🐈 Organix Cat Food (Organix) - recenzije, sastav i savjeti veterinara

Recenzije Organix (organskog) mačje hrane

Organski ulazi u naš život s povjerenjem. Organska kozmetika, organska hrana … Ta mačka hrana također tvrdi da je organska. U ovom pregledu – Organix mačka hrana.

Organix mačka hrana je napravljena prema njemačkoj tehnologiji, ali u Rusiji, a točnije u Moskvi regiji u Naro-Fominsk kanariji, Pet proizvoda.

Organix nije jedina vrsta hrane za kućne ljubimce koja proizvodi kućni ljubimac, ali jedini koji se pozicionira kao rezultat organske proizvodnje.

Prema internacionalnim standardima zabranjeno je rafiniranje, mineralizacija i druge metode kojima se smanjuju nutritivna svojstva proizvoda, kao i dodavanje umjetnih okusa, boja za preradu i proizvodnju gotovih organskih proizvoda.

Pogledajmo koliko je Organix blizu organskom idealu.

Organix vrste feeda

Organix linija za mačke sadrži nekoliko vrsta mačje hrane. Proizvođač nudi pojavu ili suhu hranu (za detalje o kombinacijama okusa), ili konzerviranu hranu.

Suha hrana pakirana je u paketi od 1,5 kg, 7,5 kg i 18 kg.

Konzervirana hrana se prodaje u dvije vrste: 100 gr svaka i 410 gr svaka

Prednosti i nedostaci Organix hrane

Prema pregledima veterinara o Organixovoj mačjoj hrani, glavna prednost ove hrane su dodatni aditivi, koji su programeri velikodušno navlažili sastav:

 • pivski kvasac savršeno utječe na životinjsku kosu koja, zahvaljujući njima, postaje svilenkasta i sjajna;
 • Inulin vraća crijevnu mikroflora i normalizira gastrointestinalni trakt;
 • lecitin je zaštita žučnog mjehura, najbolji prijatelj jetre i sprečavanje kolesterolskih naslaga;
 • L-karnitin djeluje kao regulator za optimalnu težinu mačke;
 • Taurin je esencijalna aminokiselina koju mačke ne mogu proizvesti sami;
 • kondroitin i glukozamin čine kosti i zglobove jače;
 • Također imamo na umu nedostatak umjetnih boja i okusa.

Ali je li sve tako dobro u svakom Organix staklenku za mačke?

 • na žalost, u postrojenju, nismo pronašli specijaliziranu hranu za starije mačke ili bolesne životinje, ona ne proizvodi marku i zasebnu hranu za mačiće ili neuterirane mačke;
 • slana hrana! U načelu, količina soli nije mnogo, ali vi i ja znamo da hrana za mačke nije slana;
 • konzervirana hrana ima ključ za otvaranje, koji često ostaje u rukama, a ne ispunjava svoju funkciju.

Kakvu hranu odabrati za svog ljubimca?

Konzervirano meso se proizvodi u dvije vrste – u obliku juhe i u obliku gulaš. Okusi, kao što smo rekli, nisu mnogi, ali proizvođač obećava da je meso konzervirane hrane 100% prirodno, pa čak i iz male linije okusa svaka odabrana mačka može odabrati vlastitu hranu za okus.

Suha hrana usmjerena je na odrasle mačke i ponavlja istu kombinaciju okusa, ali u liniji već vidimo hipoalergijski položaj, čiji sastojci smanjuju razinu histamina i imaju pozitivan učinak na gastrointestinalni trakt (na primjer, ekstrakt repe).

Pročitajte i o feedu:

 • Kitiket
 • Pronatyur
 • 1. izbor

Organix Cat Feed Recenzije

marina: "Čitala sam o ovoj hrani na internetu i naručila nekoliko desetaka stakala odjednom, jer imam nekoliko mačaka, ali čini mi se da sam to previše ((.) Nitko od tri mačke nije počeo jesti ovu hranu. , ali nisu jeli, i to je to! Šteta za potrošenim novcem i dugo sam maskirala ove 20 kantice dok sam ih sve hranio. Otvaranjem konzervi, ključ često samo pada prije nego što otvorite konzerviranu hranu Ja ću. "

Natasha: "Sada je sva hrana porasla u cijenu, ali cijena za Organix je sretna, pa sam odlučila eksperimentirati, kupio sam ga, osjećao sam se kao patriot, ali ne dugo. Mačke jedu ovu hranu, ali nekako ne želim. S jedne strane, to je možda pokazatelj da posebne sastojke koji privlače mačke ne dodaju u hranu, as druge strane, mačke se osjećaju kada je hrana stvarno ukusna i zdrava. Sol u sastavu također je neugodno – u prirodi, životinje nemaju soli dodajte! "

Marat: "Ne mogu reći ništa loše o ovoj hrani – jeftin, pristupačan, jestiv, siguran sam da sam siguran, jer to sam pokušavao prije davanja nove Marquise hrane. sendvič da razmazuje. Mačka jede, stolica je normalna, vuna sja – što još trebate? "

Pročitajte i o feedu:

 • Bozita
 • Naš brand
 • Sretna mačka

Trošak hrane

Budući da je ruski brend prehrane, Organix nije ušao na ukrajinsko tržište. No, u Rusiji, hrana je poznata i vrlo pristupačna. Dakle, konzervirana hrana za mačke "Organix" s okusom govedine i jetre (250 gr) košta 60 rubalja.

A jedan i pol kilograma suhe hrane Organix s okusom piletine koštat će vlasnika mačke 550 rubalja.

Službena stranica – //petsproduct.ru/

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: