🐈 Prigodom mačje hrane - pregleda i savjeta veterinara

Primjenjuje feedove feeda

Dobro je biti voljena mačka. Poljubljen, milovan i većina, naravno, neprocjenjiva. Masnoće, impozantan, lijen i ne rade ništa. Za vas – svi blagoslovi svijeta i ljubav prema gospodaru, za vas – najbolje mačke, skupi šamponi i elita hrana. Samo jedan problem muči takvu dragu sudbinu – to je problem izbora! Kako odabrati najbolje od najboljih? Za početak saznajte više o tome. U ovom materijalu usredotočit ćemo se na postavljanje mačje hrane na VIP razini.

Povijest mačje hrane Prigovori

Što drugo, osim žitarica, mačka se neće susresti u ovom feedu? Umjetne boje, okusi, šećer, konzervansi i ugljikohidrati u velikim količinama.

Ali u pravom se obilju nalaze u sastavu:

  • meso (oko 80%);
  • pivski kvasac, veliki izvor vitamina B;
  • bobičasto voće i bilje koje su dobre za mokraćni i probavni trakt;
  • taurin, aminokiselina važna za srce i oči;
  • masnih amino kiselina.

Nedostatak feedova

Nisu pronađeni očiti nedostaci u hrani. Osim ako se visoka cijena i neka nedostupnost feeda ove marke mogu pripisati manjkavosti. Ali, prvo, cijena odgovara kvaliteti, i drugo, na Applaws Danas sve više i više osvaja tržišta zemalja.

Više feeda:

  • Whiskas;
  • Akana.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Recenzije o mačjoj hrani Aplaws potvrđuju glavnu stvar – nuspojave od čestih hranjenja Aplaus nije identificiran. Mačke i mačke, mačići i starije mačjake jedu s užitkom.

Marija: "Već dugo sam pročitao o prijedlozima, ali nije se prodavao u Rusiji, morao sam biti kupljen u Finskoj, ali onda se to dogodilo, a mi i ja smo odmah naručili paket od 2 kg, bojila sam se – ako je bilo, bilo bi problema … Ispalo je ona je zabrinuta zbog toga, dobro jede hranu, njezin je kaput glatka i sjajna, stolica je ista)) ".

Marta_69: "Ponekad mi se čini da moja kućni ljubimci jesti bolje nego ja … U nedostatku uobičajene hrane, odlučio sam kupiti Aplaws konzervirane hrane za uzorak.Kad sam otvorio staklenku, bio sam zadivljen aromom – to je mirisalo nevjerojatno! I izgled hrane bio impresivan – to su pravi komadi mesa umjesto pritisnutih potpetica, kao u jeftinoj hrani, s dvije ruke za Aplaws i moje s dva repa! "

Igor Petrovich: "Ne vidim nikakve razlike u hrani za zrno ili bez zrna ako mačka nije alergična na prvu jer ugljikohidrati su prisutni u oba slučaja, ali prisutnost mesa mene i moje mačke Boris voli. još uvijek trebaju dva neženja za večeru? Samo da ne moram kuhati … Boris je bio sretan! ".

cijene

I u Rusiji iu Ukrajini, kupnja Applaws mačje hrane više nije problem. Mokre hrane Pristaše u konzervi hrane u Rusiji košta 135 rubalja (pakiranje u 156 grama), sličan proizvod u Ukrajini se prodaje po cijeni od 60 UAH.

Pakiranje suhe hrane od 400 grama košta 261 rubalja i 128 hryvnija.

A ako vi i vaš ljubimac imate problem izbora, neka slogan Prigovori nadmaši visinu: "Ne uštedimo na kvaliteti, ne kompromisni smo!"

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: