🐈 Ojos Azules: mačka fotografija, cijena, opis pasmine, lik, video, vrtić

Ojos azule

"Oh" i "Oh," što mačka

Sjeo sam za moj prozor.

Oh, plave oči,

Oh, lijepo što!

I ona sama je dobra –

Postanite, i tijelo i duša!

I ime je ovo čudo Ojos Azules! Ostatak nije rimski, ali i vrlo poetičan i do točke!

Podrijetlo pasmine

Ojos Azoules – nepretenciozna dama. Može biti velika, a možda i srednja. On želi – dugu kosu, i mislim – kratkovezne. Općenito, razlike od ostalih pasmina nisu jako izražene u eksterijeru.

  1. Mačak pasmina ojos azules može imati glavu u trokutastom obliku, s izbočenim obrazima i izraženom bradom. Njuška nije velika, s kutnim jastučićima vibrissae. U prijelazu između nosa i čela – zamjetna lagana konkavnost.

Uši su srednje veličine. Zaobljeni su na vrhovima i postavljeni visoko.

Oči – to je ohosos azule ponosan. Što je svjetlije plave ili plave boje očiju životinje, to bolje. Opis sjenki trebao bi previše vremena – ima ih barem 24! Usput, to je moguće i siva boja iris, i heterochromia (raznotsvetie). Ali ovo je dopušteno samo ako je jedno oko još uvijek plavo, a druga – od bakrene ili zelene linije boja!

Mačići su rođeni s bademastim i kosim očima.

  1. Recenzije vlasnika mačaka pasmine ohos azules ističu da su svi predstavnici ove pasmine vrlo elastični u smislu taktilnih osjeta. Mačke plavooki – fleksibilni pratioci i vrlo mišićavi.
  • Mačka ove pasmine obično ima veliku, moćnu i široku prsa.
  • Kruna je postavljena iznad grebena.
  • Udovi su prosječno duljine, a stražnje noge dulje od prednje. Šape su male, ovalne.
  • Rep je proporcionalan duljini tijela, sužen je na vrh i usmjeren je na sam vrh.

Ojos Azules – ovo je mačka koja od trenutka pojave u kući postaje vaš prijatelj. Neće se zamarati s sitnicama, ali će doći igrati upravo kad osjeća vašu raspoloženost.

Ova pasmina doista voli djecu. Ojos Azules spremni su sudjelovati u svim dječjim igrama, ako ih, naravno, nemojte previše probati. Uostalom, plavušu ljubav na spavanje. Možda malo više od predstavnika drugih pasmina. Ali nemojte kupiti mačku: "Pa, samo minutu!", Probudite mačku i razgovarajte s njom. Ojos Azules tako sluša ljudski govor, kao da stvarno razumije njezino značenje.

Stoga, u razgovoru s ojos azules, gledajte izraze – njihov lik je osjetljiv! Ponekad mogu davati promjene, ali ovo je iznimka, a ne pravilo.

Također je važno znati da mačke ove pasmine trebaju zatvoreni prostor. Neće biti udobne na ulici, u dvorištu ili u zemlji. No, u stanu, ali u prisustvu energetski vlasnika, s kojim se možete varati, ojos azules će se pokazati u svojoj slavi!

Oni uvijek primjećuju promjene u unutrašnjosti ili nove stvari u kući, aktivno i dugo ih proučavaju. Ove stavke uključuju susjede i goste kuće, koje mačka, nakon što je proučavala, prihvatit će osoblju onima kojima je dopušteno da ga udari i diviti se.

zdravlje

Vuna od tih životinja ne treba složenu skrb. Četka oolazule kao običnu mačku i povremeno se oči, uši i usta higijena.

Preporučujemo da obratite pažnju na raspoloženje kućnog ljubimca. Uostalom, osjetljiva mačka može patiti. Kako utvrditi da je mačka depresivna? Ne, ona ne plače. U tom stanju, ochhos azules postane trom ili, naprotiv, agresivni, začepljuju i šumaju. Tradicionalno za žene koje kupuju ili čokolada ovdje neće pomoći. Hitna pomoć je terapija igrom.10-15 minuta aktivnih igara s životinjom opet će ga učiniti najsretnijim bićem.

hranjenje

Ljubav i hrana – to je ono što je potrebno za bilo koju mačku. Ojos azules nije iznimka. Vrhunska premium i super premium hrana – najbolje rješenje za one koji ne žele provoditi vrijeme pripremanja jela za piće. Ali ako se ne žalite ni za vrijeme ni za energijom, Ojos Azules će rado jesti prirodnu hranu. Ali ne iz majstorskog stola! Mačka hrana mora biti čvrsta, mršava i više od polovice mesa. Za desert, zdjelu prirodnih proizvoda mora se dati dodatni vitamini.

Vi odabirite marku vitamina po svom ukusu, ali imajte na umu da sastav dobrotvornih vitamina treba sadržavati:

  • Vitamin A, koji je vrlo koristan za zdravu kožu, kosu i vid;
  • vitamin D, koji ima dobar učinak na mišićno-koštani sustav;
  • vitamini C, E i vitamini skupine B. Oni su korisni za kardiovaskularne i živčane sustave;
  • kalij, magnezij, cink, željezo, jod, protein i kvasac.

A u specijaliziranim vitaminima za mačiće, poželjna je prisutnost aminokiseline kao što je tuarin. Sprječava malformacije kod beba i jača srčani mišić.

video

foto

Svjetlosni snop, ultramarinski oči – ojos azules savršeno dobivene na fotografiji, pa čak i spektakularniji oni izgledaju u životu, osvajajući njihov skroman šarm.

Gdje kupiti

U našim otvorenim prostorima, ojos azules nisu posebno favorizirani. Očigledno, zbog njihove očite jednostavnosti. U Moskvi, u Kijevu, u Minsku nije zabilježen niti jedan vrtić pasmine Ohos Azules. Gdje kupiti takvu plavučastu rijetkost? Najvjerojatnije, samo u američkim dječjim vrtićima. Procijenjeni trošak mačića je 50 tisuća rubalja. Oh, wow?

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: