🐈 Mačka jelo Almo Nature (Almo Nature) - recenzije i savjeti veterinara

Recenzije Almo Nature Feeda (Almo Nature)

Vrlo mnogo kućnih ljubimaca živi po principu: "Jedite umoran za spavanje". I samo jedan problem muči mačke loše tijekom dana – gdje staviti zarez?!

Povijest mačje hrane Almo Nature

U povijesti tvrtke Almo Nature sada je također vidljiva zarez. Marka, osnovana prije 15 godina u Genovi od strane poduzetnika Pierrea Giovanni Capellina, razvija se vrlo brzo.

Danas su proizvodi marke zastupljeni u Njemačkoj, Švicarskoj, Francuskoj, Kanadi i Velikoj Britaniji.

Temelj popularnosti Almo Natur mačje hrane je trostruka kontrola kvalitete (polazni proizvodi – obrada – konačni proizvod) i prirodnost formulacija.

Almo Nature stručnjaci posebno su zabilježili da njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama.

Vrste hrane za životinje Almo Nature

Almo Nature sadrži mnogo piletina – lako se apsorbira mačka tijelo i smanjuje teret na bubrege. Također imamo u vidu odsutnost boja, kemijskih konzervansa i pojačivača okusa.

Ružmarin, vitamin E i omega-3 i omega-6 masne kiseline u tim su hrani ugodan. Također, prednosti se mogu i trebaju pripisati bujonu – u sastavu konzervirane hrane do 30%!

mane

A sada o nedostatcima (trljanje ruku).Recenzije Almo Natyur mačke hrane bi bilo mnogo bolje ako vlasnici životinja nisu zabilježili činjenicu da ruski prijevod hrane ne odgovara izvorniku. Čini se da prevoditelji znaju više od samih proizvođača. Izvinite, ali neugodno! Doista, od malih stvari postoji povjerenje u brand.

U istoj prelijepoj banci – na mjestu nema transparentnog sastava hrane. Vrlo često, glavni sastojci su pisani alegorijski i možemo samo pogoditi – što je točno vaše maca tretirana.

Ali vidimo glavni nedostatak u drugom. Programeri Almo Nature naglašavaju da su stvorili vlastiti koncept prehrane za mačke i mačke.

Njegova je bitna činjenica da mačka mora biti hranjena 60% mokre hrane koju proizvodi Almo Nature i 40% suhe hrane Almo Nature tijekom dana. Teoretski to smanjuje opterećenje bubrega i povećava unos tekućine (podsjetimo na bujon!). U tom pogledu, recenzije veterinarima o Almo Nature mačkoj hrani nisu sve bitno pozitivne – ne možemo sa sigurnošću reći da će ta dijeta odgovarati svim životinjama. Gastrointestinalni trakt je individualan kao i sama životinja. Ali formula 60 + 40 je dizajniran za svakoga. Izbor i odluka su tvoje!

Više feeda:

  • Bozita;
  • Hills.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Olga K. piše: "Samo hranim Maine Coons sa super premium hranom, no nedavno su mi rekli da je Almo Nature jednako dobar u sastavu, ali zbog nedostatka lučenja na tržištu, to je mnogo jeftinije.

U trgovinama Almo Nature nije bio i morao je kupovati na Internetu. Naručio je veliku količinu suhe hrane Almo Nature. Mačke vole, jesti i čeljusti pop. Čini mi se da se vuna počela penjati manje – promatram.

Uživa širok raspon i veliki postotak mesa u sastavu. "

Nikita: "Ja sam trgovac za kućne ljubimce, zašto Almo Nature nije osobito popularan kod kupaca, ali uzalud, već duže vrijeme hranim svoje mačke tom hranom.

Rezultati su dobri – vuna je sjajna, mačka je puna i vesela, stolica je regularna. Iskreno, mačke su mačke i ne jedu suhu hranu s ribom. Očigledno, prirodni miris ribe zastrašuje. Ali piletina i kunić lete.

Usput, nema kukuruza u Almo Natureu, a to je važno ako je vaša mačka sklona dermatitisu. "

Helena: "Često kupujem suhu hranu ove marke, ali više ne uzimam konzervenu hranu – ne jedu ((Usput, primijetio sam da nakon ažuriranja asortimana, kada je Almo Nature nestao s police, činilo se da je to malo drugačije.

Nestao je natpis koji ljudi mogu jesti ovu hranu (sada se ne preporučuje, ali zašto?). Neka konzervirana hrana iznenada kaže da je proizvedena u Tajlandu. Alarmantno.

Ali ipak mi se sviđa kvaliteta, ali moram ga slijediti – ne svugdje, a ne uvijek na prodaju. "

cijene

Konzervirana hrana za mačke koje teže 70 grama u Rusiji može se kupiti za 77 rubalja, a suhe hrane 400 grama, 2 kg i 12 kg koštat će 359 r, 1012 r i 4392.

U Ukrajini je kupnja feeda ove marke otežana. Uglavnom je zastupljena u online trgovinama. Ali cijene su vrlo odane.

Veliki paket (12 kg) hrane za odrasle mačke košta vlasnika životinja 1800 grivna.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: