🐈 Petreet cat food (Petrit) - recenzije, sastav i savjeti veterinara

Recenzije petreta za kućne ljubimce (Petrit) za mačke

Bonjourne, Signore, Gattins i Gatto (prevodio je talijanski. Dobrodošli, gospodo, mačići i mačke!)

U našem današnjem pregledu – talijanska hrana za kućne ljubimce Petreet Natura za mačke.

Treba odmah primijetiti da je s talijanskog u hrani za kućne ljubimce za mačke Petrit samo geni. Zapravo, proizvoditi feed podataka u Tajlandu.

Zgodni vlasnici mačaka zasigurno će se sjetiti takve robne marke kao "Palmera". Nekoliko desetljeća, njegovi su proizvodi samo raspršeni s police trgovina za kućne ljubimce. Petreet za mačke je potomak popularne marke s još izuzetnim kvalitetama.

Vrste prehrane Petreet

Pa kakva je mačka hrana ovaj Petreet? To su konzervirana hrana za odrasle mačke (dob od 1 do 8 godina), proizvedena u obliku nježne paste s delicijama. Na službenoj internetskoj stranici tvrtke zabilježili smo 39 različitih kombinacija okusa Petreet Natura!

Da, nema specijalnih mjesta za starije mačke ili, recimo, za bolesne životinje u liniji. U velikoj mjeri, Petreet Natura je poslastica, trešnja na tortu! Imajte na umu da za mačiće mlađe od jedne godine ova trešnja ne bi smjela biti dostupna.

Petreet Natura je dostupna u pojedinačnim pakiranjima u obliku pauka ili konzervirane hrane težine 70 grama. Naglašavamo, svaki paket je namijenjen jednoj hrani!

Pročitajte i o feedu:

 • Friskis
 • Innova Evo
 • Leonardo

Prednosti i nedostaci Petreet hrane

Petreet Natura je vrhunska klasa hrane i, naravno, ima puno prednosti:

 • Hrana je doista bogata proteinima. Uz mali popis sastojaka, udio životinjskih proteina doseže gotovo 70%;
 • Talijanska kvaliteta = dobar ugled;
 • nedostatak GMO-a, konzervansa, umjetnih boja;
 • razni obroci.

Sramim se priznati, ali nismo pronašli nikakvu minus na krmi Petreet Natura. Ali ne. Pronađeno je:

 • skupo.

Kakvu hranu odabrati svog ljubimca?

S takvim različitim obrocima (da li se i dalje sjećate oko 39 položaja?) Teško je savjetovati vlasnika kućnog ljubimca ništa posebno. To je slučaj kada izbor ostaje za mačku. Samo kako bi vam se slinilo, možemo jednostavno navesti neke od jela iz Petreet Natura.

Pileća komada maslina, tuna sa zelenim grahom, ružičasta tuna s celerom, piletina s škampima, pastrva, tuna s komadićima skuša i tako dalje … Jeste li pozvali dr. Pavlov?

Pročitajte i o feedu:

 • Sheba
 • Pro plan
 • Akana

Petreet Cat Food Recenzije

Christina: "PETREET NATURA konzervirana hrana je poslastica za moju glatku mačku, jede toliko da se pukne iza naših ušiju, uz takav apetit jedemo samo sirovo smrznuto meso govedine.Volim izgled ove hrane – doslovno vidljive komade tune i škampi, ovo nije košara Malasha jeftina konzervirana hrana. Kupujem povremeno kad imam novca, jer, iskreno, cijene ugrize. "

Nikola: "Prvi put sam kupio na internetu kad sam vidio akciju za ovu hranu, tako da je mačka imala sreće, ali nisam bio jako dobar, a akcije su prestale, a mačka je ostala zainteresirana za Petretu, jede se u jednoj sjedi i već pjeva s užitkom. s puno prirodnog mesa ili ribe, zainteresiran sam za ono što veterinar ocjenjuje o Petreet Natura mačjoj hrani, pokazalo je da liječnici odobravaju hranu pa mislim da je dostojan.

Olya: "Prvo sam pročitao mnogo o ovoj hrani na internetu, a onda sam otišao u trgovinu da ga kupim. Prva je kupnja bila Petreet pileća prsa, a dojke su bile 73%! Pojasnio sam da pileće meso zbog nekog razloga smrdjelo poput ribe, to me zbunjuje, a neki proizvođači šute o pojačivačima okusa, no ponekad ga ponekad kupim i mažem. "

Trošak hrane

Petreet još uvijek nije stekao široku popularnost u Ukrajini, i nije ni zastupljen u online trgovinama.

U Rusiji standardni standard Petrecet (70 grama) u prosjeku iznosi 170 rubalja.

Službena stranica – //www.petreet.it

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: