🐈 Advance Advance (Advance) - pregled i savjet veterina

Pregled feedova unaprijed

"Koto tourist, face edale"! Doista, ponekad sa svim svojim izgledom vaša mačka pokazuje da je takav, koji ni svjetlo nije vidio. Istina, prijedlog da isprobate nešto novo, kućni tiranin može reagirati na osebujan način – na primjer, aktivno pokapavanje nepoželjne hrane sa šapom. Ali molim vas, NIKADA ne reći maca da je nemoguće zakopati hranu s zrakom, ali samo odaberite ljubimac po vašem ukusu. Na primjer, prednost mačje hrane!

Povijest robne marke

Recenzije veterinarima o Advance mačjoj hrani izvrsni su u smislu da ta hrana ne sadrži kemijske boje, ali postoje prirodni antioksidansi, bioflavonoidi, koji značajno povećavaju kvalitetu života životinja.

Redovno hranjenje sa Advance hranilicama oslobađat će vam potrebu redovitog čišćenja zubi vašeg kućnog ljubimca, jer ta hrana sprječava stvaranje tartara.

Značajna prednost u odnosu na druge feedove jest da brand ima i svakodnevne i preventivne feedove.

Prednosti trebaju uključivati ​​praktičnost ambalaže – svi paketi sa suhom hranom dobivaju ZIP sustav.

A ovi su paketi vrlo lijepi! Što je? Elegantan dizajn je mast plus!

Nedostaci unaprijed hrane

Nedostaci se mogu pripisati samo klasičnim nedostatcima feeda premium klase.

Imajući pristojan sastav hrane, vaš ljubimac, zajedno s korisnim aditivima, dobit će pristojan dio različitih zamjenskih, soja i sl.

Više feeda:

  • Shezir;
  • Royal Canin.

Recenzirao vlasnike mačića i veterinare

Recenzije na hrani za mačke Advance, općenito, pozitivne su: "Nije, nije, nije bio uključen …".

Baby Che piše: "Ja hranim svoje mačke Advance za tri godine, a istovremeno nas se redovito prati kod veterinara – nema problema, pa ne vidim potrebu za prebacivanjem na drugu hranu, imam dvije mačke i jedu oko 125 grama hrane dnevno. Trošimo 15 kg utega u 4 mjeseca, a svaki dan ispada, moje mačke jedu 30 rubalja, to jest, vrlo jeftino! "

LinaLi: "Naša mačka ima hranu ove marke za oba obraza: stolica je dobra, ne miris mu iz usta, već godinu i pol dana Advance nije postao puniji ili lazier, neću tražiti nikakvu drugu hranu, zašto, Lazy))".

Aleksandar: "Moja zgodna muškarac je izbirljiva po hrani, dugo ga traže i tvrdi hranu – on je mučio od hrane, bio je zaglavljen čežnjom, a minutu prije nego što je počeo udarati zid, sreo se u trgovini za kućne ljubimce Advance.Ja sam ga dobio po vlastitom riziku i opasnosti, a sada bez nje mačka me neće pustiti u kuću, pa mi se svidjela hrana! "

cijene

Pakiranje Advance hrane u 15 kg u Ukrajini košta oko 1.800 UAH, a iste hrane u minijaturi 1,5 kg – 237 UAH.

Slična ambalaža u Rusiji koštat će vlasnike mačaka i mačaka 7180 rubalja i 1020 rubalja!

Zanimljivo je da je logotip ove marke token koji je često ukrašen životinjskim ovratnikom. I ovaj virtualni znak simbolizira glavni koncept unaprijed – privitak!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: