🐈 Odabir WC-a i pribora za mačke

Odabir WC-a i pribora za mačke

Ideja ovog članka bila je rođena nakon mog sljedećeg posjeta trgovini za kućne ljubimce. Činjenica je da sam došla tamo kupiti drugi kolač za čišćenje ladice za mačke. Da, netko mi je rekao prije mjesec dana da bih kupio drugi – ne bih to vjerovao.

Ali uvjeravam vas da su potrebne dvije lopatice, osobito za određenu vrstu mačka. Općenito, s modernim izborom proizvoda za kućne ljubimce, kako bi se zbunili, nije potrebno mnogo truda. U ovom članku želim vam reći o tome kako odabrati WC za mačku ili mačku, kao i srodne proizvode za njih.

Robe koje ne možete učiniti ako želite da vaš mačić otiđe na toalet gdje točno trebate:

 • poslužavnik
 • punjenje
 • Sovochki (da, da je u množini, odnosno 2, iz vlastitog iskustva objasnit ću zašto)
 • Posebni ožiljci / atraktori (ako je potrebno)
 • članak kako podučiti mačića u loncu
 • članak kako odstraniti mačka govno

Mačji slatkiši

Moderna industrija kućnih ljubimaca nudi veliki izbor ladica različitih oblika, veličina i funkcionalnih značajki. Odaberite WC za mačke, ovisno o dobi i veličini vašeg ljubimca. Za mačića vam je potrebna najjednostavnija ladica male veličine s niskim stranama.Kada beba sazrijeva i razvije naviku hodanja na pravom mjestu, možete dobiti nešto prikladnije od vlastitih misli i sklonosti vaše mačke.

Vrste mačjeg smeća

 • ravna ladica s niskim stranama, koju ćete koristiti s punilima.
 • ravna ladica s uklonjivom mrežicom – stolica će se ispirati na dnu ladice, ostavljajući noge čistim i suhim. Ali zapamtite da za razliku od ladice s punilom, pladanj s mrežicom mora biti ispran nekoliko puta dnevno.
 • pladanj s visokim stranama i dodatni poklopac – namijenjen onim kućnim ljubimcima koji vole zgrabiti dobar punilo, raspršujući ih u svim smjerovima. Visoke strane i poklopac koji je dodatno pričvršćen na njih će spriječiti širenje punila izvan ladice.
 • ladica kuća je idealna opcija za one čiji kućni ljubimac ima iznimnu sramežljivost ili straha. Također je pogodno za vlasnike koji žele ukloniti bilo koji mačji miris i morati staviti mačka ladicu na manje skrovitih mjesta nego kupka ili WC-a. Dizajn je srednja ili velika paleta s visokim stranama is vrha se zatvara s poklopcem volumena, ima otvor za ulaz i izgleda kao kuća s zidovima i krovom.
 • automatski WC za mačke

Tu su i bio-toileti s ugljikovim filtrima, fancy gadgets koji su gotovo očistiti sebe i još mnogo toga. Zaustavio sam se samo na najčešćim i popularnim mogućnostima.

Kako odabrati mačka leglo

Vrste mačjeg smeća ne mogu biti jednako kao mačke, ali postoji mnogo toga za odabir.

Woody punilo – prešane granule drva. U usporedbi s ostalim punilima, to je prilično jeftino, ekološki prihvatljivo, izvrsno je u prvim fazama treninga mačića u ladicu. Ali kada je vlažan, granule nabubre i raspadaju, piljevina se može držati stopala, takav punilo treba zamijeniti češće, tako da se neugodan miris ne širi oko kuće.

Beton ili mineralni agregat – Temelj punila je kreda, betonitovaya glina. To su tzv. Kada se punilo puni vlaga, nastaju čvorovi koji se lako uklanjaju s kašičem.Dakle, nije potrebna kompletna zamjena punila, ne drži se jastučića, neutralizira mirise. No, ova opcija nije prikladna za male mačiće, jer mogu pokušati skočiti na zub. Ako pravilno ne uklonite grudice, a oni su previše mokri, punilo se počinje držati na sova, nepoželjno je da se ispraznite u toaletu.

Punilo za silikagel – gel koji savršeno apsorbira vlagu i miris. Torbe s ovim gelom mogu se naći u kutijama cipela pri kupnji cipela.

Ne raspada se, ne upija, ne drži šape, ima antibakterijska svojstva, vrlo je ekonomična. Ali trošak takvog punila je puno veći od ostatka, a ne sve mačke vole ga koristiti za svoje osjetljive svrhe.

Mačka

Vjeruj mi, nekoliko komada nije skriveno, već nužna, pogotovo ako koristite zgužvani punjač. Jedan kašič trebao bi biti velik i dubok (vrlo sličan onima s kojima zvijezde skupljaju veliku robu u trgovinama mješovitom robom) potrebna je kako bi se punilo dovelo u pladanj. Drugi poklopac sličan je malom sitnom sita s olovkom. Vrlo je prikladna skupljati grumenove, prosijavajući čisti punilo kroz rupe, a također štedi svoju potrošnju.

Također na tržištu ljubimca su široko zastupljene sve vrste pametni sprejevikoji će vam pomoći usmjeriti vašu mačku da ide na toalet na pravom mjestu.

Osobno iskustvo

Iz mog iskustva ja ću reći da sam došao s redovitom plastičnom pladnjem bez rešetke, s hrpom punila. Vrlo je dobar kod proljeva. Usput, pročitajte kako se nositi s proljevom kod mačaka. I tako da proljev ne napada vašeg ljubimca, savjetujem vam članak – kako i što hraniti mačića od mjesec dana.

Moj je mačić kategorizirano odbio ići na mrežu na bilo koji drugi način, kao i na bilo koji drugi punilo, osim za mineral.

Kad je moja mačka bila malo mačkica, imali smo mali pladanj s niskim stranama, a sada odrasla gospođa ima isti pladanj veći od veličine.

Također sam morao koristiti sprej za toaletni trening. Kupio sam jeftiniji jer nema razlike u njima, osim proizvođača. Upotrijebio sam ovaj sprej oko dva tjedna – 10 dana da razvijem upornost mirisa i još nekoliko dana da popravim učinak. Vjeruj to je vrlo učinkovit alat. Ako je beba propustila, pročitajte kako ukloniti mačji miris urina.

Ovdje, u principu, to je sve. Kada kupujete nešto za svoju mačku, obratite pozornost na vanjsku atraktivnost i cijenu proizvoda, ali na kvalitetu i praktičnost, kako za vas tako i za svog ljubimca. Ugodan i koristan shopping.

PS: Pročitajte članak o neobičnim mačkicama i ostavite pregled čija je mačka ladica bolja.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: