🐈 Savannah: mačka fotografija, cijena, pasmina opis, lik, video, vrtići

Savannah

Vrata su se otvorila tiho, divlja zvijer je došla k nama, reci nam bez obmana – kakva je to mačka ova SAVANNA?

Podrijetlo pasmine

Apsolutno bez varanja u ovoj priči ne može učiniti. Do današnjeg dana mnogi varalice rotiraju oko savane, zasigurno ćemo otkriti ime jednog od njih, ali prvo nećemo zaboraviti o utemeljiteljima ove pasmine, međutim, nećemo zaboraviti ni utemeljiteljske majke.

Domovinske mačke pasmine savana – Amerika. U 80-ih godina prošlog stoljeća bilo je brojnih rasadnika i uzgajališta za uzgoj servala, minikisok u afričkoj regiji. Neki Jutie Frank, vlasnik farmi mačaka, pitao je Susie Wood za svoju mačku, Serval Emie, za svoje učenike. Emie je usvojila ne samo poljoprivredne mačke, već i domaću mačku Jutie Frank. Vjerojatno je ta bezimena sijamska ljepota trebala smatrati utemeljiteljem majke pasmine, jer je ona koja je 7. travnja 1986. rodila šarmantnu djevojku. Savannah mačića težio je 8 unci (227 gr.), Bila je grabežljiva boja, dugih nogu i velikih ušiju.

Već 1996. godine Prvi standard za pasminu Savannah uveden je u Upravni odbor Međunarodnog udruženja mačaka.

Analize pasmine bit će nepotpune bez ijednog imena – Simon Brody.Ovo je prijevara koji, koristeći rijetkost savana, napravio je ašere. Simon je dao Savannah F1 za navodno novu pasminu, Ashera, koju je stvorio. Budite oprezni, pokušajte prodati izmišljenu pasminu s vremena na vrijeme, a Simon Brody skriva se od pravde.

Opis savana porijekla

  1. Savana vuna, naravno, razlikuje se od konvencionalnog mačjeg krzna. To je nepristojan i elastičan. Istodobno, utječe na debljinu sloja – temeljni je premaz mekan, ali je prekriven gustom zaštitnom glavom. Gustoća vune u cijelom tijelu je ista.

Poznate geparde pojavljuju se u različitim veličinama i kaotično su raspršene po tijelu. No bojanje mrlja je ujednačeno – one su ili smeđe ili crne.

Lice mačke uzgajaju Savannah

Savanna je rijedak slučaj kada umjetno uzgojena pasmina nema genetske bolesti. Mnogi to pripisuju jakoj nasljednosti divljih servala. Pravodobno cijepljenje i deworming je ključ za dobro zdravlje vašeg ljubimca.

Savanna životni vijek je 17-20 godina.

briga

Ne tako davno, TV voditeljica Victoria Bonia rekla je koliko dugo traži – gdje kupiti savanu.Pozivajući po cijeloj Europi i Americi, Victoria Ooh! Tako je kupila mačića za 13 tisuća dolara. Suprug Victorije, nakon što je saznao o trošku kućne ljubimce, ponudio ga je da ga zove Cash, međutim, nadimak je odredio prirodu savane i kućnog ljubimca zvijezde par Schumachera, a na slici je vidljivo da je sakupljao najbolje od svojih predaka.

Gdje kupiti Savannah mačića

U Moskvi

//www.exoti.ru/

U Kijevu

//www.luxurycats.com.ua/

U Minsku specijalizirana vrtića nisu registrirana.

Savannah – kraljevska mačka s kraljevskim likom!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: