🐈 Zoogurman mačka hrana - recenzije i savjeti veterinara

Recenzije na hrani Zoogurman

Glavno pravilo mačkoga trenera je pretvarati se da ste upravo zapovijedali da je mačka upravo završila! Ali sve mačke, bez iznimke, obavljaju istu naredbu: "Jedi"! Istina, ne ponovite ga dva puta?

Povijest mačaka Zoogurman

Dakle, pored impresivnih imena, još uvijek možete otkriti (ili ne otkriti) u staklenku mokre hrane "Zoogurman"?

Samo meso iz ruskih postrojenja za preradu mesa. Bez obzira na to utječe li na kvalitetu, nepoznata je, ali osjećaj patriotizma je točan!

U hrani "Zoogurman" nema soje, konzervansa i okusa, jer proizvođači vjeruju da nema ništa ukusnije za mačku nego prirodno meso.

Pakiranje "Zoogurman" – čudo kako je dobro! Zgodna ambalaža, lako poklopci – vlasnici mačaka i mačaka trebaju to poštovati.

Dobra ukusnost.

Prednost, ali nije, ali svatko čeka toliko – "Zoogurman" planira pokrenuti seriju dijetetske hrane namijenjene životinjama koje iz medicinskih razloga moraju slijediti prehranu.

I ne zaboravite na žitarice – ne svi proizvođači konzervirane hrane za mačke mogu se pohvaliti takvim proizvodom!

mane

U potrazi za nedostatkom, okrenuli smo se na Internet i među velikim brojem pozitivnih kritika pronašli smo zrnce kritike. Dakle, oni koji su već pokušali "Zoogurman" na svojim kućnim ljubimcima, napominju:

  • previše gusta tekstura mokre hrane;
  • odsutnost plastičnog poklopca na konzervama, koja bi produžila rok trajanja otvorene konzervirane robe;
  • velika količina masti u nekoj seriji "Zoogurman";
  • nedostatak suhe hrane;
  • nedostatak specijalizirane hrane.

Više feeda:

  • Brit;
  • Sheba.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Ilona_Volgograd: "Prvi put sam vidio Zoogurmana, a privukla mi je i odsutnost soje (ne svi proizvodi za koje se ljudi mogu pohvaliti). Štoviše, Zoogurman je hrana iz klase superpremija.

Općenito, uzeo sam staklenku za uzorak, zatim još jednu i još jednu. Meso u banci – 67-70%, tu je biljno ulje, taurin – naravno, mačka voli! Sada kupujem žitarice i sve ostalo. Felix i ja se sviđaju! "

Oleg: "Podržavam domaćeg proizvođača i povremeno kupujem ovu hranu, zašto povremeno, jer to jedu neko vrijeme, ovisno o tome što je, dok ne dobijem.

Ali razumijem da kad kupim Zoogurman, ne plaćam za marku, već za kvalitetu, i uvjeren sam da ćemo se postepeno prebaciti na Zoogurman.

Sergej: "Zoogurman" – ovo nije hrana, već hrana! Osjetite razliku.Jedna od mojih mačaka ima 17 godina, a druga nije ni godinu dana. Prva – s problematičnom probavom, drugom – hirovito u hrani.

Obje jedu "Zoogurman", tako da čak i zdjele ne mogu biti oprane nakon obroka. A za cijenu, volim našu ljubavnu vezu s "Zoogurmanom" – hranjenje ove razine obično košta više. "

Općenito, recenzije o mačkoj hrani Zoogurman su vrlo dobre, ali budući da mnogi spominju ugodnu cijenu "Zoogurman", tada ćemo se detaljnije ukazati na to.

cijene

U Ukrajini, zootehna robna marka nije prodana, ali u Rusiji su popularni i stoje:

Pakiranje konzervirane hrane od 15 komada (250 gr svaka) – 690 rubalja

20 posuda od "mesnatog juha" košta vlasnika mačke 730 rubalja.

I pladanj za jelo (24 posude od 100 grama) – 1050 rubalja.

Stajati na stranu, obučene mačke trče za jesti!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: