🐈 Sive mačke [fotografija + popis pasmina]: praznovjerje, skrb i značajke

Sive mačke

U ovom ćete članku saznati koja je pasmina siva mačaka pogodnija za pojedinačne ljude, koje od tih ljepota mogu pohvaliti sportskim likom, koji ima miran odnos i koji vole objesiti na lustere. Štoviše, točno ćete shvatiti koji od tih prelijeva najviše odgovara vama.

Mačke sive boje često se zovu plave boje. Njegove nijanse mogu biti u rasponu od svjetla dima do tamne tamne boje. Zbog takvih raznih tonova, ove se životinje smatraju plemenitim s aristokratskim rasporedom. Sive mačke uvijek znaju što žele i uvijek će moći objasniti svoje želje vlasniku. Međutim, unatoč neskrivenom karakteru, oni se lako mogu povezati s osobom i služiti mu s predanošću.

Znakovi i praznovjerje

 • Ako je siva mačka prolazila preko vašeg puta, nemojte paničariti i tražiti drugu rutu. Dovoljno je reći sebi: "Siva mačka je sretan put", tada ćete imati radost, sreću i uspjeh.
 • Znak kaže da ako je siva mačka došla u vašu kuću, onda razmotrite da ste zauzeli sreću uz rep. Životinje s tom bojom imaju mogućnost uklanjanja oštećenja i zla očiju.
 • Neki čak nazivaju sivom mačkom obiteljski psiholog.Usklađuje i gradi odnose između članova obitelji. Budite sigurni da će svađa i nesporazumi zaobići vašu ognjištu.
 • Ako se želite zaštititi od neugodnih situacija tijekom dana, onda se prije svega probudite, udarajte svog ljubimca. To će vam dati poticaj energije i dobrog raspoloženja. Uz takve mačke rijetko se osjećaju tužno i bolesno.
 • Oni se dobro slažu s Browniejem. Ako se vaš Domaći duh ponaša agresivno i na sve moguće načine našteti, onda samo trebate dobiti sive pahuljice.
 • Siva mačka se također zove novac talisman. Ako imate financijskih problema, pokušajte imati kućnog ljubimca. Možda uz pomoć njega možete podmiriti novac.
 • A ako je vaša mačka pobjegla ili, što je još gore, stavljate pahuljicu kroz vrata, a zatim čekajte nevolje.

Na temelju toga možemo zaključiti da će pasmine sivoh mačaka zasigurno zaštititi vaše ognjište od nevolja i zlih duhova.

Pasmine sivih mačaka

 • američki kovrčav
 • sibirska mačka
 • perzijska mačka
 • kratkodlaki britanski
 • Turska angora
 • Ruska plava ljepota

Američki nabori

Tko je stvarno s sportom na "ti" je sibirska mačka.Mogu skočiti s visine i na velikim udaljenostima, lako letjeti iz jednog kabineta u drugi. Pametni su i lukavi.

Vole igrati s tekućinom u zdjelama i gledati kako voda izlazi iz slavine. Sibirska mačka razlikuje zategnutu figuru, vodi aktivan životni stil.

Važno! Ne morate ih stisnuti i podignuti u svoje ruke. Prekomjerna ljubav koja im se ne sviđa. Ipak, sibirske mačke lako se povezuju s ljudima i brzo se naviknu na njihovo ime.

Sibirski mačić može se kupiti za 160 dolara, a odrasla mačka košta oko 300 dolara.

Perzijska mačka

Predstavnik ove pasmine ima velike bakrene oči. Izvanredne osobine – okrugla glava, polnoshchekaya njuška, kratke noge i široka prsa.

Prema mnogim ljubiteljima životinja, mačke ove pasmine su najprikladnije za kućno održavanje. Pametni su i nisu previše zahtjevni. Osim toga, oni su mirni i što je najvažnije, a ne prljavi. Međutim, ove ljepotice nisu previše ljubazne. Na primjer, oni su ljuti kad su zagrljeni, poljubili i pokupili. Pročitajte i o drugim zlim pasmina mačaka.

Britanci se mogu kupiti za 300 dolara.

Turska angora

Ovo je pametna, vjerna, pažljiva mačka, ima blagi mekani glas i smaragdne oči. Ona ima dugu rep i izduženo tijelo, ima plavu boju s srebrnim nijansama.

Važno! Ne želi promijeniti stanište. Vrlo se koristi za nove vlasnike, stoga nemojte brinuti ako se veza s njom u početku ne zbraja. U budućnosti, ruska plava mačka postat će posvećena, ljubazna prijateljica. Sposoban slušati čak i dugo besmislene monologe ljudi.

Zanimljivo je da su mačići ove pasmine rođeni s plavookim očima, samo s vremenom njihova irisa postaje zelena.

Drugi važan plus je taj da ova vunena pepeljica gotovo da ne pada. Cijena takvih ljepota može varirati od 80 do 330 dolara.

Čitajte io drugim ruskim pasmina mačaka.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: