🐈 Škotski ravni (škotski mačka): fotografija, cijena, pasmina, karakter, video

Škotski ravni (škotska ravnodlaka mačka)

Nježna, slatka, pahuljasta i vrlo šarmantna škotska ravnoplava mačka (škotska ravna) je san za mnoge ljubitelje kućnih ljubimaca.

Želite znati više o tome tko je škotska mačka: Koje su značajke njezinih vanjskih i unutarnjih kvaliteta, koje su razlike u njezinu standardu, kako se brinuti za to? Onda ste tamo gdje vam je potrebna.

sadržaj:

 • Opis pasa
 • Značajke i karakter
 • briga
 • Zaključci o pasmini
 • Recenzije vlasnika
 • Cijene i vrtić

Podrijetlo pasmine

Domovinske mačke – Škotska. U toj zemlji je došla ova neuobičajeno slatka mačkica koja je rodila Škotski Straight.

Gubitak kose

pretres

Stav prema djeci

Jednostavnost njege

inteligencija

Dotaknute su fotografije škotskih ravnina, prisiljavajući ih da se dive njima. Oni su neizmjerno šarmantni. A recenzije onih koji su već stekli takav divan kućni ljubimac, kao što je škotski mačak ravno lica, toliko su topli da mnogi drugi žele dobiti to drago kućanstvo.

Kako odrediti pasminu "Straight", bez pogreške u odabiru (bez pada u "ruke prevaranti", izdavanje običnog "Fuzzy" za punopravnog "punog brata") Posebne značajke (standardi pasmine) pomoći će vam da odaberete:

 • glava mačke su okrugle i vrat je gust. Čelo je visoka i konveksna, ima malo zaobljen oblik;
 • oči širok. Oni su vrlo izražajni i širom otvoreni, okrugli;
 • tijelo njegova prosječna veličina ponekad može biti veća;
 • njuška, kao i glava, okrugla, ima snažno razvijenu bradu;
 • nos možda i kratke i srednje veličine. Širi je, a ako pogledate u profilu, možete vidjeti depresiju koja ide od čela do samog nosa;
 • uši Škotske mačke mogu biti srednje ili male. Oni su široki u podnožju i imaju zaobljene savjete;
 • ekstremitet imaju prosječnu duljinu i širinu, oni su proporcionalni tijelu. Rep može biti dug i vrlo dug, jasno sužen na vrhu.
 • vuna mekana na dodir, nepripadljiva, s izraženim poddlakom. "Ravno" može biti kratka kosa i dugom kosom.

briga

Škoti su pryamouhih i odustati, može se pripisati pasmina mačaka koje su gotovo problemlos u njihovom sadržaju.

Škotska mačka može lako biti sama ako se brinete o hranjenju i zabavi, ostavljajući svoje omiljene igračke na pristupačnom mjestu.

Briga za "ravno-školjke" ne razlikuje se od standarda. Ne zaboravite na pandže, oči, uši, češljanje vune (jednom ili dva puta tjedno), rijetko pranje i dajte im puno ljubavi – to je sve što im je potrebno za normalan život. Također ne zaboravite spriječiti buhe i crve.

 • Čokolada i crna. Ova "čokoladna mara" kao tartuf privlači pažnju poznavatelja takve boje.
 • Mramor ili boja Whiskas. Whiskas je boja koja je slična reklamnoj mačkoj hrani ove marke, zbog čega ima takvo ime.
 • Kornjačevine. Mačke kornjaša su vrlo zanimljive, kao da su razmazane u tri boje u isto vrijeme.
 • Zaključci o pasmini

  Škotska mačka pasmina – to je slučaj kada se lik može suditi po izgledu. Oni su mirni i uravnoteženi, strpljivi i mudri. A ako je u adolescenciji skotovska mačka hiperaktivna, tada kao odrasla osoba nosi njegovo lijepo tijelo kraljevskim dostojanstvom.

  Komunicirati, ne trebaju majstor svih vremena – škotski jednostavno znaju da je on, a Škot može savršeno komunicirati sa samim sobom.

  Teško je procijeniti inteligenciju ove pasmine, jer škotski su vrlo tvrdoglavi i spremni prihvatiti samo one vještine iz kojih svakako mogu imati koristi.

  Škoti nemaju tipične genetske bolesti, ali artritis i artroza su vrlo česti. Također, vlasnici ovih životinja trebaju zadržati kontrolu nad urinarnim sustavom mačke.

  Recenzije vlasnika škotskih mačaka

  Lena„Njegov blijedi dijete sam kupio nije imao malu tvornicu, nego jednostavno na tržištu i to je bio prvi pogreška jer beba ispostavilo se bolestan, čini se, svi na drugi dan je rekao da oprosti i sam bio pun novčića u ušima, s WC-om, nije bio .. navikli i tako je počeo naš maraton bitku za mačke puno vremena i novca smo proveli na svojoj obnovi zdravlje, ali sada Ash – .. luksuzni mačak s ohole izgled i istog karaktera vođe čopora, priznao je samo moj muž i ja i moja kćer. za njega, čini se, to su najjednostavniji, ali mi smo još uvijek njegov BIM”.

  Kira„Gledajući Myshkin, ponekad se postavlja pitanje – tko je tko živi u stvarnosti, jer je naša mačka ponaša kao da smo mi svoje uzdržavane To Myshkin voli privlačiti pažnju, fotografiranja predstavlja dan ..? Vaše veličanstvo preferira spavanje, aktivnost se budi kasno poslijepodne i ujutro,kada se zahtjevnost pridružuje aktivnosti – u kojem glasu i načinu na koji on traži svoj jutarnji obrok! A naša je mačka vrlo lojalna djeci, 7 godina dva malena djeca nisu primila ni jednu ogrebotinu od njega! "

  Antonina: "Inteligentna pasmina je moje mišljenje o Škoti i jednoj riječi neću završiti ode u pasmini, uostalom, moram spomenuti urednost, znatiželju, ljubaznost i naklonost! Sjećam se slučajeva kada naši gosti dolaze k nama – mačka mi ne može podnijeti stranci u stanu i ne sramežljivi da bi im pokazali. Hisses, ne dopušta mu da bude pomilovan, prezirno odlazi kad mu se pjeva ljepotica. "

  cijena

  Trošak mačkoga škotskog reda ovisi o svojoj boji, rodovini i nekim drugim nijansama (poznati vrtići, nazivi "roditelja"). Samo kažite koliko mačić može samo uzgajati.

  U prosjeku, cijena mačića varira u roku od 8.000 rubalja (2500 grivna), ali možete naći mačića za 3-5 tisuća rubalja (800-2000 grivna).

  Gdje kupiti mačića škotski ravno?

  Gdje kupiti takav mačić više nije problem koji je teško odgovoriti, budući da je ova pasmina zajednička, kako u Rusiji (u Moskvi i drugim gradovima), tako iu Ukrajini i Bjelorusiji.

  Ispod su nekoliko rasadnika gdje je moguće kupiti škotski ravno-uši mačići:

  • //www.goldenline.org/glavnaya.html u Moskvi;
  • //alvaviva.com.ua/pitomnik.html u Kijevu;
  • //www.arthouse-cats.com/ u Minsku.
  Like this post? Please share to your friends:

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: