🐈 Savarra mačka hrana (Savara) - recenzije, sastav i savjeti veterinara

Recenzije o feedu Savarra (Savara)

Ovaj članak će se usredotočiti na Savarra mačka hrana, koje mačke zahtijevaju redovito!

Povijest robne marke

Savarra mačka hrana je jedinstveni proizvod. Razvila ga je ruska tvrtka IP Trufanov V.F. Ali ova vrhunska superirana hrana proizvodi se isključivo u Velikoj Britaniji. Vlasnici mačaka ne mogu podmititi pojam marke Savarra: "Kvalitetna hrana bez sadržaja jeftinih i beskorisnih sastojaka".

Vrste mačje hrane Savarra

Suha hrana

Feedovi robnih marki prodaju se u paketima zip-lock i vrlo je prikladan!

Neki vlasnici mačke trebali bi unaprijed znati da je veličina kolača u pakiranju 8 mm. Ako vaša mačka zahtijeva veličinu komada, upozorava vas.

Nedostaci Savarra mačje hrane

Jao, Savarra je piletina i govedina se ne koriste i neke pokvarene mačke će imati poteškoća!

Nedostaci uključuju visoku cijenu Savarra proizvoda i njihovu nisku distribuciju. Nažalost, Savarra je lako kupiti samo na Internetu.

Više feeda:

  • Hills;
  • Acana.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Veterini su oprezni oko mačje hrane, preferirajući neutralni položaj. Ali vlasnici mačaka slobodno mogu priznati Savarraovu mačka hranu u ljubavi:

Anton: "Imam Devon Rex, alergijsku osobu, zaista nisam znao što bi ga hranio, kišilo je malo, činilo se da je čak i na vodi, ali sam kupio Savarru i kako su sve alergije bile odsječene, uši su čiste, oči ne zalijevaju – sretna sam kao slon i mačka što je ustupila i sretna. "

Rozhena: "Jedna neugodnost je previše malih paketa, čini mi se da, ako su paketi bili 15 kilograma, onda bi cijena bila malo niža, ali i dalje kupujem Savarru jer imaju prirodne sastojke, a svaka kemija u našem životu je takva dovoljno. "

CaT_77: "Opet, kavijar …" Sada, ako ima još nekoliko kombinacija nego što su predstavljene na policama, onda bi sve bilo u redu, inače samo patka i purica – brzo ćete se umoriti! Iako moje mačke još uvijek jedu, stoga uvijek imamo Savarra u kući – dođite, liječit ću! "

cijene

Korisnici Interneta ističu da se cijena proizvoda Savarra na službenim stranicama stalno mijenja i može porasti za određenu količinu u tjednu.

Danas u Rusiji, paket od 2 kile mačića za Savarru košta 1020 rubalja, a hrana za odrasle mačke koštat će vlasnika malo skuplje – 1050 rubalja.

U Ukrajini hrana ove marke još uvijek nisu potraživana od strane potrošača, ali uzalud!

Jer s Savarrom, svaki kotyak postaje jeden i velik čovjek!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: