🐈 1. izbor (Feist Choice) - Mačka hrana: Pregled

Pregled mačje hrane 1. izbor (fest izbor)

Forage Fest Choice je gotov proizvod za hranjenje mačaka i mačaka, koji pripada super-premium klasi. Pogodan je za vrlo male mačiće, a za zrele životinje starijih od 10 godina.

Redovita potrošnja takvog proizvoda poboljšat će ne samo izgled i opće stanje životinje, već će se također nositi s nekim od njezinih zdravstvenih problema. Na primjer, postoji posebna zasebna linija za kućne ljubimce s pretilosti, kao i za one sklone alergijama.

 • 1. Značajke feeda
  • 1.1. struktura
  • 1.2. Vrste proizvoda
 • 2. Pravila za hranjenje

1 Značajke feeda

Feed Fest Choice proizvodi poznata kanadska tvrtka PLB International. Sve njegove komponente prošle su kontrolu kvalitete i potpuno su sigurne za zdravlje mačaka i mačaka. Cjelokupnu liniju proizvoda odobrila je tvrtka CVMA (Udruga kanadskih veterinara). Njegov razvoj uključuje stručnjake na najvišoj razini. Njihov glavni cilj bio je stvoriti hranu koja će tijelo mačjeg tijela pružiti svim potrebnim vitaminima, mineralima i važnim hranjivim tvarima.

Dostupan 1. izbor u suhom i vlažnom obliku.Prikazane su u opcijama prodaje podijeljene prema dobi životinja. Među njima postoje posebne posebne linije, na primjer, za neuterirane i sterilizirane kućne ljubimce.

PreporučeniOriJen mačka hrana: glavni tipovi i upotreba

1.1 Sastav

Sastav svake hrane od kanadskog proizvođača ovisi o svojoj svrsi. No svaka opcija izrađuje se pomoću jedne formule, koja uključuje sljedeće komponente:

 1. 1. Izvor životinjskih bjelančevina. To je uvijek svježe meso i piletina jaja. 19% pilećeg mesa uključeno je u hranu za aktivne mačke starije od godinu dana. Meso u svakom proizvodu sadrži od 14 do 31%. A hidrolizat pilića jetre postaje aroma i poboljšivač okusa u hrani za životinje koji se raspravlja.
 2. 2. Izvor proteina povrća. To su žitarice različitih vrsta. Koristi se zrna ječma, bijela i smeđa riža, grašak, zob. Žitarice su sušene i posložene na poseban način prije dodavanja hrane.
 3. 3. Izvor masnoća. Postaje meso i riblje ulje (losos). Njezina ukupna količina varira od 10 do 20% ovisno o vrsti proizvoda. Sjeme lana koristi se kao dodatni izvor masnih aminokiselina.To vrijedi i za prehrambene formule hrane.
 4. 4. Celuloza. Ovaj sastojak je neophodan za normalizaciju gastrointestinalnog trakta životinje pa je u proizvodu dosta toga. U proizvodnji hrane koristi se vlakna različitih tipova: sušena pulpa rajčice, svježe repe, grašak i druge opcije. Vlakna su odgovorna za čišćenje crijeva i osjećaj sitne sitosti. Zahvaljujući njoj, mačka ili mačka ne prejedaju.

Sve vrste feeda iz prvog izbora sadrže druge korisne sastojke. Ovo je lecitin za zdravlje dlake i kože, aminokiselina, vitamina, ekstrakta Yucca Schidiger, što smanjuje neugodan miris izmeta.

PreporučeniHill's cat food lineup: vrste i sastav

1.2 Vrste proizvoda

Na izboru je za sve dobne skupine mačje obitelji dostupan fešte Choice Choice:

 1. 1. "Zdravi početak" sa svježim piletinskim mesom, namijenjen mačevima od 2 do 12 mjeseci.
 2. 2. "Vitalnost domaćih mačaka" u dobi od 1 do 10 godina s piletinom i lososom.
 3. 3. "Za životinje neaktivne i starenje" starijih od 10 godina s laganim sastavom.

Također proizvodi i mogućnosti za kućne ljubimce sa značajkama.Uključujući i za "zadovoljavajuće" mačke. S Hypoallergenic, možete pronaći poseban hypoallergenic proizvod. A natpis Sterilized primio je posebnu hranu za sterilizirane i kastrirane životinje. Postoje čak i mogućnosti za brkljive mačke s izraženijim ugodnim ukusom i za kućne ljubimce sklone pretilosti. Nisu sve vrste hrane lako dostupne u običnim supermarketima i trgovinama za kućne ljubimce. Posebno se tiče konzervirane hrane. Neki od njih mogu se naručiti samo u online trgovinama.

Ako odaberete pravu liniju hrane za svog kućnog ljubimca, nakon nekoliko tjedana redovitog hranjenja doživjet će sljedeće promjene:

 • smanjuje se neugodan miris urina i izmet mačke;
 • zubi će početi očistiti od kamena i plaka;
 • povećava otpornost tijela na parazitske bolesti životinja i viruse;
 • poboljšat će se stanje kosti i vune;
 • smanjuje se neugodan miris usta;
 • Kućni ljubimac će početi koristiti potrebnu količinu vode dnevno.

Fest Choice može se koristiti za sprečavanje razvoja raznih gastrointestinalnih bolesti i genetskih bolesti., Njegove komponente doprinose obnovi prirodnih fizioloških ciklusa životinje. Mačka postaje aktivna, normalno raste i razvija se.Ako odaberete proizvod s posebne linije s hipoalergenskim sastavom, pomoći će vašem ljubimcu da se nosi s dermatitisom, alergijama na hranu i perutom.

PreporučeniAlmo Nature hrana za mačke i mačke

2 pravila hranjenja

1. izbor – super premium hrana. Ali čak i prilikom odabira takvog proizvoda za vašeg ljubimca, morate pratiti njegovo zdravlje i stanje.

Preporučljivo je redovito uzeti krvne testove i pratiti njihovu izvedbu na vrijeme kako biste odgovorili na bilo kakve negativne promjene. Iskusan veterinar će moći procijeniti kako je prijenos na novi, gotovi obrok utjecao na mačku.

Postoji nekoliko pravila za hranjenje suhe i vlažne hrane koju moraju slijediti svaki vlasnik:

 1. 1. Kako bi zaštitili mačku ili mačku od teških bolesti gastrointestinalnog trakta kada jedu isključivo suhim proizvodom, potrebno je strogo nadzirati prisutnost čiste vode za piće u zdjelici životinje. Feed kuglice, napunjene tekućinom, povećavaju veličinu u trbuhu kućne ljubimce. Voda uvelike olakšava proces digestiranja takvog proizvoda.
 2. 2. Canned Fest Choice su pogodni za dnevne obroke.Ova verzija proizvoda najpogodnija je za prvi mačić koji hranjenje od 2 mjeseca. Ako životinja nema problema s prekomjernom težinom, mokra hrana se može pomiješati s žitaricama, povrćem i drugim aditivima.
 3. 3. Važno je pratiti dozu koju preporučuje proizvođač. Oni su uvijek označeni na pakiranju s hranom. Na primjer, proizvod za brkljive mačke treba dati životinji koja ima težinu od 4 do 5 kg, 45-75 g dnevno. Za vrlo velike životinje (težine više od 6 kg), dnevna se stopa povećava na 85 g + 15 g za svaki dodatni kilogram mase.

Ako ne uzmete u obzir preporučenu dozu proizvoda i redovito hranite mačku sa gotovom hranom, to može dovesti do pretilosti. Svaki dio je podijeljen na 3 puta i distribuiran tijekom dana. Nemoguće je nadopuniti glavna jela raznim delicijama.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: