🐈 Rugs za mačke: TOP 10 proizvoda [ocjena, cijene, recenzije]

Stolice za mačke

Slažem se da je teško pronaći životinju čistijom od mačke. I dužnost svakog vlasnika da joj pomogne u tome. Mačji tepisi su dodatak koji pomaže vlasnicima kućnih ljubimaca da ostanu čisti dok spavaju, jedu i pije, a također i nakon korištenja WC-a. Pogledajte ovaj korisni uređaj i svakako će vam pomoći.

sadržaj

 • Kako odabrati tepih
 • Top prostirke
 • Recenzije

Koje su sagovi

Mačji se rug koristi ne samo kao posteljinu. Prema funkcionalnoj svrsi, oni su podijeljeni u sljedeće vrste:

 • krevet za spavanje;
 • pladanj prostirka;
 • posteljica za fontane, fontane i zdjele hrane i vode;
 • kogtetochka mat.

Mačji se tepisi razlikuju ne samo funkcionalno. Postoji ogroman izbor modela raznih dizajna, veličina, materijala i boja na tržištu kućnih ljubimaca.

Kako odabrati mačji tepih – preporuke za odabir

Naš savjet koji vam pomaže:

 1. Odlučite u koju svrhu trebate mat: za spavanje, pod pladanj ili ispod posuda.
 2. Odaberite odgovarajuću veličinu. Ako odaberete proizvod za spavanje – sjetite se veličine vašeg ljubimca. Ako namjeravate staviti mačkasto pranje i pladanj na tepih – provjerite jesu li sve stavke na njemu.
 3. Procijenite materijal iz kojeg se pribora i pitajte o svojstvima proizvoda. Hoće li mačka biti topla i udobna za spavanje na takvom smeću? Ima li mačka nosač sloj protiv klizanja? Je li prostirka za zdjele i fontanu dobro apsorbira vlagu?
 4. Ocijenite dizajn. Odaberite onaj koji se skladno uklapa u vašu unutrašnjost.

Dakle, sažeti – mat mora u potpunosti obavljati svoje funkcije i ne stvoriti nepotrebne probleme za vas. Drugim riječima – trebalo bi mu se lako brinuti.

Posebno za naše čitatelje, upoznali smo se s popularnim proizvodima iz ove kategorije, usporedili su njihova obilježja i napravili naše TOP mačaste prostirke. Nadamo se da vam pomaže odabrati pravi model.

Mačje Litter Mat Trapper Catcher Dvoslojni saćast Materijali za kontrolu raspršivanja

Sjenilo za mačke iz runo iz tvrtke Triol izrađeno je u izvornom dizajnu. Slika Disneyovog omiljenog crtanog lika oduševit će mlađe članove obitelji. Ušiveno šuštanje podstavka i zabavne tkanine na uglovima proizvoda privući će pozornost vašeg ljubimca. Gusta platna duž rubova legla drži svoj oblik dobro.

 • Plus: pogodno za spavanje i igre.
 • Minus: potrebno je pranje ruku.

Cijena: 764 rubalja. Detalji o proizvodu

Triol Carrying Mat

Saga za ladicu izrađena je od materijala otpornih na habanje – PVC. Istaknuta konstrukcija i mekana struktura pomažu očistiti šape životinje nakon toaleta i spriječiti raspršivanje punila oko stana. Dno tepiha ima anti-klizni premaz, mačka neće moći premjestiti proizvod tijekom instilacije. Dimenzije proizvoda: 56,5 × 39,5 cm.

 • Plus: izrađen od netoksičnog materijala.
 • Minus: ne može se prati u automatskoj perilici rublja.

Cijena: 582 rubalja. Detalji o proizvodu

Mat ispod zdjelice Trixie "Kitty"

Saga u obliku osam je izrađena od PVC-a. Oblik proizvoda omogućuje optimalno pripremanje jela za hranu i vodu. Anti-slip premaz na dnu pribora čvrsto drži zdjele na jednom mjestu. Slučajno prolivena tekućina ne prolijeva se na pod – ona se drži posebnim udubljenjem smještenom na rubovima tepiha. Veličina: 46 × 26 cm.

 • Plus: štiti od izlijevanja.
 • Minus: prikladan za zdjele promjera ne većeg od 21 cm.

Cijena: 288 rubalja. Detalji o proizvodu

Vidi također: Najbolje zdjele za mačke.

Kogtetochka sag za mačke "I.P.T.S."

Poseban rashladni mat za mačke i pse djeluje automatski pod pritiskom težine životinje.Ovaj uređaj može održavati hladnoću na toplom danu 2-3 sata.

Temperatura podloge ispod težine životinje je 10 ° C ispod temperature okoline. Za pribor "napuniti" morate ukloniti životinje od 10-15 minuta. Proizvod je napravljen od materijala za podmazivanje – pojednostavljuje održavanje. Za čišćenje tepiha jednostavno je obrišite vlažnom spužvom. Veličina: 90 × 50 cm.

 • Plus: može se koristiti u automobilu ili prijenosnom kavezu.
 • Minus: ne može se oprati u pisaćem stroju.

Cijena: 1358 kr. Detalji o proizvodu

Thermo Mat Durant "Sunčeva energija"

Grijani mačji sepisi izrađeni su od prljavog tepiha s lateksom. Toplina stvara infracrveni film ušiven ispod tepiha. Na takvom krevetu mačka će biti drago biti u hladnoj sezoni. Veličina: 60 × 35 cm.

 • Plus: to stvara toplinu dobro.
 • Minus: mora se koristiti pod nadzorom vlasnika.

Cijena: 1299 rub. Detalji o proizvodu

Recenzije kupaca o mačjim maticama

Svetlana: "Kupio sam Duran termo-mat za moju mačku, star je i traži toplije mjesto cijelo vrijeme, mačka voljela da zagrije svoje strane na njemu, a kad se mačka ne želi zagrijati, zagrijam noge."

Izolda: "Mi smo naručili kapara s mišem na Ozonu, miš je najviše zainteresirala mačku, a onda se ispostavilo da se i šuškava." "Općenito, koristimo ga uglavnom za igre, a ne za namjeravanu svrhu."

Daniel: "Kupio sam hlađenje za prijevoz mačke u zemlju u ljeto, često provodimo tamo, ne želimo ostaviti mačku u gradu, uzeli smo ga s nama, ljeti je jako vruće u automobilu, a ranije kad nije bilo sag, mačka je puno patila od ove vrućine ”.

Učinite to sami

Korisni video o tome kako izraditi mačji tepih za sebe

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: