🐈 Innova Evo mačka hrana (Innova Evo) - veterinarske recenzije i savjeti

Recenzije o Innova Evo feedu (Innova Evo)

Natrag u 2004, Natura Pet Products predstavio je liniju Innova Evo svojih feedova, pozicionirajući ih kao revoluciju u sustavu mačje hrane. Zanimljivo je da su se u to doba Innova Evo besplatno distribuirali, tako da svaki vlasnik koji je prodao mogao uvažiti kvalitetu novog proizvoda. U to vrijeme nisu proizvedeni previše visokokvalitetnih sirovina, a Innova Evo prvi je bio napravljen bez beskorisnog sastojka balasta – zrna. Pročitajte dalje kako biste saznali je li vrijedno pružanje hrane za kućne ljubimce?

sadržaj

 • Pro i kontra
 • Popularni brandovi
 • Recenzije

Filozofija Natura Pet Products-a je proizvoditi i isporučiti na tržište hranjenja koja su što bliža prehrani predaka Barsika i Markesa koji su nekoć živjeli u divljini. Jedna od najpopularnijih i najprodavanijih linija je Innova Evo.

Pro i kontra

Prednosti Innova Evo hrane:

 1. Koristite visokokvalitetne sastojke. Proizvođač bira hranu bogatu hranjivim tvarima. Osim toga, gustoća je važna (broj alata po jedinici volumena). Stoga, ljubimac dobiva sve potrebne kalorije iz malog dijela dijela. Želuca se ne rasteže, mačka brzo jede.
 2. Odbijanje iz frakcioniranog zrna.Natura Pet Proizvodi, za razliku od mnogih drugih proizvođača, nikada nisu koristili frakcionirane žitarice u proizvodnji hrane, koje nemaju najbolji učinak na probavni trakt od mesoždera, koji su mačke.
 3. Sve sirovine prolaze kroz nekoliko faza kontrole kvalitete, a tijekom obrade i proizvodnje hrane, svaki proces strogo se kontrolira kako bi se sačuvao maksimalni iznos hranjivih tvari. Proizvodi tvrtke Innova Evo prolaze više od 100 kvalitetnih provjera tijekom cijelog proizvodnog procesa, što ne samo da osigurava najvišu ocjenu već i sigurnost hrane za kućne ljubimce.
 4. U proizvodnji hrane se ne koriste umjetni aditivi, boje i konzervansi. Natura Pet Proizvodi ne dodaju žito onoga što neće biti korisno za mačke. Niti jedan od proizvoda tvrtke ni u laboratorijskim ispitivanjima ne može pronaći kemijske aditive bilo kojeg tipa, uključujući konzervanse Ethoxyquin i BHA / BHT, koji se često nalaze u drugim hrani za kućne ljubimce i koji su zabranjeni u većini zemalja za ljudsku uporabu.
 5. Koristi se u proizvodnji sastojaka krmne smjese, osiguravaju optimalno stanje kože i vune.Obično, kako bi se postigao savršen izgled (koji je osobito potreban za izložbene pojedince) svojih kućnih ljubimaca, vlasnici troše ogromnu količinu vremena, napora i novca. Prije svega, trebaju svoje kućne ljubimce dati mesom. Dijeta treba biti visoko kvalitetna masti i ulja, puno vitamina i hranjivih tvari. Nemoguće je uravnotežiti sve u savršenom izborniku na vlastitu, bez posebnog znanja, obuke i iskustva, tako da su stručnjaci Nature Pet Products obavili sve za vas. Mačja hrana Innova Evo je uvjerenje da se pire hrane u posebno pripremljenom mesu, a ne kao beskorisne pseudo-protein punila i jeftine masnoće.

Postoji nekoliko nedostataka u feedu:

 1. Dosta visoku cijenu.
 2. Nema praktički nikakvih feedova ove robne marke u stacionarnim trgovinama za kućne ljubimce, u online trgovinama vjerojatnost njihova pronalaženja nešto je veća.
 3. Visok sadržaj bjelančevina, koji je optimalan samo za potpuno zdrave i aktivne životinje. Castrated mačke i mačke su bolji od odabira Innova hrane, a ne Innova Evo.

Feedova linije Innova Evo uključuju sljedeće proizvode:

 1. Innova Evo Turska i piletina Formula Cat & Kitten Food
 2. Innova Evo Herring & Salmon Formula mačka i mačka hrane
 3. Innova Evo 95 Piletina i Turska Recept u Gravy konzerviranoj mačjoj hrani
 4. Innova Evo 95 Duck Recept u Gravy konzerviranoj mačjoj hrani

Innova Evo Turska i piletina Formula Cat & Kitten Food

Innova Evo Turkey & Piletina Formula Cat & Kitten Food je potpuno uravnotežena, uravnotežena suha hrana za mačke i odrasle mačke s puretinom i piletinom. "Priroda je razvila dijetu za vašu mačku, Evo ga je poboljšala", piše proizvođač na svojoj web stranici. Za 87% granula ove suhe hrane napravljene su od mesa peradi uz dodatak svježih jaja, 13% od voća i povrća, koji su izvor vitamina, mikro i makro elemenata. Sadržaj krumpira, glutena i žitarica – 0%.

Visoka razina životinjskih bjelančevina u potpunosti će zadovoljiti osjećaj gladovanja mačke. Granule sadrže maksimalnu količinu hranjivih tvari i minimalnu količinu ugljikohidrata. Zbog uravnoteženog sastava, hrana se gotovo apsorbira, gubitak hranjivih tvari u probavnom procesu je minimalan. Innova Evo Turkey & Piletina Formula Cat & Kitten Food je izvor Omega-3 i Omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina koje nisu proizvedene od strane mačaka, već su potrebne za puni život.

Općenito, formula je razvijena s izračunavanjem usklađenosti s punom prehranom koja je bliska prirodnoj, a pogodna je za kućne ljubimce u bilo kojoj fazi života – od mačića do mačića starosti, uključujući razdoblja trudnoće i laktacije kod mačaka.Hrana se prodaje u zapečaćenim vrećama od 1, 3 i 7 kilograma.

Sastojci (glavni sastojci): piletina, puretina, tapioka, piletina, haringa, grašak, losos, jabuke, jaja, mrkva, brusnice, pupoljci od lucerne, bundeve, rajčice, korijen cikorije.

Granule sirovine obogaćene su cinkom, željezom, bakrom, manganom, kalcijem, betainom, vitaminima A, B12, D3, E, riboflavinom, beta karotenom, folnom kiselinom, taurinom, askorbinskom kiselinom.

Kalorični sadržaj: 4124 kcal po 1 kg gotovog proizvoda.

Innova Evo Herring & Salmon Formula mačka i mačka hrane

Innova Evo Herring & Salmon Formula Cat & Kitten Food je kompletna suha hrana za mačke i odrasle mačke s haringom i lososom. Ovaj hrana nikada neće dopustiti da vaša životinja dobije na težini, postane bolesna i apatična od toga. 87% granula sastoji se od ribljih proizvoda i jaja, 13% povrća i voća. Žitarice, krumpir i bez glutena.

Visoki sadržaj ribljeg sastojaka izvrstan je izvor prirodnih proteina za kućne ljubimce. Čak i mali dio hrane zadovoljava glad i dugo daje osjećaj punine. Granule imaju visoku razinu Omega-3 i Omega-6. Hrana je dobro probavljena. Čak i najizbirljivije mačke pokazuju zanimanje za hranu iz prvog dijela.

Innova Evo Herring & Salmon Formula Cat & Kitten Hrana je pogodna za hranjenje mačaka u bilo kojoj fazi života. Prodaje se u zapečaćenim vrećama od 1, 3 i 7 kilograma.

Glavni sastojci Innova Evo Herring & Salmon Formula Cat i Kitten Food su: haringa, losos, tapioka, biljna ulja, grašak, jabuka, mrkva, jaja, sir, sušeni korijen cikorije, ekstrakt ružmarina.

Hrana je obogaćena s cinkom, željezo, bakar, mangan, kalcij, kompleks natrij bisulfita, vitamini (A, B12, D, C, E), betain, tiamin, beta karoten, folna kiselina.

Kalorični sadržaj: 4366 kcal po 1 kg gotovog proizvoda.

Innova Evo 95 Piletina i Turska Recept u Gravy konzerviranoj mačjoj hrani

Innova Evo 95 Piletina i turska recept u Gravy Canned Cat Food je vlažna hrana koja se temelji na mesu pilića i puretine. Prodano je kao konzervirana hrana u hermetički upakiranim metalnim limenkama od 156 grama proizvoda svaki.

Kao što naziv implicira, piletina je glavni sastojak. Žitarice, krumpir i gluten u konzervi nisu. Sve komponente hrane lako se probavljaju mačem u trbuhu. Innova Evo 95 Piletina i Turska Recept u Gravy konzerviranoj mačjoj hrani – kompletna, uravnotežena hrana.

Proizvođač preporučuje hranu za samo-ispuštanje: 1 punu posudu za svaku 3,6 kg tjelesne težine odrasle životinje. Dovedite hranu na sobnu temperaturu prije posluživanja.Ako se cijeli volumen ne pojede odmah, otvorite staklenku nekoliko sati, a mogu se pohraniti u hladnjak. Hrana je namijenjena odraslima i aktivnim životinjama.

Konzervirana hrana sastoji se od sljedećih glavnih sastojaka: piletina, vode, puretina, pileće jetre, ribljeg ulja s tokoferolima, guar guma, soli.

Innova Evo 95 Piletina i turska recept u Gravy konzerviranoj mačjoj hrani Mačja hrana obogaćena je kalijem, željezom, cinkom, kelatom kiselinom bakar-amino kiselinom, natrijom, vitaminima (E, B12, A3), folnom kiselinom, taurinom, beta-karotenom.

Nedostaci hrane uključuju prisutnost soli (natrijev klorid) u pripravku. Guar svibanj i prisutnost guar guma, što je dodatak prehrani E412. Ova tvar se koristi kao sredstva za zgušnjavanje, pomaže u povećanju viskoznosti proizvoda, drugim riječima, pomaže skrućiti juhu u želuci. Guar guma koristi se u proizvodnji sladoleda, umaka, jogurta za ljude, konzerviranu hranu za životinje. Gotovo da apsorbira intestinalna vlakna i lako se izlučuje iz tijela. Vjeruje se da zahvaljujući ovoj komponenti apetita mačaka smanjuje, razina kolesterola se smanjuje, a zasićene masti akumulirane tijelom uključene su u proces kvara.

Unos kalorija: 1332 kcal po 1 kg gotovog proizvoda (208 kcal u svakom jaru).

Innova Evo 95 Duck Recept u Gravy konzerviranoj mačjoj hrani

Innova Evo 95 Duck Recept u Gravy Canned Cat Food je vlažna mačka hrana koja se temelji na mesu patka. Ova konzervirana hrana može biti glavna ili dodatna hrana za kućne ljubimce. Prodaje se u malim posudama, u svakoj od kojih komada mesa s dodatnim aditivima i juhu u obliku žele. Težina proizvoda u svakoj posudi je 156 grama.

Glavna prednost konzervirane hrane je lakoća podnošenja. Ne treba zamrzavati, rezati, kuhati sastojke, izračunati volumen, uravnotežiti masti, proteine ​​i ugljikohidrate. Innova Evo 95 Duck Recept u Gravy konzerviranoj mačjoj hrani izrađuje se bez sastojaka zrna, glutena i krumpira, a dobro je probavljaju starije mačke. Proizvođač ne preporuča davati takvu konzerviranu hranu mačičima do 9 mjeseci.

Glavni sastav: voda, meso patka, piletina, puretina, piletina, riblje ulje s tokoferolima, prirodni škrob, guar guma, sol.

Konzervirana hrana obogaćena je kalijem, željezom, cinkom, manganom, natrijom, vitaminima, folnom kiselinom, taurinom, beta-karotenom i drugim mikroelementima.

Kalorični sadržaj: 1306 kcal po 1 kg gotovog proizvoda (204 kcal u svakom jaru).

Bit će zanimljivo:

 • što hraniti mačku kod kuće;
 • veterinarski pregledi Royal Canin hrane;
 • recenzije o Hillovoj mačjoj hrani

Recenzije o Innova Evo mačkoj hrani

Innokenti Alderman, voditeljica Veterinarske klinike:

Vrlo malo naših kupaca svjesno je linije napajanja Innova Evo. I to me jako tužno, jer su ti feedovi jedan od najboljih koje sada možete kupiti za svoje životinje. Nemam nikakvih pritužbi na suhu hranu – visokokvalitetan, uravnotežen, punopravni, idealno prikladan kao glavni izvor hrane. Oni ne zahtijevaju dodatak prehrani vitamina, bilo kakvih dodataka prehrani (od kojih su mnogi vrlo sumnjivi). Mokrna hrana je vrlo dobra: miris dobro, mačke dobro jedu čak iu postoperativnom razdoblju, nakon anestezije.

Olga Krivosheeva, veterinar:

Nažalost, u našem gradu to se hrana ne može kupiti, pa sam ga u osobnoj praksi njemu naišla. Ali moji prijatelji koji žive u Moskvi i koji sadrže mali vrtić Neva maškaranih mačaka dobro govore o inovačevoj hrani. Koriste ih kao primarnu za sve njih četrnaest proizvođača.

Elena, vlasnica triju dugokosih mačaka:

Moji pirati imali su problema s vunom u određeno vrijeme. Smrvljen samo u svim uglovima. Bilo je nemoguće sjediti na namještaju, vuna je bila čak i u svježe kuhanoj hrani. Čitala sam mišljenja o Innova Evo za mačke – većina njih je vrlo oduševljena. Kupio sam. Pri prijelazu na Innovu, problem s vunom otišao je sam po sebi. Uvijek kupujem ovu hranu (volim hraniti samo sušenjem) u velikim paketima – to je jeftinije, jedan paket traje dugo čak i po stopi od tri troglodita.

Ivan, vlasnik sijamske mačke:

Savjetujem mi da to hranim od uzgajivača od kojih sam uzeo svoju Gerdu. Međutim, pretraživanje interneta i kupovina nije ništa dala – nisam mogla kupiti ovaj feed, morala sam tražiti alternativu. Tako je glavni nedostatak došlo do samog svjetla: Innova Evo je rijetkost i pronalaženje na prodaju je pravi uspjeh.

Zarina, ljubavnica sibirske mačke:

Pronašao sam svoj Hamlet u stubištu. Veterinar je otkrio da ima puno zdravstvenih problema. Tretiraju se dugo i skupo. Nakon svih tih analiza, postupaka i lijekova, nisam htio kupiti jeftine hrane, jer se tada cijela gnjavaža može ponoviti. Zaustavila se kod Innove. Hrana je dobra.Gami jede s užitkom, pileći krekeri i ribe, ali iz nekog razloga, riba više poštuje.

nalazi

Feed Innova Evo za mačke ima izvrstan sastav, dobro izbalansiran. Nažalost, u redovnim i online trgovinama tako je rijetko da nije bilo moguće utvrditi ni raspon cijena za suhe granule i konzerviranu hranu za ovaj članak.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: