🐈 Prehrana od mačaka (Iams) - recenzije i savjeti veterinara

Recenzije Iams (Yams) mačje hrane

Iamsova mačka hrana poznata je među ljubiteljima mačaka, kućnim ljubimcima i imaju puno pozitivnih ocjena. Slava ovog hrane leži u brinuti i ljubavi prema našoj manjoj braći. Dugogodišnje iskustvo ove tvrtke za mačje hrane argument je za njegovu upotrebu.

Vrste mačje hrane Iams (Yam)


Iamsova mačka hrana stigla je na tržište zahvaljujući mačjoj dijetetičaru dr. Paulu Aimsu 1946. Iskreno, tijekom godina, mačja hrana Iams primila je mnogo pritužbi na kvalitetu i sigurnost, ali u novom stoljeću proizvođači su uzeli u obzir pogreške, a sada svaki paket Iams hrane podvrgava se više od 150 kvalitetnih provjera!

Hrana je dostupna za prodaju u suhom obliku. Dostupno u masi: 300 g, 850 g, 1,5 kg, 2,55 kg, 3 kg, 10 kg.

I na mokroj – dati 100 grama.

Prednosti Yams Cat Food

 • Omjer proporcija svih korisnih, potrebnih za potpuni razvoj mačaka, sastojaka (vitamina, minerala i masnih kiselina).
 • Balans Omega 3, 6 masnih kiselina je ono što daje koži i kaputu životinje zdrav izgled.
 • Premium Iams hrana je nešto što će vašem ljubimcu pružiti zdrave zube i probavni trakt.
 • Razumne cijene koje su znatno niže od premija hrane drugih proizvođača.
 • Asortiman i izbor mokrog i suhog hrane.

Čitajte i o ostalim feedovima:

 • Felix;
 • Šeba;
 • Optima.

Jams suha hrana

Predstavljene u širokom rasponu, oni se mogu kupiti negdje za 600-700 rubalja u Moskvi ili 160-200 grivna u Kijevu (za 1 kg). Pročitajte kako ukloniti mačku iz suhe hrane.

Pros:

 • niske cijene
 • nedostatak umjetnih konzervansa i kemikalija
 • širok raspon okusa i dobnih imena.

kontra:

 • suha hrana zahtijeva teške napitke,
 • nije svaka mačka voljela grickati, pa Yams imaju alternativnu – mokra jelo.

Bit će zanimljivo:

 • recenzije o mačjoj hrani Royal Canin,
 • recenzije o mačjoj hrani
 • recenzije na hranu za hranu

Iams Wet Feed

Može se kupiti za 2400 rubalja ili 850 grivna (to su 22 pakiranja od 100 grama = 2,2 kg).

Pros:

 • razumne cijene
 • širok raspon,
 • poput mačaka,
 • nema potrebe dati puno vode.

Saznajte više o konzerviranim jamsama – podijelite svoje povratne informacije. Važno je da znamo mišljenje svih onih koji su koristili ovaj feed.

Kakvu hranu odabrati svog ljubimca?

Suha hrana:

· Iams® ProActive Health ™ za odrasle

Izbornici za sterilizirane mačke i neuterirane mačke u dobi od jedne i više godina. Ovaj feed sadrži posebnu mješavinu vlakana i prebiotika.Pulpa šećerne repe pomaže bolje apsorbirati korisne tvari u probavnom sustavu.

· Iams® ProActive Health ™ viši i zreli s oceanskim ribama

Dijeta za mačke u dobi od 7 godina. Hrana je obogaćena antioksidansima, koji usporavaju starenje i ojačavaju imunološki sustav. Prisutnost oceanske ribe jamči mačku velik interes za ovaj položaj.

· Iams® ProActive Health ™ Kitten & Junior s piletinom

Posuda za mačiće od jednog mjeseca do jedne godine. Također se preporučuje za trudne i dojilje mačke. Jednostavno probavljivo pileće meso daje životinjama maksimalnu količinu energije i pridonosi rastu i razvoju mačjeg mišića mačaka. A za njegov mozak i vid je docosaheksenska kiselina (DHA) Omega-3 serije.

· Iams® ProActive Health ™ odrasla osoba s piletinom

Hrana za odrasle mačke od jedne do 7 godina. Ova pozicija, osim okusa, također je atraktivna jer pomaže u održavanju mačje usne šupljine redom – čisti zube od kamenja, jača zubno meso. Hrana je dodatno obogaćena sa taurinima, aminokiselinom koja sama mačka tijelo ne može proizvesti.

· Iams® ProActive Health ™ odrasla osoba s oceanskim ribama
Hrana za odrasle mačke od jedne do 7 godina.Položaj je sličan onom prethodnom, ali zbog sumnjičavog okusa privlači atraktivne životinje.

· Iams® ProActive Health ™ odrasla osoba s janjetinom

Hrana za odrasle mačke od jedne do 7 godina. Proizvođači obećavaju pravilnu ravnotežu Omega-6 i Omega-3 masnih kiselina u toj hrani, što znači da Iams® ProActive Health ™ Adult odgovara plišanim kućnim ljubimcima, čija kvaliteta treba voditi brigu o vuni.

· Iams® ProActive Health ™ kose za odrasle s piletinom

Hrana za odrasle pahuljaste i dugotrajne mačke u dobi od jedne do 7 godina. Formiranje kose za kosu doprinosi posebnoj mješavini vlakana, uključujući celulozu šećerne repe.

· Iams® ProActive Health ™ odrasla osoba s lososom

Hrana za odrasle mačke od jedne do 7 godina. Hranjive tvari u losos imaju vrlo dobar učinak na kožu mačke. Stoga, ako primijetite da ljuštete na koži, mačka se češlja sama – pokušajte se prebaciti na ovaj feed, dodatno, usput, obogaćen taurinom.

· Iams® ProActive Health ™ zreli i stariji s piletinom

Mačka hrana u dobi od 7 i više godina. Antioksidansi koji su dio ove prehrane sprječavaju starenje mačjeg organizma, posebnu formulu koja je odgovorna za zdravlje zglobova i prevenciju urolitijaze.

Mokro hranjenje:

· Iams® Kitten & Junior s piletinom u umaku

Izbornik za mačiće, u dobi od mjesec dana do jedne godine, također se preporučuje za trudne i dojilne mačke.

· Iams® Adult od tune u želuci
· Iams® odrasla osoba s lososom u umaku
· Iams® odrasla osoba s oceanskim ribama u umaku
· Iams® odrasla osoba sa zečjim mesom u želuci
· Iams® odrasla osoba s piletinom u umaku

Dijeta za odrasle mačke od jedne do sedam godina.

· Iams® Adult c junetina u umaku

Posuda za starije životinje od 7 i više godina.

Recenzije ostalih izvora:

 • trener;
 • Dr. Clauders;
 • Applaws.

Recenzije Yams mačje hrane

Marija: "Kad sam samo uzeo mačku kao bebu, ovaj uzgajatelj savjetovao me da se hranim, sretan sam, hranim samo Iams nekoliko godina, nije kemijski i konzervansi i savršeno se odražava na izgled moje mačke. Po mojoj težini, moj je jedini pokušaj u povraćanju u mačiću i proljevu. Čim sam kupila redovnu hranu, nestalo mi je zanemarivanje.

maksima: "Prošle godine, veterinar mi je savjetovao da se prebacim na Iams, naravno, hranimo ih, ali bez entuzijazma. Prvo, sama hrana nije baš atraktivna – miris otporan, peleti se puno drobe, a to je dodatna potrošnja hrane.Drugo, mačke same nisu oduševljene s njim – oboje molite i jedite bez apetita.

Anton: "Moj pokušaj broj pet … Pokušao sam još jednom prevesti mačku u ovu hranu, kažu, europski je, dakle, visoke kvalitete … Ali opet je zdrava – ne jede i to je to i odbija od vlažne hrane i suhe hrane. zavaravajući, miješajući se u drugim hranama – ne možete uhvatiti taj rep. Stoga, za mene, Iams je minus u proračunu. "

Ako mačka osjeća Iams

Purrs – yum-yams!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: