🐈 Prazitel za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Prazitel za mačke

Mačji crvi, nažalost, ne fikcija

Supruga, poduzmite hitne mjere

Dajte mačiću "Prazitel" na vrijeme

Budući da će paraziti biti završeni!

Naša aluzija na rad proleterskog pjesnika nije slučajna – u slučaju otkrivanja ili čak sumnje prisutnosti parazita u mačkama, mjere moraju biti odlučne i bez odlaganja. Jedan od alata osmišljen kako bi zauvijek porazio neprijatelja, nazvan Prazitel za mačke i detaljnije o tome govori o ovom materijalu.

Recenzije Prazitel za mačke

Alexey K.: "Uzeli su mačića na ulici i kupili mu anthelmintiku bez liječničkog savjetnika, jednostavno na savjet ljekarnika, što je to vrlo korisno za upotrebu alata, ali smo pogriješili bez čitanja uputa i nisu se ponovno primijenili, pa su se crvi vratili. Istina, tada nam je veterinar rekao da Prazitel ne radi na najjednostavnijem ovjesu, najjednostavnije se uklanjaju snažnijim sredstvima, ali u našim analizama nisu pronađeni najjednostavniji, pa smo uspjeli ovo antihelmintik. "

Irene: "Prazitel nas nije kategorizirala, četvrt sata nakon što je ubačena suspenzija, mačka je počela padati i zatvoriti oči.Nisam se povukao i odmah počeo piti sorbente. Kao što sam kasnije saznao, ovo je bila prava odluka. Ispada da veterinari izravno preporučuju 4 sata nakon što su dobili lijek za crve, dajte mačku "Polysorb" ili "Enterosgel". Ali još uvijek moram nositi liječnika, ubodne ubode, itd. Kasnije sam čula da mnoge mačke imaju takvu reakciju na ovaj lijek. "

marina: "Prazitel nam je savjetovao veterinar i općenito mi se sviđao droga, ali obećana jednostavnost administracije … Mačka je izvukla, viknula, izbjegavala špricu … Mogla bi se dati samo sljedećeg dana, omotala mačku u pokrivač, ali čak i tada je mačka povraćala! odustati od suspenzije u korist tableta. "

Cijene Prazitel

Cijena suspenzije od crva Prazitel vrlo lojalna. U Ukrajini, suspenzija može se kupiti za 38 grivna, au Rusiji – za 105 rubalja.

Analozi lijekova

  • Drontal,
  • Dirofen,
  • Azinoks,
  • Vermidin,
  • Dironet,
  • Kanikvantel,
  • Milbemaks.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: