🐈 Serval: mačka fotografija, cijena, pasmina opis, lik, video, uzgajivačnice

Serval

Najbolji ukras za njega je crvena kožna presvlaka skupog automobila. Uostalom, ovo je Big Boss. Ovo je Servalna mačka (najrjeđa i najtajnija među svim domaćim mačkama). No, pokušat ćemo vidjeti što je skriveno iza toniranog stakla njihovog automobila.

Podrijetlo pasmine

Home Serval, kao ponosni predstavnik "crnog" kontinenta, dao je svojim obožavateljima priliku da se dive njihovom afričkom milošću i grabežljivim izgledom. Da, on je grabežljivac, a njegov je cjelokupni izgled stvoren kako bi lovio i napao. Standard pasmine još nije u potpunosti razvijen, ali priroda sama određuje neke posebne značajke.

  1. Servalni mačići imaju malu glavu. No, uši su, u usporedbi s ostatkom tijela, velike i visoke, dobro drozdaste iznutra, a izvana prekrivene crnim i bijelim prugama:
  • nosa i nos su široki;
  • ispod oka u obliku badema i u obliku bumeranga na gornjoj kapi;
  • Izražavaju se vibrisne jastučići, vibracije su obavezne, guste su i dugo.
  1. Veličina tijela Servala je mala. Pogotovo u usporedbi s drugim divljim mačkama Afrike. Ali u usporedbi sa uobičajenim domaćim pussies mačići Serval – divovi.Duljina njihovog tijela može doseći jedan metar.

Rep je gust i kratak (25-40 cm).

Servali su mačke s karakterom! I tako da se ovaj lik ne manifestira u svim njegovim slavljem, potrebno je spriječiti da ljubimac što više pokazuje znakove divljih predaka.

Afričke ljepote vole igrati i trčati. Dopustite im da oboje.

Budući da u prirodi čak mogu loviti ptice, skakanje do visine 3 metra, a onda kod kuće neće odustati od svojih navika. Budite spremni za činjenicu da će sve visine u vašem stanu osvojiti neustrašivi serval. U procesu osvajanja mogu patiti starinski vaze, krhke figurice i slike na zidovima.

Općenito, mačke ove pasmine su vrlo prijateljski i znatiželjni, sretni su istražiti i zaštititi svoj teritorij. Recenzije o poslužiteljima su jednoglasne da su ove mačke malo psa!

zdravlje

Postoji nekoliko jednostavnih tehnika koje omogućuju serval mačiću da rastu dobrodušnu i sigurnu životinju. Dakle, stručnjaci preporučuju hranjenje mačića rukama – tako će mačić povezati vaš izgled s ugodnim osjećajima i osjećati se sigurno u vašoj prisutnosti.

Još jedan dobar prijem je igrati s bebom koja leži na podu. Kada su vam oči na istoj razini, serval vas ne percipira kao prijetnju.

Domaća mačka Serval prestižna je životinja, status i skup. Fotografije u kraljevskom interijeru – najuspješniji u portfelju lijepe Afrike.

Nisi spreman za takvu mačku? Pogledajte sibirsku mačku.

Zaključak o pasmini

Da biste dobili dobru zamisao o liku afričke pasmine pasa, morat ćete shvatiti kako ova pasmina izgleda kao psi!

Jednostavno počinju hodati na remen, s određenom količinom strpljenja čak i složene zapovijedi počinju izvoditi i vrlo su prijateljski s drugim životinjama … ako su jednake veličine kao i one. Drugim riječima, nije potrebno upoznati serval s mačićem ili papagajem – lovački instinkt će prevladati, a samo serval će živjeti u vašoj kući.

Predstavnici ove pasmine o štetnosti namještaja spremni su surađivati ​​s kore kukaca, jer poslužitelji vole gnječiti sve. I skloniti, okrenuti se i preokrenuti. Općenito, ova mačka treba prostor i mjesto za "hodanje". Ni u kojem slučaju nemojte kažnjavati serval za njegovu gubu – tako da ćete postići točno suprotan rezultat, također smetati raskošnoj mačići.

Budite spremni za činjenicu da mačka Serval obilježava teritorij oko 50 puta na sat i razmišlja o kastraciji u vremenu.

Od obvezatnog možemo češće savjetovati kupanje servala – oni vole vodu. No, skandali – ne sviđa se, pa se Serval ne može nazvati otpor prema stresu.

Servali nemaju nasljednih bolesti.

Recenzije vozača pasa servala

Julia: "Ja sam uzgajivač servala i žurim reći da nisam upoznala pametniju i elegantniju pasminu, mačke i mačke savršeno shvaćaju zapovijedi, izgovorite s pouzdanim glasom: jesti, hodati, WC, to je nemoguće – i mačke provode naloge. oni su vrlo prijateljski s nama u istom krevetu i među sobom. Općenito, carska pasmina! "

Olya: "Naš je mačić Serval u početku bio prestrašen, uzeli smo ga u dobi od pet mjeseci i stalno se šuškavao i zarežao kod mene i kod muža, ali onda je naša strpljenja i ustrajnost razbili njegov loš temperament, a danas se već skrivao u kutovima kuće, on igra sa svojim igračkama i ponekad čak ide u restoran s nama! "

Ilya i Elena: "Naša Asja je naše dijete, mi to neprestano uživamo i uživa u njoj. Nedavno sam, za razliku od toga, napravio cijeli grad umjesto jedne kuće.Ovo je višeslojni kompleks u kojem mačka poboljšava svoje lovne sposobnosti. Također smo je odveli na izlet i Asya je savršeno zadovoljan u svim hotelima. Nema problema s tom mačkom prilikom putovanja – mirno hoda na remen, lako je naviknuta na novi pladanj. "

Gdje kupiti mačića?

Crvena cijena – 450 000 rubalja. Mogu li kupiti jeftinije? Da, moguće je, ali ne i činjenica da će kupljeni mačić na kraju odrasti dobro uzgojenu kućnu mačku.

U Ukrajini, Rusiji i doista u svijetu servali su jedna od najrjeđih pasmina. To je zbog karakteristika pasmine i nijansi sadržaja.

Izaberite mačku Serval

U Minsku, čini se, Servala još nije postala moderna i nema specijaliziranih rasadnika u glavnom gradu Bjelorusije.

  • U Moskvi //www.exoti.ru/
  • U Kijevu //www.luxurycats.com.ua/

Home Serval – VIP-mačke!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: