🐈 Sokok: mačka fotografija, cijena, pasmina opis, lik, video, uzgajivačnice

Sokoke

Sokok je pasmina mačaka koje potječu iz kenskih šumskih mačaka. Afrički aboridžini ove životinje nazivaju hazonzo. Ovo je jedna od rijetkih priznatih pasmina koje "uzgajaju" ne uzgajivače, već samu prirodu.

Dakle, zahvaljujući prirodi, Sokok je postao jedinstven za određeno mjesto: rodno mjesto pasmine je područje Sokok u Keniji. Počele su razvijati svoje karakteristike pasmine: u ovom slučaju, sve nepotrebne stvari iz pasmine nisu prosijale uzgajivač, već prirodni odabir. Zato što su ove mačke zanimljivije postale za ljude.

Povijest podrijetla

Opis Sokok pasmine

boja

Fotografija pokazuje kako izgleda sok.

Kako utvrditi je li ova pasmina prikladna za vas? Sokok je vrlo aktivan, govorljiv i voli penjati se sve što dolazi pod šake. Njihovi divlji korijeni spriječavaju im da još sjednu. Uvijek mogu zauzeti igru, ako vlasnik nije u blizini. Ako prvi put pokrenete mačku ili se naviknete na lijene kućne ljubimce, možda vam je ta aktivnost previše.

Istovremeno, mačke Sokok pasmina vrlo su povezane s ljudima i međusobno. Oni su izuzetno teški prolazeći po odlasku i kretanju, da ne spominjemo nove vlasnike.Ali oni ne zahtijevaju vašu pažnju, nemoj dugo sjediti na svojim rukama, već vas jednostavno prate posvuda.

Sokok je savršen za obitelji s djecom. Prvo, oni će se igrati zajedno, a drugo, sok odlikuje se tolerancijom kada ih djeca nehotice uhvatiti. Ne pokazuju kandže, već jednostavno pobjegnu.

Njega i zdravlje

Koliko je mačić

rasadnici

U Moskvi dobiti mačića u kavezu Mirisok – //sokoke.ru/

U Kijevu je postojao vrtić Sokok //arabuko-sokoke.com.ua/. Mačići iz SAD-a i Europe često dolaze ovamo kako bi ojačali pasminu i rodovnicu.

U Minsku nema ni vrtića niti uzgajivača pasmine. Tu, ova pasmina je toliko rijetka da su, kad su donijeli jedan sok od Kijevu vrtića, novinari čak i pisao o tome. Oduševljene recenzije bjeloruski govore sami.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: