🐈 Frontline za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Prva linija za mačke

Buhe i krpelji – nemojte se šaliti s njima

S vremenom poduzmite mjere testirane

Drops Frontline – zaštitne barijere.

Nemojte rima, ali u suštini! Frontline za mačke je borbena podjela na frontama borbe protiv takvih parazita kao što su buhe, uši i sve vrste krpelja u mačaka i mačaka. Ovaj lijek pogodan je za prevenciju infekcije parazitima, te za liječenje učinaka infekcije. Također je propisana za alergijski dermatitis i prisutnost lanta.

Frontline za mačke kontraindicirano je:

  • za mačiće mlađe od 8 tjedana;
  • za mačke manje od 1 kg;
  • za slabe životinje.

Nuspojave se, u pravilu, ne primjećuju pri primjeni proizvoda, ali u rijetkim slučajevima može privremeno obezbiti ili nagrizati kožu na području gdje se kapi primjenjuju, vuna može pasti ili se svrbež može početi. Ako se pojave alergijske reakcije, dovoljno je da se životinja kupuje šamponom i daju antihistaminike.

Recenzije Front Line za mačke

Ruslan: "Uglavnom se tretira mačka u ljeto, kada ga odvedem u zemlju tri mjeseca, a najviše brinem o krpeljima. Koristim kapljice, iako nije prikladan, ali čini mi se da je problematično doći do grebena i nije tako aktivno otrovno lizanjeznači. Cijelo ljeto nismo vidjeli krpu ni buhe na mački, pa preporučujem Front Line! "

Margaret: "Ja sam uzgajivač s velikim iskustvom i iskustvom, a mogu reći da Frontline nije tako učinkovit kao i prije. Po mom mišljenju, to se dogodilo zato što su se paraziti prilagodili fipronilu, a proizvođači to nisu uzeli u obzir i kao rezultat toga vidim da je lijek samo opijanje parazita, ali ne i ubijanje. "

Sergej: "Primio sam kapljice u potpunosti u skladu s uputama, dugo sam držao mačku u naručju i borila se sa željom da zavrti i lizati mjesto primjene." Ono što sam shvatio kad sam promatrao mačku – buhe nisu nestale, ali nisu ugrizle.

Cijena na bojišnici za mačke

Frontline kapi u Rusiji košta 335 rubalja.

Sprej – 870 rubalja.

Cijena Frontline kapi u Ukrajini je 134 grivna.

Sprej – 278 grivna.

Analoge lijeka:

  • Barrier super;
  • barovi;
  • Blohnet;
  • žuta trava;
  • ROLF CLUB.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: