🐈 Prazitsid za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Prazitsid za mačke

Ako ste na vrijeme zaboravili poduzeti mjere protiv hame, nemojte se iznenaditi ako se jednog dana ispostavi da umjesto jednog kućnog ljubimca u vašem domu postoji mnogo nepozvanih gostiju. U ovom ćemo članku govoriti o pripremi, koja ne samo da može izbaciti bezbožne, nego i potpuno spriječiti njihovu pojavu! Upoznajte Prazitsid za mačke.

Upute za uporabu

Proizvođač iskreno upozorava da su neke komponente Prazitsida kod mačaka u rijetkim slučajevima uočene alergijske reakcije. Ako se odjednom ispadne da je vaš ljubimac alergičan i da ste pali u ovaj mali postotak rijetkih slučajeva, odmah unesite antihistaminike i počnite s simptomatskom terapijom.

U slučaju prekoračenja instrukcije i prekoračenja doze lijeka, simptomi kao što su:

  • gubitak apetita;
  • povećana slina;
  • gastrointestinalni poremećaji;
  • depresija.

Tvoje akcije? Tako je, terapija za detoksikaciju i hitan posjet veterinarskoj klinici.

Recenzije Prazitsida za mačke

Alexey: "Imamo puno zvijeri u našoj kući, tamo je i ljudski tele. Zato često tjeram crve svima.Uvijek kupujemo prazitsid, jer mislim da je ovaj alat optimalan – i jeftin, i radi. Mačke jedu bez primjećujući, zajedno s komadom kobasica, uvijek imaju takav doručak svakih šest mjeseci. Predoziranje nikada nije bilo, apetit, stolice i raspoloženje u našim životinjama nisu se promijenili. Preporučujem svima da kupuju! "

oznaka: "Primijetili smo da je naša mačka postala trom, neaktivna. Kad je počeo odbijati hranu, odlučili su mu dati Prazicid za prevenciju. Nisam primijetio, ali mačka se doslovno ponovno pojavila – i vratio se moj apetit i moje raspoloženje. "

Ivan: "Dugo je vremena mačka bila isključivo domaća, ali tada je počela živjeti u seoskom domu i očito se dogodilo – podigao je crve. Mačka je počela gubiti težinu, zatražila hranu i nije dovoljno, očito je imao bol u trbuhu. u jednom triku, ali to je ponovio nakon 10 dana, što je definitivno pomoglo. Sada Prazitsid redovito daje za prevenciju. "

cijena

Cijena paketa droge u Rusiji iznosi 200 rubalja.

U Ukrajini, Prazitsid za mačke prodaje u prosjeku za 69 grivna.

Analozi lijekova

  • Dirofen;
  • Prazitsid-suspenzija za mačke slatko;
  • Pranatan.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: