🐈 Cat Chow mačka hrana - recenzije i veterinarsko savjetovanje, cijena

Recenzije feeda za Cat Chow

Počevši od mačića kod kuće, to je mala pahuljasta sreća, svaka ljubavnica najprije ljubazno organizira mjesto za njega i sigurno razmišlja o tome što hraniti škotski mačić za 3 mjeseca i hoće li dati mačku Kat Chau. I osim toga, tako da je dostupna, korisna i ugodno za mačku.

Tvrtka "Purina", koja proizvodi gotovu hranu za kućne ljubimce već više od 80 godina, nudi svoju liniju gotove suhe hrane Kat Chau, s kojom ćemo se upoznati u ovom članku i naučiti recenzije.

Cat Chow vrste mačaka

Cat Chow je izuzetno suha hrana koja se prodaje u kutijama težine 400 grama, 1,5 kg i mekim paketima od 15 kg.

Prednosti Cat Chow Cat Food

 1. Sastav uravnotežen.
 2. Širok raspon (pogodan za mačiće, za trudne mačke, za neuterirane mačke, kao prevenciju urolitijaze itd.). Postoji čak i posebna hrana za uklanjanje vunenih grudica.
 3. Sastav ima biljne dodatke koji smanjuju miris iz ladice.
 4. Suha hrana je jednostavna za pohranu i transport. On ima dugi rok trajanja.
 5. Razumna cijena.
 6. Lako je pronaći na prodaji.

Nedostaci Cat Chau

 1. Kao i svaka suha hrana, trebate piti puno vode.
 2. Nije proizvedeno u obliku konzervirane hrane.
 3. Vrhunska klasa je sljedeća nakon gospodarske klase. To, zapravo, nema mnogo razlika od najjeftinije suhe hrane: u sastavu postoje nusproizvodi, antioksidansi i aditivi za okus.
 4. Mali postotak komponenti mesa – od 4 do 8%.

Pažnja molim te! Korisne informacije. Kako saznati je li ova hrana pogodna za vašu mačku? Pravovremene stolice, a ne gladni dah, dobar su znak. Ako naprotiv – postoji razlog za oprez. Ponašanje s pravilnom prehranom je normalno, bez znakova agresije.

Tu je i laboratorijska metoda – osnovno ispitivanje. Sigurno će vam pokazati pravu hranu za svog ljubimca. Usput, hranjenje je samo dio svakodnevnog života, pa pročitajte članak o pravilnoj skrbi o malom mačiću.

Bit će zanimljivo:

 • povratne informacije o hrani Royal Canin;
 • recenzije Whiskas mačje hrane;
 • recenzije o Hillovoj mačjoj hrani.

Kakvu hranu odabrati svog ljubimca?

Standardni obroci:

 • Izbornik za odrasle mačke (s piletinom i puretinom)

Ovo jelo je najprikladnije za aktivne odrasle životinje, jer ima visoki sadržaj bjelančevina u svakom posluživanju.Izbornik je obogaćen vitaminom E, koji služi kao zaštitna barijera za vanjske infekcije. Razlikuje se u dobroj hrani.

 • Dijeta za odrasle mačke (s kunićem i jetrom)

Izbornik je začinjen s peršinom, špinatom, mrkvom, a programeri stavljaju dobro probavljive grašak na bočnu posudu na kunić i jetru. U sastavu je cikorija. Ovaj element smanjuje miris izmeta.

 • Izbornik za mačiće (s piletinom)

Hrana bogata kalorijama i omogućuje bebu da se dobro razvije. Sadrži bilje i povrće, uključujući celuloznu celulozu, koja podupire zdravlje probavnog sustava.

Posebne dijete:

 • Hrana za kontrolu formiranja kose

Prikladno za mačke koje su stalno u stanu. Programeri postavili u hranu posebnu formulu s dodatkom dijetalnih vlakana. Oni također kontroliraju trenutak formiranja kose u crijevnom traktu mačaka.

 • Mačka hrana s osjetljivom probavom

Dijeta je utvrđena, lako se probavlja zbog visokokvalitetnih proteina, obogaćenih Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama.

 • Hrana za sterilizirane mačke i neuterirane mačke

Dijeta sa smanjenim sadržajem kalorija, razina bjelančevina i masti u njemu je na razini koja vam omogućuje održavanje zdrave muskulature životinje.

 • Zdravlje hrane urinarnog sustava

Minerali koji čine ovu prehranu odgovorni su za zdravlje urinarnog sustava i održavanje optimalnog pH urina.

 • Trostruka zaštita vašeg ljubimca:

– zaštita usne šupljine iz plaka i formiranje kamenca
– zaštita mokraćnog sustava
– kontrola stvaranja grudica vune u gastrointestinalnom traktu

Pročitajte i o feedu:

 • trener
 • napredan
 • Arden Grange

Cat Chow Cat Feed Recenzije

Alain: "Podigla sam svoju, sada voljenu i voljenu mačku, otrcanu i apsolutno bijednu na ulici, a sa strahotama počeo sam ga hraniti sa svime što sam dobio, a Ket Chow me je odmah dobio, jer nisam ih hranio dugo jer sam s dolaskom mačke kući postala redovna od svih mačjih foruma i zaokupljen sastavom ove hrane, ali vrlo je teško otkriti samo nešto – proizvođač pažljivo ili skriva ili maskirala uobičajene riječi, kao što je, na primjer, "Proizvod obrade žitarica".Kakva je to zvijer? Osim toga, kao dio hrpe E-nis, s kojim sam bio previše lijen, pa sam uskoro odbio to hraniti. "

Vlad: "Kakva je to hrana, ako nakon jednog dana jedeš, sljedećeg dana, mačke su odbili uživati ​​u njihovoj omiljenoj ribi? Istovremeno, mačke su pile toliko vode da nisu pile ni tjedan dana! Ne znam što proizvođači dodaju ovoj hrani, ali ne od mačaka, ovisnika, ne želim. "

Ruslana: "Neprestano kupujemo mačke Chow za našu perzijsku mačku, uzmemo hranu koja vam omogućuje da uklonite vunu iz tijela, kažem da se vuna penje jednom tjedno bez boli, primijetila da su naši perzijski oci počeli plakati, stolica je bila redovita i ispravna. da o Cat Chow, ja ću reći samo dobre stvari – i jeftin, i zadovoljavajući! "

cijene

Prosječna cijena Kat Chowove hrane postavljena je u trgovinama:

 • pakiranje 400 gr. – od 130 rubalja. u Moskvi (55 UAH u Kijevu);
 • Pakiranje 1,5 kg – od 440 rubalja. (190 UAH.);
 • Pakiranje 15 kg – od 4000 rubalja. (1700 UAH.).

Molimo vas da ostavite svoje komentare o mačjoj hrani Mačkoj Chow-u ako imate nešto za reći.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: