🐈 Cat Food Night Hunter - recenzije i savjeti veterinara

Recenzije hrane za noćne lovce

Ako vrata hladnjaka nestaju noću – ne brinite, vaš četveronožnjak može biti otišao na noćnu lovu! "Night Hunter" je ime finog bestselera ruske tvrtke "ProdKontraktInvest".

Priča o hrani noćnom lovcu

Kućni receptori uživat će konzervirana hrana s teletinom i zecom, govedinom i peradom.

Mokrna hrana je dostupna u staklu (650 grama svaka) i limenke (svaka od 400 grama), kao i u paukovima (svaka od 100 grama).

Prednosti hrane "Night Hunter"

Glavne pozitivne povratne informacije o feedu Night Hunter spominju svoju pristupačnu cijenu.

Osim cijene, prednosti uključuju:

  • životinjsko podrijetlo osnovice hrane za životinje. Ipak, oko 50% pripravka je mesni protein;
  • obogaćivanje hrane s vitaminima grupe B, skup vitamina A, C, D, E, mikroelemenata;
  • prisutnost takvih čaša kao lan u Night Hunteru, osušeni sušeni i kvasac;
  • nedostatak soje.

Nedostatak hrane

Ove 50% proteinskog sastava hrane ne odgovara stopi konzumacije mesa (80%). Osim toga, protein se predstavlja sirovinama niske razine. Mesna brašna, masti, čak i ako su oguljene, nisu najbolji izbor za mačku svaki dan.

Previše žitarica u sastavu – značajan nedostatak.Do 38% riže, pšenice ili kukuruza. Te žitarice su alergeni, pa ako prvi put nudite Night Hunter svom ljubimcu, budite oprezni i oprezni. Kada se pojave prvi znakovi alergije, promijenite hranu.

Da, potrebno je upozoriti odmah – konzervirana hrana "Night Hunter" je nezgodno otvarati. Možete upotrijebiti pomoć dvorane ili ruku jakog čovjeka … s otvorom za otvaranje!

Više feeda:

  • Grandorf;
  • Pronatyur.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Recenzije veterinarima o mačjoj hrani. Noćni lovac i recenzije vlasnika mača pomiješani.

Piše Dariya88: "Veterinar nam je savjetovao ovu hranu, tvrdeći da je jeftin, ali visoke kvalitete, kupio sam u različitim pakiranjima i primijetio da je kvaliteta hrane također drugačija, a Night Hunter ima neugodan miris u staklu i pohranjuje se oko dva dana. Mačak ga jede, au vrećicama je to najbolje, ali vrećice stalno postaju skuplje pa ih kupujem u limenoj posudi. "

Egor: "U suštini, Night Hunter je kaša s okusom ribe, čak i ako je meso proglašeno, još uvijek miris poput ribe! Ne preporučujem to, ali kupujem mačku tijekom krize, jer to smatram ne baš ukusnim, nego ekonomičnom opcijom."

Mal_Mala: "Moj Bayun nije volio hranu, okrenuo je nos i pogledao mačeve oči iz crtića, a onda je otišao, došao i opet otišao, bacio se i odgurnuo, malo jeo i više nije kompromis, nikad nisam vidio ovu sliku i nikad više nije eksperimentirao s feedovima. "

cijene

Limenke konzervi za odrasle mačke koštale su 1020 rubalja u Rusiji, a ekonomski paket suhe hrane težine 10 kg košta vlasnika mačke 1,100 rubalja.

U Ukrajini, feed ove marke nije zastupljen.

"Night Hunter" – ako ste u mraku i ispod deke, nećete se bolje!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: