🐈 Singapurska mačka (Singapur): fotografija, cijena, pasmina, karakter, video, uzgajivačnice

Singapurska mačka

Singapurska mačka je pasmina mačaka čija domovina još uvijek ne može odlučiti o njenom odnosu prema njoj. Neki kažu da je ova mačka Kucinta, što znači "mačka ljubavi", dok drugi nazivaju njezinim "dijete žilama". Može li takve proturječne recenzije biti o istoj maca? A što je ona, mačka Singapura, zaista?

Podrijetlo pasmine

Nijedna slika ne može prenijeti poseban sjaj koji dolazi od Singapurskih mačaka. Njihove oči sjaju i doslovno svaki krzno! Ovaj sjaj standarda pasmine, naravno, nije bio uključen u opis, ali je nemoguće zanemariti čin koji singapore žene su vrlo sjajan!

 1. Glava je vrlo uredna i zaobljena. Vidljiva kružnost od vanjskih kutova očiju do lomljenja usjeka i zaobljenog profila su karakteristična obilježja pasmine:
 • nos je tup, malo ispod razine očitog zaustavljanja. Nos i brada moraju biti ravna linija;
 • uši su velike. Mala veličina ušiju – diskvalifikacija. Aurikalije duboko. Njihove vanjske strane trebale bi biti paralelne ili malo razvedene prema gore;
 • oči su velike i vrlo sjajne, oblik je oblika badema.Oni su postavljeni koso i udaljenost između očiju ne prelazi širinu oka. Boja očiju može biti zelena, žućkasto zelena ili žuta. Isključena je crvena, siva, crna mješavina. Što ova mačka izgleda, zahvaljujući svom posebnom izgledu? Kao da je upravo bila jako iznenađena. Zadivljenje u pogledu u bilo kojoj situaciji bilježe svi vlasnici tih ljepota.
 1. Do nedavno je Singapur mačka smatrala najmanjim na svijetu. Singapurski mačići su stvarno sitni, ali vrlo su jaki i mišićavi.

Udovi su srednje veličine i jako snažni. Šape su male i ovalne.

Mrak je također vrh repa, traka duž cijele dužine repa i duž gornjeg dijela tijela. Traka može proći duž unutarnje površine prednjih nogu i na koljenima stražnjih udova.

Međunarodne organizacije prepoznaju samo dvije boje: "sable" i "bjelokost".

Bijela oznaka, prstenje na repu, bez udarca na glavu – nisu dopušteni.

karakter

Mačka male veličine također se razlikuje po tome što se razvija prilično polako. Cijeli razvoj Singapura postiže se samo za dvije godine.Klanice Singapurske mačke daju mačići "svijetu" u dobi od 12-16 tjedana.

Kao i svaka mačka koju uzgaja sama priroda, Singapurska mačka poznata je po svom zdravlju.

Samo povremeno postoji povećana osjetljivost na cijepljenje.

Također morate znati da Singapur slabo podnosi nacrte. Kako utvrditi da mačka ima hladnoću? Obratite pozornost na takve simptome kao što su:

 • iscjedak iz nosa i očiju;
 • opća letargija životinje;
 • redovito kihanje;
 • blagi porast temperature.

Ako imate ove simptome, trebate kontaktirati veterinarsku kliniku. Hladnoća se jednostavno tretira, ali je bolje spriječiti mogućnost bolesti i zaštititi životinju od hladnoće koja joj se ne sviđa. Možda je zato u Ukrajini iu Rusiji singapore rijetko pronađen.

Međutim, veliku popularnost pasmine također otežava činjenica da se u leglu jedne mačke ne rodi više od 4 mačića.

Životni vijek Singapurske pasmine mačka je 15 godina.

Njega i održavanje

Singapur je prepoznao mačku samo za samo 20 godina, čineći ga otokom maskom. Na brojnim fotografijama turista možete vidjeti sve vrste skulptura Singapurskih mačaka.I iako je danas najmanji pasmina mačaka na svijetu prepoznala igračke igračke, Singapurci više ne vole znati o tome i pohvaliti svoju minijaturnu ljepotu.

Danas, Singapur još uvijek pripada rijetkim pasminama. Uobičajeno je u Sjedinjenim Državama, ali u Europi gotovo nikada ne možete naći Singapur.

glasi: Koliko su mačići drugih pasmina.

Dakle, gdje kupiti Singaporeansku mačku? U Rusiji, a osobito u Moskvi, postoji nekoliko rasadnika, ali u Kijevu i Minsku specijalizirana rasadnici nisu registrirani. To je zbog malog broja mačića u smeću (potražnja je ispred opskrbe) i činjenice da su uzgajivači vrlo pažljivi o pasmini, a da razrjeđuju krv i isključuju odbijene uzorke od uzgoja.

Cijena mačića bez paketa dokumenata iznosi oko 20.000 rubalja (6.500 UAH), ali cijena mačaka iz klasnog klasa doseže 120.000 rubalja (45.000 UAH).

Singapur malena

U Moskvi

 • //www.vidivici-cattery.com/main.html
 • //singapuras.ru/
 • //amaryllis.ru/

Singapurska mačka. Azijski s velikim očima. Anime mačka!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: