🐈 Reed mačka (12 fotografija): mogu li zadržati kod kuće, video opis?

Reedova mačka

Neki su postali obožavatelji televizijske serijske kuće, dok drugi uživaju u šarmu trske, koja se također zove … da, to je ono što je kuća. Dakle, susrećete se s mačjem trske, on je kuća, on je močvarni ris ili, znanstveno, Felis chaus!

Mačka je pravi grabežljivac koji je nekoć živio u 25 zemalja. U naše vrijeme živi samo u zoološkim vrtovima ili u apartmanima njegovih obožavatelja.

I iako danas u svijetu postoji 9 podvrsta trske mačke, u stvari, u trsku nećete naći niti jedan!

Vidi također: Top 5 najvećih pasmina mačaka.

Izgled mačke

Budući da divlja mačka nije pasmina, standard za to, naravno, nije registriran.

Mačka mačka je grabežljivac. Čak je i umirujuće. Marsh lynx preferira noćni životni stil.

Karakterizira ga neumornost, mobilnost, znatiželja.

Je li moguće držati trsku mačku kod kuće?

Međutim, mačke s nogu su pametne. Da, lako se osposobljavaju, znaju izvršiti naredbe i vrlo lako prenijeti susjedstvo s drugim kućnim ljubimcima.

Općenito, započnite kuću – to neće biti dosadno!

Ali nemojte zaboraviti kupiti unaprijed veliku pladnju, kandžu, kuću i bazen – uostalom, trska mačke vole plivati ​​i trebaju slobodan otvoreni prostor.

zdravlje

To je ono što znače dobri geni – mačke s nogu nemaju nasljedne bolesti, ne pate od depresije, mogu se pohvaliti snažnim imunitetom i, s pravim sadržajem, praktički se ne razbole.

Za održavanje dobrog zdravlja potrebno im je pažnja vlasnika, dobre prehrane i ultraljubičastog svjetla.

Ako su zadovoljena sva tri uvjeta, mačke s nogu žive oko 14 godina.

Vidi također: Kako liječiti lišačke mačke

Reed mačka skrb

Životinja je velika i pokretna. Zbog opasnosti od ozljeda i opterećenja na kostima, redovito provjeravajte zglobove trske. Nemojte zaboraviti da se cijepite, jer, unatoč dobrom stanju gena, močvarni ris je sklon zajedničkim mačkama.

Dajte kući priliku plivati ​​kako god mu se svidi. Bazen je prikladan za ovo, idealno, ako se riba u njemu zapljusne.

Da bi vaša kućna trska izgledala poput divlje braće na fotografiji, ne morate kupiti trsku mačku, ali ćete ga povremeno morati izgarati.

hranjenje

U prirodi kuće ne jedu kašu. Stoga nije nužno ponuditi jelovnik i kod kuće. Ali živa hrana, kao da nije humana, morat će svakodnevno biti hranjena mačju trske. Što se mačka idealno hrani? Tako je, igra.

Tradicionalna dnevna hrana bivša divljač izgleda ovako: 200 grama mršavog mesa, plus par živih miševa (ili jednog štakora).

Vidi također: Vrlo suha i vlažna mačka hrana.

Jednom tjedno trska mačka ne jede. Ovaj štrajk glađu je uređen tako da kuća ne pati od pretilosti, jer na zidovima ljudskog stana ne troši toliko energije kao u prirodi.

Budući da se u prehrani ženske rode preferira prirodna hrana, potrebno je dodatno dati mačke ili mačke vitaminima i mineralima.

video

Gdje kupiti trski mačića?

U našim otvorenim prostorima za kupnju čistokrvne trske mačka je gotovo nemoguće. Barem ne postoji ni vrtić koji se bavi isključivo kućama ni u Rusiji niti u Ukrajini. No, na oglasnim pločama dolazi do rijetkih zahtjeva za prodaju kestenjaka. Što se tiče trske – vrijeme će reći.

Nije moguće pronaći ovu pasminu? Preporučujemo da obratite pažnju na bengalsku mačku.

Razlikuje se u Americi. Tamo, kuće nisu također široko zastupljene, ali one koje se prezentiraju razlikuju se od strane istinske čistoće – američki uzgajivači pažljivo se odnose na liniju, dopušteno je vezati se samo s Abyssinovom pasminom ili s jednostavnom kratkovidnom mačkom.Ali čak i tada, ne samo da su rode u smeću, već i obični mačići, a tek nakon tri mjeseca postaje jasno xy od xy.

Budući da je nemoguće ukrotiti pravi odrasli kućni mač, uvijek govorimo samo o kupnji mačića.

Dobra krv Chausi košta 50 000 grivna, ili oko 200 000 rubalja. Više o pasmini ovdje.

No, cijena trske na crnom tržištu može doseći desetke tisuća eura.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: