🐈 Plan hrane za sterilizirane mačke i neuterirane mačke

Proplan pregled feedova za sterilizirane mačke i neuterirane mačke

Hrana Proplan za sterilizirane mačke i neuterirane mačke omogućuje vam da izbjegnete pretilost, urolitijazu i druge probleme koji se često javljaju u životinji nakon ovih operacija. Dokazano je da redovita upotreba proizvoda poboljšava cjelokupno zdravlje predstavnika obitelji mačaka, njihovog izgleda i ne utječe na gastrointestinalni trakt. Kao dio hrane veliku količinu proteina, ugljikohidrata, vitamina i minerala. Proizvod se prodaje u nekoliko tipova i paketa različitih veličina odjednom – od 400 do 10 kg.

 • 1. Značajke feeda
 • 2. Sastav
 • 3. Vrste proizvoda
 • 4. Pravila za hranjenje

1 Značajke feeda

Forage Proplan kojeg proizvodi svjetski poznati brand Purina. Razmotrio je njegov sastav koji su razvili vodeći veterinari posebno za neuterirane i sterilizirane članove obitelji mačaka. Nakon takvih postupaka mačke i mačke razvijaju sklonost različitim oblicima genitourinarnog sustava i pretilosti. Jedinstveni sastav hrane omogućio mu je da postane učinkovita prevencija takvih bolesti. Proplan za neuterirane i sterilizirane životinje dostupan je i na suhom i mokrom.

PreporučeniOriJen mačka hrana: glavni tipovi i upotreba

2 pripravka

Točan sastav proizvoda ovisi o vrsti, ali temelj feeda su proteini. Oni čine više od 42% proizvoda. To omogućuje mačkama i mačkama da redovito koriste Proplan specijalizirane serije kako bi uvijek ostali budni i energični. Glavni izvor proteina u hrani je obično piletina. Brzo se i lako probavlja, potpuno apsorbira i ne uzrokuje alergijske reakcije kod kućnih ljubimaca. Uz piletinu, hrana može sadržavati sljedeće proizvode:

 • Turska riba U nekim varijantama proizvoda, osnova nije piletina, već druga komponenta mesa i riba.
 • Žitarice. Najčešće je riža – korisni sastojak koji je snažan antioksidans i ima pozitivan učinak na probavni proces životinje.
 • Riblje ulje On se pojavljuje u hrani s okusom "lososa". U hrani nema crvene ribe, zamijenjena je s dvije ribljeg ulja i odgovarajućim okusom.
 • Jetra. Proizvođač ne označava koju životinju.
 • Umjetni okusi. Osim opcije "Salmon", oni su također u hrani s drugim okusima mesa i riba.
 • Pribiotiki.To su jedinstvene komponente potrebne za normalno funkcioniranje vitalnih organa životinje. Oni poboljšavaju funkcioniranje crijeva i ojačavaju imunološki sustav.
 • Okusi i okusi: "losos", "patka", "purica", "kunić", "piletina".
 • Kukuruzni gluten, celuloza, pivski kvasac, pšenično brašno. Ove komponente moraju biti tretirane oprezno od strane vlasnika mačaka. Oni mogu izazvati alergijske reakcije kod kućnih ljubimaca.

U hrani se smanjuje brzina magnezija i fosfora, što je glavni uzrok nastanka kamenčića kod mačaka i mačaka.

PreporučeniHill's cat food lineup: vrste i sastav

3 vrste proizvoda

Hrana Proplan za sterilizirane i neuterirane kućne ljubimce dostupna je odmah s nekoliko sastojaka okusa: kunića, puretina, lososa, tune i drugih. Osim toga, postoji mogućnost za životinje starije od sedam godina i za odrasle članove obitelji mačke koje žive isključivo kod kuće. Korisnicima će biti korisno proučiti detaljna obilježja svakog od njih:

 1. 1. Pro Plan steriliziran s okusima tune i lososa je svestrana mogućnost.U svom sastavu potrebno je dodijeliti vitaminski kompleks (A, C, E), omega-3 i omega-6 masne kiseline. Takav proizvod s redovitom upotrebom poboljšava rad urinarnog sustava životinje. Ako mačka svakodnevno troši raspravu o hrani, onda prijem dodatnih vitamina nije potreban. Ponuđena je kupcima u obliku mokre konzervirane hrane.
 2. 2. Pro Paln Adult +7 s okusom piletine ili tune namijenjen je odraslim mačkama i mačkama. Glavna hrana bila je puretina. Njegov jedinstveni sastav omogućuje vam održavanje normalnog funkcioniranja imunološkog, probavnog i urinarnog sustava kućnih ljubimaca čija starost već premašuje 7 godina. Znanstveno je dokazano da se redovito hranjenje mačaka i mačaka sa hranom koja je razvijena posebno za odrasle životinje (suhe i mokre) produljuje život.
 3. 3. Pro Plan Kuhinja s okusom piletine ili tune posebno je dizajnirana za kućne ljubimce u obliku suhe hrane i mokre konzerve. Njegova mala količina formulacije, prisutnost vlakana, visok sadržaj ugljikohidrata i bjelančevina u sastavu omogućuju održavanje uravnotežene pH razine urina i sprečavanje razvoja pretilosti. A posebna struktura suhih granula proizvoda briše zubni plak i kamen od životinjskih zubi. Sastav pasta bio je riba i njegovi proizvodi.

Većina navedenih vrsta Proplan hrane životinje lako i brzo apsorbiraju bez ikakvih zdravstvenih problema.

Bilo koja od njih može se kupiti u pakiranjima od 400 g, 1,5 kg, 3 kg, 10 kg. Konzervirana hrana prodana u univerzalnim bankama istog volumena.

PreporučeniAlmo Nature hrana za mačke i mačke

4 Pravila feeda

Unatoč visokoj kvaliteti Proplan proizvoda, kada se životinja prebacuje na takvu prehranu, potrebno je redovito pokazati životinju veterinaru i pomno pratiti njegove krvne rezultate. Preporuča se ponavljanje testova barem jednom u 3 mjeseca.

Važno je slijediti neka pravila hranjenja:

 1. 1. Na pakiranju s hranom naznačeno je preporučena doza za životinju, ovisno o težini. Stopa po danu odredili su vodeći veterinari. Na primjer, velike životinje koje teže od 6 do 8 kg neće zahtijevati više od 105 g suhog proizvoda koji je namijenjen mačkama i mačkama starijima od 7 godina. Ove preporuke proizvođača treba strogo slijediti kako bi se zaštitila sterilizirana ili kastrirana životinja od pretilosti. Ova doza je podijeljena u 3 obroka.Nemojte davati životinju tijekom dana dodatni tretmani.
 2. 2. Ako životinja konzumira samo suhu hranu, mora nužno imati stalan pristup velikom broju čiste pitke vode. Inače, mačka ili mačka mogu uskoro imati ozbiljne probleme s probavnim traktom.
 3. 3. Vlažna verzija hrane Proplan se može pomiješati s drugim proizvodima: pire od povrća, kuhane ili kuhane zobene pahuljice, žitarice heljde i druge. To je dopušteno ako mačka ili mačka nemaju rizik od razvoja pretilosti nakon kastracije ili sterilizacije.

Hrana Proplan prikladna za sve pasmine mačke obitelji. Kada se pravilno koristi, poboljšat će se ne samo zdravlje životinje, već i njegov izgled, jer komponente proizvoda također utječu na stanje kose mačaka i mačaka.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: