🐈 Mačka za odjeću: TOP 9 proizvodi [ocjena, cijene, recenzije]

Odjeća za mačke

Uvjereni smo da vlasnici "ćelavih" i kratkodlakih mačaka ne pitaju: zašto mačke trebaju odjeću? Oni znaju da se njihovi kućni ljubimci bez odjeće mogu lako pretvoriti u hladno hlađenje tijekom hladnog, kišnog i vjetrovitog vremena. Mačka odjeća – pravi spas za ćelav mačke. Štiti kućne ljubimce iz skice tijekom dugog prijevoza i zagrijava zimi, ako kuća nije dovoljno topla.

sadržaj

 • Kako odabrati odjeću
 • Popularni modeli
 • Recenzije

No, ispostavilo se da je odjeća potrebna ne samo za ćelave pasmine mačaka. Kome, kada i kako – pokušat ćemo pronaći odgovore na ta pitanja u našem članku.

Vrste odjeće za mačke

 1. Jumpsuit. Čvrsta odjeća s utorima za noge, glavu i rep. Idealno za održavanje topline i zaštitu od vlage.
 2. Jakna. Topla odjeća za zimu i jesen, koja pokriva veći dio tijela. Zagrijava životinju za šetnju ili tijekom prijevoza na hladnom vremenu.
 3. Pulover. Nešto laganije od jakne. Možete nositi kod kuće i na ulici.
 4. Košulja ili pidžama. Lagana odjeća za proljeće i ljeto. Pomaže u zaštiti životinje tijekom sezone.
 5. Obuća i omotač. Odjeća za dom i šetnje u proljeće.
 6. Bodie.Koristi se u postoperativnom razdoblju.
 7. Antiseks tijela. Nemojte dopustiti da mačke označavaju teritorij ili plesti mačku.
 8. Elegantne haljine i nošnje – odjeća za izložbe.
 9. Robe. Koristite nakon tretmana vodom ili frizure.
 10. Pribor: kape, čarape. Uključite se na toplinu ili na izložbama i modnim foto izbojcima.

Sve ove stavke odjeće mačke mogu se kupiti u trgovinama za kućne ljubimce ili to sami. Mnogi vlasnici repa šivaju i pletu prekrasne uzorke za garderobu mačaka.

Kako odabrati odjeću za mačke – korisne savjete

 1. Mjerite mačku ispravno. Tijekom mjerenja, mačka treba mirno stajati na četiri noge. Potrebna nam je duljina mačke od glave do repa, volumen prsa iza prednjih nogu, volumen vrata.
 2. Za mlade mačke (8-10 mjeseci) preporučljivo je kupiti odjeću s duljinom od 4-5 cm.
 3. Obratite pažnju na rez i materijal. Mačke su mobilne i skakanje životinja, odjeća ne bi trebala ograničiti kretanje.
 4. Odustani od sintetike, koji snažno elektrificira vunu.
 5. Nemojte odabrati šuškavu tkaninu. Mačke su navikle da se šute, dodatni šum tijekom kretanja neće zanemariti životinju.

U procesu pisanja ovog članka analizirali smo odjeću za mačke,koje nude proizvođači proizvoda za kućne ljubimce. Procijenili su pro i kontra popularnih modela, proučili karakteristike i usporedili cijene. Nadamo se da će vam vaša mini-ocjena biti korisna.

Kotomoda Fleece Sweater – najbolja odjeća za mačke

Topli prsluci s umjetnom krznom izrađuju se u svijetlim bojama, što pruža dobru vidljivost u uličnim uvjetima noću. Odjeća ima dobru otpornost na vodu. Prsluk štiti mačku od piercinga i sprječava prekomjerno hlađenje tijela.

Model je dizajniran da posjeti veterinarsku kliniku, izlete na izložbe i društvene događaje. Prsluk ima dva zatvarača na vrhu i dnu proizvoda.

 • Plus: može se prati na stroju.
 • Cons: ne postoji uvijek besplatna prodaja, visoka cijena.

Cijena: 3900 rub. Detalji o proizvodu

Plišani košulji NOORET Leopard

Šarmantna ružičasta haljina s kapuljačom meke plišane djevojke za mačke. Prikladno za izložbe. Za šetnju na ulici postoji rupa za remen ili remenje. Haljina je pričvršćena na strani trbuha na zakovicama. Stražnja strana proizvoda ukrašena je crnim lukovima s bijelim polkim točkama. Pliš je vrlo gusta, dobro zadržava toplinu.Dimenzije i prilagodba dopuštaju da ovaj model upotrebljavaju britanski i škotski.

 • Plus: udobno mjesto.
 • Minus: zahtijeva česte pranje.

Cijena: 1050 rub. Detalji o proizvodu

Pleteni pleterica

Frotirska haljina od organskog pamuka iz TM CLP savršeno je prikladna za prihvaćanje vodenih postupaka. Prskanje i kapljice kada se "trese", vuna nakon kupanja više neće pasti na namještaj, a životinja će biti topla i ugodna. Za šivanje proizvoda koji dobro upijaju hipoalergijski materijal – pamuk.

Tkanina podnosi dobro pranje i dugo ostaje mekana i pahuljasta. Model je dostupan u različitim bojama i veličinama.

 • Plus: jednostavno pranje.
 • Minus: fiksiran s pojasom.

Cijena: 731 rub. Detalji o proizvodu

Majica "Navigator"

Pletena jakna s kapuljačom za mačku s web stranice Aliexpress. Pogodno za trošenje u jesen-proljeće. Natrag je ukrašen natpisom SIGURNOST. Postoji rupa za remen. Dno proizvoda i njegovih rukava su obrubljeni pletenom elastičnom. Zbog elastičnosti tkanine, jakna ne drži kretanja životinje.

 • Plus: niska cijena.
 • Minus: može se kupiti samo online.

Cijena: 308 rubalja. Detalji o proizvodu

Odjeća za sfinge i druge pasmine – recenzije kupaca

Tamara: "Kad smo imali peterbalda u našoj kući, nismo mogli dugo odabrati odjeću za šetnje. Prije toga nismo imali golim mačkama, tako da nismo imali nikakvo iskustvo u odabiru odjeće za mačke. Pronašli smo prikladan prsluk na web stranici kućnih potrepština. "To je toplo i ugodno za mačku. Volim činjenicu da je proizvođač smetao oko rupe za remen."

Darin: "Naša Sphynx Breed Princess voli odjeću, mi smo u klubu i neprestano sudjelujemo na izložbama. Već ima čitavu garderobu haljina i kostima, poput prave princeze."

Elizej: "Uvijek sam mislio da su odjeća za mačke čudesni vlasnici, zašto to trebaju mačke, koliko sam krivo bio, odjeća za sfinga je nužna, nastojimo ga donijeti u proljeće ili jesen na ulicu, odmah će se smrznuti. Sphynx, kupujem ga jakne za zimu i prsluk za jesen i proljeće. "

Pletene i ručno usječene odjeće – video

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: