🐈 Mačka hrana Nemojte bez problema - recenzije i savjeti za veterinare

Recenzije hrane Jedite bez ikakvih problema

Ako želite da vaša mačka jede praznu zobenu pahuljicu sa zadovoljstvom, uzimajući je za mljevenu govedinu, kupiti crvene naočale za mačku! A ako, ipak, vaš cilj je pravilna prehrana, a zatim se upoznajte sa feedom "Jedite bez problema"!

Povijest hrane "Jedite bez problema"

Ali, također možete primijetiti odsutnost u sastavu mokre hrane soje, umjetnih boja, GMO-a i konzervansa.

Dobra politika cijena. Čak i za hranjenje klase gospodarstva, "Jedite bez problema" nije skupo.

Više feeda:

  • Leonardo;
  • Naš brand.

mane

Recenzije veterinarima o mačjoj hrani "Jedite bez problema" su jednoglasno što prisutnost soli u sastavu može uzrokovati probleme.

Mnogi ljudi ističu da previše prisutnosti žlora u konzerviranoj hrani, posebice jetre, štetno je za mačke u velikim količinama.

Mačka hrana "Jedite bez problema" ima gustu teksturu, možda zbog škroba koji je dio konzervirane hrane. Podsjetimo da tijelo mačke nije u stanju probaviti škrob.

Također su zabilježene alergijske reakcije životinja na hranu "Jedem bez ikakvih problema".

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Recenzije mačje hrane "Jedite bez problema" vrlo su oprezni.Očigledno, većina vlasnika s nepovjerenjem odnosi se na klasu ekonomije hrane.

McEwen piše: "Ja sam savjetovao da hranim ovu hranu u dućanu za kućne ljubimce, priznajem da sam bio iznenađen što sam bio iznenađen da postotak sadržaja hrane plus soli nije napisan, ali uzimao sam uzorak: Vizualno je hrana ugodna, a miris nije loš, ali naš toster je jedva pola i nije dotaknuo hranu ”.

Igor: "Često kupujem EMBrozproblem" i primijetio sam da, iako su na obalama naznačeni različiti ukusi, u stvari, čini se da nema unutrašnjosti. Kada otvorite lonac, to mirisima poput jetre i, naravno, soli. Ali mačka "Jedite bez ikakvih problema", jedite, idite hraniti, nemojte si priuštiti džepove. "

ljiljan: "Moja mačka je pletena osoba, ali jede samo ove namirnice, uglavnom kupujem njezine pate, tako su ukusne, iskreno, jednom sam to pokušao." "Pa, reći, nije tako dobra hrana za ljude."

cijene

U Ukrajini, mačka hrane "Jedite bez problema" nije na prodaju, au Rusiji (uglavnom) se može kupiti u online trgovinama.

Standardni tanjur "Jedite bez problema" hrane košta 280 rubalja u Rusiji.

Pate – 200 rubalja.

Ne želite probleme – hranite ljubimcu pravu hranu!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: