogaćena tuarinom i omega-3 masnim kiselinama. Dnevna stopa – 200 gr.

 • Plus: bez toplinske obrade.
 • Minus: mora se pohraniti u zamrznutom stanju.

Cijena: 100 gr. – 89 rub.

Turska SUPERPET

Hypoallergenic proizvod za mačja hrana temeljena na puretinom mesu. Izvrstan za mačke koje su alergične na ribu, piletinu i gluten.

Uravnoteženi sastav hrane jača imunološki sustav i hrani životinje potrebnom energijom za aktivan život. Jednostavno probavljivo.

Sastojci: meso i unutarnji organi puretine (sline, jetra, dojka, srce, želudac), prepelice, sušare, maslinovo ulje, školjke od žitarica, pektin, lignin, mrkva, jabuka, marelica, zobenih mekinja, bobičasto voće i biljke.

Prikladno za sterilizirane i neuterirane životinje. Dnevna stopa hranjenja – 1 pakiranje 2 puta dnevno. Prije uporabe potrebno je odmrzavati hranu na sobnoj temperaturi.

 • Plus: hipoalergijski.
 • Minus: zahtijeva postupan prijenos mačaka za hranu SuperPet.

Cijena: 100 gr. – 99 rubalja.

SUPERPET BEEF

Visoko proteinska prirodna hrana s aminokiselinama, mineralima i taurinom. Prikladno za dnevno hranjenje odraslih mačaka, za trudne i dojenje. Ne sadrži konzervanse, pojačivače okusa i bojila.

Sastojci: svježe govedina, ožiljak, govedina ili svinjetina, prepelice, maslinovo ulje, kompleks biljnih vlakana, lignin, pektin, mrkva, zob slutnja, jabuka, marelica, bobica i biljni kompleks.

Može se koristiti za pretile mačke.Dnevna cijena je 2 pakiranja od 100 gr. Prije davanja životinja potrebno je odmrznuti krmnu smjesu na sobnoj temperaturi.

 • Plus: visoki sadržaj bjelančevina.
 • Minus: besplatno isporučeno samo u Moskvi.

Cijena: 100 gr. – 89 rub.

SUPERPET piletina za mačiće

Balansirana prehrana za mačke napravljena od prirodnih proizvoda bez umjetnih sastojaka. Ima visoki sadržaj životinjskih bjelančevina. Obogaćena sa taurinima i omega-3 masnim kiselinama.

Sastojci: piletina, piletina, maslinovo ulje, jajaš, jaja, povrće, voće, bobice i bilje. Dobro probavlja, normalizira aktivnost probavnog trakta. Pohranjuje se u zamrznutom stanju, prije uporabe je potrebno odmrzavanje. Stupanj hranjenja – 1 paket 4 puta dnevno.

 • Plus: uravnotežen sadržaj proteina i masti.
 • Minus: ne možete odmrzavati u mikrovalnoj pećnici.

Cijena: 100 gr. – 89 rub.

SUPERPET od purana za alergične mačke

Hypoallergenic proizvod za mačke koje pate od alergija. Pogodan za dnevnu prehranu životinja s alergijama. Hrana se može dati trudnicama, laktacijskim i steriliziranim životinjama. Lako probavlja, blagotvorno djeluje na probavni trakt.Sadrži u sastavu tvari koje jačaju imunološki sustav.

Sastojci: meso i unutarnji organi purana, morske trave, Omega-3, prepelica, maslinovo ulje, pektin, lignin, mrkva, zob, mekana jabuka, marelica, borovnica, planinska pepela, kamilica, tutsan, dogrose i Kuril čaj. Dnevna stopa – 2 bola.

 • Plus: hipoalergijski.
 • Minus: samo je 7 dana pohranjeno u hladnjak.

Cijena: 100 gr. – 99 rubalja.

SUPERPET od govedine za mačke s ICD

Medicinska hrana za kućne ljubimce s urolitijazom. Sastav je posebno dizajniran za mačke s ICD, u hrani smanjenog sadržaja fosfora i povećanu dozu vitamina skupine B.

Sastojci: svježe meso govedine, srce govedine ili svinjetine, šiške, prepelice, morska trava, maslinovo ulje, mekinje, povrće, voće: jabuka, marelica, bobice: borovnice, planinski pepel, bilje. Sadrži pektin, lignin i omega-3. Preporučena brzina hranjenja je 1 pauk 2 puta dnevno.

 • Plus: iscjeljivanje.
 • Minus: besplatna prodaja samo u Moskvi.

Cijena: 100 gr. – 89 rub.

Kupite hranu na SuperPet mjestu

Razlike SuperPet od mokrog hrane

 1. Hrana SuperPet se priprema bez toplinske obrade i očuvanja.
 2. Kao dio smrznute hrane nema kukuruza, škroba, pšenice, boja i pojačivača okusa.
 3. Za razliku od mokre hrane, SuperPet ne sadrži proteine ​​od povrća.
 4. Optimalni omjer cijene i kvalitete. Isplativije je hraniti prirodnu smrznutu hranu nego koristiti mokru hranu.

Važno je znati:

 • najbolja hrana za uzgoj vune
 • ispravna mačka hrana za bolesti zglobova

Recenzije

Tereza: "Nedavno sam svoje mačke prebacio na SuperPet, naručio sam ga putem kućne isporuke, životinje su prvo odbijale novu hranu, morala sam ih pomiješati sa svojom omiljenom mokrom vrhunskom hranom, a iz mojih opažanja: urin se manje, manje prolio.

Svetlana: "Hrana je zanimljiva, odlučila sam ga isprobati kad sam izašla iz glavnog posla iz uredbe, a imala sam manje vremena za pripremu hrane za mačku, a volio sam činjenicu da su mesa, povrća i hryashchiki vidljivi u odmrznutoj hrani. "To je stopa hranjenja. Mačka je postala znatno manje prolivena, aktivna i vesela."

Igor: "Zadovoljan sam činjenicom da proizvođač obavlja besplatnu dostavu u Moskvi, ne morate izlaziti i kupiti u trgovinama, mačka jede s užitkom, na krmi postoje komadići hrskavice i kosti, ali to je korisno za čišćenje životinjskih zuba. prirodni kalcij ".

Catherine: "Kupio sam hranu za uzorak na preporuku mog veterinara, a oni su me odvezli do stanice podzemne željeznice, što je vrlo prikladno. "Djelovao sam strogo na nju, a mi radovi nisu bili uzaludni." Mačka sada jede SuperPet za oba obraza i traži dodatke. "Stanje životinje je postalo puno bolje." "Naš veterinar to potvrđuje."

nalazi

Feed je nov, pa stoga nema previše recenzija. No, nekoliko pregleda veterinara, uzgajivača i vlasnika mačaka uglavnom su pozitivni.

Prirodni sastav, svježi sastojci i uravnotežena formula – sve su to pluse koji ukazuju na to da je kvalitetna hrana. Ovo je izvrsno rješenje za navijače prirodnog hranjenja, onih koji ne prepoznaju suhu hranu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: